Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שתואר בכותרת אני באמצע שנה ג ולפני חודש החליטו להוסיף לנו עבודת סמינריון וגם דורשים עליה תשלום של כ 2500 ש"ח. האם זה חוקי? אנחנו קבוצה גדולה שמרגישה שפשוט מנצלים אותנו וחולבים עוד ועוד כסף.

פורסם

באיזה מוסד מדובר (אוניברסיטה, מכללה מתוקצבת או מכללה פרטית)?

אם מדובר במוסד פרטי - מה כתוב בחוזה שלכם מולו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכללה למנהל. כרגע אנחנו מול הדיקאן, לטענתו בטעות שכחו לחייב אותנו. כמובן שאין טעויות במקומות כאלה

פורסם

לא ידעתם שתצטרכו לעשות את הקורס הזה? ממש הזוי. בכל מקרה, ובטח אם יש לכם הוכחה כלשהי שהסמינר לא הופיע בתוכנית הלימודים המקורית, הייתי פונה לעו"ד. מנסיוני, כל עו"ד ממוצע בישראל לא יקח כסף על סתם שיחת ייעוץ, ואם באמתיש קייס, יבקש איזה סכום לא מטורף במיוחד על מכתב מנומק להנהלת המכללה, כדי שיספגו את העלות של הקורס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הייתי מתחיל בבדיקה מה קרה לקורס הזה בשנה שעברה?

האם באמת נשמט בטעות?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשנה שעברה לא היה את הקורס הזה. כמו כן זה לא קורס בחירה, הנחיתו אותו עלינו עכשיו כחובה.

יש לי גם דף מודפס מהמכללה שבוא מצוינים כל הקורסים שעליי ללמוד השנה וסמנריון לא מצוין בו.

אנחנו גם תלמידי ערב, יש לנו עבודה להיות בה,כמו שאתם יודעים עבודת סמינריון דורשת המון זמן והמון מפגשים שפשוט אין לנו מאיפה למצוא. בנוסף לכל הקורס התווסף למערכת הלימודים לא במקום קורס בחירה אחר אלה בפני עצמו.

פורסם

לטענת הדיקאן ישנה דרישה בשוק לכלכנים שייגעו לכתוב עבודות, זאת לא דרישת המל'ג אבל הם קיבלו מהם אישור להוסיף את הסימנריון.

פורסם

שתי אפשרויות מעשיות אני רואה שיש לכם

האחד שכולכם תתנגדו , גם אם זה לכאורה לטובתכם כדברי הדיקאן.

השני שתגיעו למסקנה שאכן הסמינריון הזה חשוב לכם, ואז תסכימו , רק תנהלו מו"מ על העלות שלו.

מבחינה חוזית ומבלי לקרוא את ההסכם ביניכם לבין המוסד , ובהסתמך על אותו דף שבו לא מצויין הסמינריון הזה, לא נראה שיש למוסד זכות לחייב אתכם בו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...