Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

אני מתלבט ברכישה של אחת מהשתיים מהחברה (יש לי הנחה יחסית גדולה עבורן ולכן אין צורך להפנות לרכב אחר :lol:) מודל 2016.

אשמח לשמוע מכם איזה רכב יותר מומלץ...? האם ישנן "מחלות" כלשהן עם הדגמים? המלצות ומידע לחיוב או שלילה יתקבלו בברכה!

הנתונים היבשים ברורים לי וקלים מאוד להשוואה אך עם זאת - איני מסיק מכך משמעויות אמיתיות לאופי הנהיגה :?.

**יש לציין שאיני מחפש "ג'יפ" - רכב משפחתי + - שלא אמור לרדת לשטח... (אם זה רלוונטי איכשהו)

תודה לכל העוזרים והמגיבים!

צחי

פורסם (נערך)

לדעתי הויטארה עדיף, גם נראה יותר טוב לדעתי , גם גבוה יותר, גם פחות נמצא בליסינג ומצויד בתיבת הילוכים פלנטרית ולא רציפה(אישית אני לא סובל אותן, פה גם אין לה יתרון ממשי בצריכת דלק).

החסרון הבולט שלו מול הקרוסאובר הוא התא מטען הקטן יותר.

כמובן יש הבדלים קטנים באבזור פה ושם בין שני הדגמים.

יש לאחרונה עיכוב במסירות הקרוסאובר עקב ריקול של אחד מכיסויי כרית האוויר.-לינק לכתבה

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

מבחינת התיזמון, פחות קריטי לי כרגע מדובר על חודש הבא... בלי לחץ.

מה הבעיה עם המצאות הרכב בליסינג? (למה זה משנה לי?)

אני מבין ממך שהקרוסאובר אמור להיות חסכן יותר...? אתה יכול לפרט במילה או שתיים על ההבדלים בתיבת הילוכים (מה יש למי - ומה השלכות - מה יותר "חלק"\חסכוני\חזק...)?

תוכל להרחיב על האיבזור? (רמות האיבזור?)

מה לגבי אמינות? חלפים? ביטוח? אחזקה? מחלות שכדאי להכיר ?:lol:

פורסם

מאחר ולשניהם אותו מנוע, ציפיתי שהגיר הרציף יהיה חסכוני יותר, אבל לפי הנתונים בצריכה עירונית היתרון לויטרה, בבינעירוני היתרון לקרוסאובר והצריכה המשולבת שלהם זהה.

=10264&compare-version[]=13191"]פה יש לך השוואה ישירה ראש בראש.

בגרסאות ה4X4 יש יותר אבזור, ושם הקרוסאובר משום מה יקר יותר, וכתוצאה מה4X4 צריכת הדלק גבוה יותר.

בכל מקרה בצע נסיעות מבחן על שתיהן.

פורסם

כמה הילוכים יש בקרוסאובר? נתונים זה אומר נתנוי יצרן? (לא הכי אמין בלשון המעטה...)

טיפטרוניק זה רובוטי? זה אומר שהוא "מנדנד" בפקקים...?

אני לא מעונין ב4X4 ולכן זה לא רלוונטי...

שוב תודה :wink:

פורסם

טיפטרוניק זו האופציה להעביר הילוכים בעצמך בגיר אוטומטי, בקרוסאובר אין באמת הילוכים, יש גיר רציף שפועל בצורה שונה. אף אחד מהם אינו רובוטי.

פורסם

סוזוקי פחות מוכרת לציי ליסינג, מעל 90% לשוק הפרטי.

אין יותר קרוסאובר 4X4 כחדשה.

לפות"ש, אם אין לך צורך בתא מטען נורמלי (75 ליטר לטובת הקרוסאובר) לך על הויטארה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רכבים אשר נפוצים בליסינג לרוב שומרים פחות על הערך שלהם ( לא כל מחירון, אלא בפועל, כאשר רוצים למכור, ויש תחרות של רכבי ליסינג יד 2 במחיר מופחת, לאחר תיקון ליקויים, בתשלומים ועם אחריות לשנה).

לפי זה ויטרה פחות נפוצה בליסינג ויותר מיוחדת - כנראה תהיה יותר מבוקשת בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתה לי התלבטות דומה לפני מספר ימים, הבחירה היתה בקרוסאובר בגלל תא המטען, וכיון שאשתי התרשמה שהישיבה יותר נוחה לה.

מבחינת מחיר - אני מניח שאנחנו מדברים על אותו מבצע - הקרוסאובר עוה 6000 ש"ח פחות. גם שיקול.

הבעיה היא נושא עצירת המסירות ועד כמה שאני מבין גם עצירת המכירה של הקרוסאובר (בחלק ממדינות העולם השיווק הופסק, לא יודע מה המצב בישראל), ללא תאריך יעד לחידוש.

מחר אתקשר שוב לסוזוקי לברר מה קורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישית התאכזבתי קשות מויטרה,כמה שהיא נראת יפה מבחוץ(בעיני לפחות) הסלון שלה די פשוט,לא איכותי ודי קטן למשפחה עם ילדים.

גם הגרסה המאובזרת של 4X4 עדיין נחותה לעומת משפחתיות באותו המחיר.

אני ואישתי אהבנו יותר את הקרוסאובר בגלל תא מטען גדול יותר,מחיר זול בכמה אלפי שקלים וסלון יותר מרווח.

אבל עדיין הפייבוריטית לקניה כרגע דווקא פיז'ו 308 החדשה.

פורסם
סוזוקי פחות מוכרת לציי ליסינג, מעל 90% לשוק הפרטי.

אין יותר קרוסאובר 4X4 כחדשה.

לפות"ש, אם אין לך צורך בתא מטען נורמלי (75 ליטר לטובת הקרוסאובר) לך על הויטארה.

אצלי בחברה אחוז גדול מרכבי הליסינג(חברה גדולה עם יותר מ3,000 עובדים) הם סוזוקי קרוסאובר ובכל חברות ההייטק היא אחת מרכבי הליסינג הנפוצים ביותר.

השנה נכנס לליסינג אצלנו בחברה גם סוזוקי וויטרה בקטגוריה מעל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי האישית, הקרוסאובר יותר משפחתית.

מרווח פנים ותא מטען עדיפים.

במבצע הנוכחי ההפחתה/הטבה במחיר של הקרואובר

גדולה משמעותית.

כרגע לא ידוע מועד חידוש האספקה של הקרוסאובר בישראל.

• תוכן חדש...