Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קוגה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על פורד קוגה? מחר מתחיל מבצע חבר והרכב בהנחה של 10K

אני לא מכיר את הרכב אך על פניו יש לו נתונים טובים.

מדובר על משפחה בת 5 נפשות , 20K ק"מ בשנה.

נושא שחשוב לי הוא האם יש ביקוש לרכב? האם ביום מן הימים ישמור על מחירו ואמכור אותו בקלות או שהשוק הישראלי חי על יונדאי , קאיה , אאוטלאנדר וכו

פורסם

אני מספר ימים עם קוגה על הכביש ונהנה כל רגע. החלטתי ללכת על הקוגה כי לאחר כ 5 שנים עם טורבו (סקודה יטי) קשה לחזור למנוע רגיל וגם לא רציתי להיות כמו כולם. מפידבקים שראיתי ושמעתי המינוס העיקרי היה המחיר. עם ההנחה של חבר המחיר הוגן לדעתי יחסית למה שהרכב נותן. מה יהיה הביקוש קשה לנבא - הרכב בגירסת 4*2 רק הושק, אבל לדעתי קהל היעד יהיו בדיוק אלה שלא רוצים את הרגיל והשגרתי.

פורסם

אם כל מה שחשוב לך זה ביקוש אולי כדי שתחפש במקום אחר, אם כי הנבואה ניתנה לשוטים כמו שנאמר.

בגדול, בהשוואה למתחרות שלה אני חושב שהיא מענינת יותר, אם כי יצא לי לנהוג רק בגרסת ה4x4.

קח בחשבון (למרות שאני מניח שזה לא שיקול) שדגם חדש (שיצא בהמשך השנה) הוצג השבוע.

פורסם

הספורטאז נמכר עם מערכות בטיחות שלא קיימות בקוגה.

אגב, באפריל, אם אני לא טועה, כנראה יהיה מבצע של חבר על הקיה.

פורסם
הספורטאז נמכר עם מערכות בטיחות שלא קיימות בקוגה.

אגב, באפריל, אם אני לא טועה, כנראה יהיה מבצע של חבר על הקיה.

הספורטאג' מבחינת צריכת דלק לא מככב...

זה אחדהחסרונות שלו

פורסם
קח בחשבון שהוצגה מתיחת פנים לקוגה שבוע שעבר. תגיע כנראה לקראת סוף השנה או שנה הבאה.

יכול להשבע שכבר כתבתי את זה... ;-)

פורסם

נהגתי בשבוע שעבר על גרסת ה 2×4 וממש לא התחברתי. הבפנוכו של פוקוס 2011 עם מסך, מושב אחורי צר, ובלחיצה חזקה על הגז הפרונט מאבד יציבות. לחיוב יש איכות הרכבה טובה ונוחות נסיעה טובה מאוד.

פורסם
הספורטאג' מבחינת צריכת דלק לא מככב...

זה אחדהחסרונות שלו

לא מככב זה מושג ממש לא מדעי ולא מספרי אבל אפילו אם נניח שהוא אכן לא מככב, נסה לחשבן את העלות של ההבדל (לכאורה) לרעה בצריכת הדלק ובטוח תמצא שהיא אפסית ושולית לעומת היתרון של מערכות הבטיחות בספורטאז' שאין בשום רכב אחר בקטגוריה ו ב א מ ת עשויה להציל חיים ופגיעות בגוף.

אם מדברים על לככב אז הבטיחות שווה דיבור....

פורסם
לא מככב זה מושג ממש לא מדעי ולא מספרי אבל אפילו אם נניח שהוא אכן לא מככב, נסה לחשבן את העלות של ההבדל (לכאורה) לרעה בצריכת הדלק ובטוח תמצא שהיא אפסית ושולית לעומת היתרון של מערכות הבטיחות בספורטאז' שאין בשום רכב אחר בקטגוריה ו ב א מ ת עשויה להציל חיים ופגיעות בגוף.

אם מדברים על לככב אז הבטיחות שווה דיבור....

תודה על האינפורמציה.

לא ידעתי שבקטגוריה הספורטאג' מובילה.

צפוי מבצע חבר בקאיה באפריל או במאי ולכן אמתין לו...

• תוכן חדש...