Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי מאזדה 6 שנת 2008 דגם פרימיום מנוע 2500

הרכב כבר שנה ברשותי וצריכת הדלק אינה יורדת מליטר ל-6.5 (עד 7 ק"מ בנסיעה רגועה)

לא ציפיתי שהרכב יהיה חסכוני אבל צריכה כזאת היא מוגזמת לדעתי, בנוסף ביררתי עם אנשים נוספים בעלי אותו הרכב שאמרו לי שצריכת הדלק שלהם היא בסביבות הליטר ל8-9 ק"מ.

במוסך מאזדה אמרו לי שאם הפילטר אוויר נקי ואין נורה דולקת או בעיה כלשהי שהמחשב מגלה אין להם עוד דרכים לבדוק מדוע הרכב זולל ככה דלק

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לצריכה כ"כ מוגזמת ואיפה אפשר להכניס את הרכב אולי לבדיקה מקיפה ספציפית לנושא הזה של הדלק?

תודה

פורסם

אתה יכול לעשות אינפוזיה לניקוי מעברי הדלק(חפש "סמוג דוקטור"), או ניקוי אינג'קטורים הכוללים פירוק ואולטראסוניק, לא יזיק, ויכול לשפר את הביצועים/צריכת הדלק.

אם לא אז בצע בדיקת גזים לראות אם התערובת דלק/אוויר שנכנס לצילינדר תקין ונשרף כראוי, תוכל גם לבדוק שלמות/תקינות חוטי הצתה וקויילים.

פורסם

יש לך את הצורה החדשה?

אני כבר חודש אם אחת כזאת

מנוע 2.5

לוחץ מדי פעם, ועומד על 10.5-11.5 לליטר בממוצע.

כנראה יש איזו שהיא בעיה,

אני מכיר עוד בעלי רכב כזה, שצורכים בדיוק כמו אצלי.

פורסם

קודם כול,אתה נוסע בעיקר בעיר?

איך אתה מחשב צריכת דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עידכון תוכנה אולי למחשב ניהול מנוע? פילטר אוויר, מצתים, מזרקים מקוריים? (אם אתה לא יד 1, לך תדע מה עשו ברכב...)

פורסם

ממליץ בחום לבדוק את הרגלי הנהיגה שלך ואם אתה משוכנע שאתה נהג רגוע ובכל אופי נהיגה חסכוני כנס למוסף מורשה אחר שיתייחס ברצינות לתלונה שלך.

פורסם
יש לך את הצורה החדשה?

אני כבר חודש אם אחת כזאת

מנוע 2.5

לוחץ מדי פעם, ועומד על 10.5-11.5 לליטר בממוצע.

כנראה יש איזו שהיא בעיה,

אני מכיר עוד בעלי רכב כזה, שצורכים בדיוק כמו אצלי.

כן הצורה החדשה של 08-09

בנסעה רגועה עושה לי ליטר ל-7.1 ק"מ

טיפה מהירה יותר זה כבר ליטר ל6.5 ואפילו פחות

פורסם
קודם כול,אתה נוסע בעיקר בעיר?

איך אתה מחשב צריכת דלק?

זה כבר לא משהו שקשור לעיר או לא עיר..

5 פעמים בשבוע ראשון פתח תקווה הלוך חזור ולא בעיקר בעיר משהו כמו 60% עיר 40% כבישים פתוחים..

והחישוב הוא זה שאני מאפס קילומטראז - מתדלק פול - נוסע לאחר מכן מתדלק שוב פול ומחלק את הק"מ במספר הליטרים שנכנסו.

יוצא לי תמיד ליטר ל6.5 - 7.1

עם טנק דלק של 65 ליטר אני בקושי מגיע ל400 ק"מ

פורסם

באופי הנסיעה שצינתה הייתה אמור לפחות לעבור בין 500 - 550 ק"מ.

גם אם אין נורת תקלה דלוה ז לא בהכרח אומר שאין בעיה פשוט המוסך המורשה בו היתה לא מעוניין לחפש לעצמו עבודה קשה.

בדוק מצתים, חיישני חמצן (למבדה) יתכן והם כבר עייפים. חו הצתה הולך הרי כבר עם הקויל ברכב הזה. האם תחנת הדלק בסדר?

צריך להיות מכונאי ממש טו ולדת איפה לחפש.

הייתי ממלי לך על מוסך רון. בל אביב. למרות הוא מומחה ל VAG. יש לו בחור מומחה ליפניות אני מאמין שהוא ידע מה לבדוק.

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...