Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מאובזרת 110-130 שח .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה

תא מטען בין 400-450 יספיק .

מאובזרת ברמת המולטימידיה . וחיישנים למינהם . חלון בגג גם אופציה טובה.

מפנקת במידה .

זה יכול להיות גם גיפון , או סדאן במסגרת התקציב לא חייב להיות חדש.

היסטוריה :

נוהגים כרגע על מאזדה 2 - 2008

חשבתי על מאזדה ספיריט , ואז הבנתי מכמה סיבות שהיא לא מתאימה לנו .

די מתלבט .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיה סיד EX תענה לדרישותיך מצויין. תוכל אם תרצה לרכוש אותה מליסינג 0 באיזור 105K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם אתם מחפשים משפחתית קלאסית אני ממליץ לבדוק את הקורולה.

היא מרווחת, נוחה ומאובזרת היטב.

במסגרת התקציב נכנסים בעיקר ג'יפונים קטנים שלא מציעים מרווח או תא מטען שמשתווה למשפחתית קומפקטית אלא משהו שמזכיר יותר את המאזדה 2 שלכם.

אני קראתי בכמה מקומות על טוסון 0 ק"מ מליסינג ב-130k, יכול להיות מעניין.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

כנס למכירת רכב כאן בפורום .

יש כאן חבר פורום שמוכר את האאוטלנדר שלו והיא במצב נדיר כך ניראה על מה שרשם במודע שווה בדיקה .

מודל 2011 .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני רק יכול להוסיף תשבוחות על המאזדה, אצלנו יש CX-5 רמת גימור PREMIUM (תבדוק אם נכנסת בתקציב), רכב מעולה - רק לא לצפות לביצועים.

פורסם

אני עדיין לא מבין מאיפה הגיעה ההתלהבות מהCX5,

הרכב פשוט נוקשה נורא ולא נוח, המושב מאוד קשה ובנסיעה ארוכה יצאתי עם כאבי גב.

בנוסף,

מבחינת ביצועים הוא לא להיט גדול מרגיש דיי כבד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מתנייד על CX-5 עם מושבי העור, אולי הם שונים ואני לא רוצה סתם להגיב על דגמים אחרים, בכל מקרה נסעתי לאילת ללא עצירות והגב שלי בסדר גמור.

מה שכן, המושב לא הכי אוחז, למשל איביזה FR שהייתה קודם לכן המושבים היו מחבקים יותר.

פורסם

סטיישן בא בחשבון?

אם כן הייתי שוקל מגאן דיזל (או טורבו בנזין, גם טוב), היא מגיעה מאובזרת (יש דגם עם חלון בגג ויש גם מולטימדיה בחלק מהרכבים), חסכונית בדלק, ביצועים טובים, נוחה, תא מטען גדול שעונה על הדרישות שלך. הדבר היחיד שעשוי לאכזב - הדור הרביעי כבר הוצג בחו"ל ואמור להגיע ארצה מתישהו. (מתי? זאת שאלה טובה.)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כרגע אני עם מאזדה 3 , האמת אנחנו רוצים קצת שינוי אווירה ולא לרכוש סטיישן .

מה שאותי מטריד זה שאשתי תצליח להכניס את הרכב בחניה בין 2 רכבים בלי מכות פח מיותרות .

• תוכן חדש...