Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר להתנעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למישהוא יש ניסיון מעשי עם בוסטר להתנעת רכב כשמצבר מת (רכב "רגיל" עם מצבר 60-70 אמפר, וכב שטח עם מצבר 100 אמפר)?

האם זה באמת יכול להוות תחליף להנעה עם כבלים איכותיים ממצבר זהה בכוחו כמו המצבר הריק?

ואם כבר, היכן ניתן לרכוש כבלי הנעה מוכנים איכותיים באמת למצבר 100 אמפר (מאתרים בארץ לא מצאתי כלום אלא רק דרך אתרים אמריקאים שבדקו כמה וכמה כבלים וניתן לרכוש דרך amazon).

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם
שלום,

למישהוא יש ניסיון מעשי עם בוסטר להתנעת רכב כשמצבר מת (רכב "רגיל" עם מצבר 60-70 אמפר, וכב שטח עם מצבר 100 אמפר)?

האם זה באמת יכול להוות תחליף להנעה עם כבלים איכותיים ממצבר זהה בכוחו כמו המצבר הריק?

ואם כבר, היכן ניתן לרכוש כבלי הנעה מוכנים איכותיים באמת למצבר 100 אמפר (מאתרים בארץ לא מצאתי כלום אלא רק דרך אתרים אמריקאים שבדקו כמה וכמה כבלים וניתן לרכוש דרך amazon).

תודה

יש לך את הדבר הזה שמניע 100 אמפר בקלות

פורסם
בוסטר בEBAY עולה 200-250 ש"ח

הוא נותן בערך 200-250Ah להנעה ככה שיכסה לך גם רכב רגיל וגם שטח (אל תנסה משאיות)

יש איתם בעיה בהנעת רכבי דיזל, ההנעה היא מאוד קשה לכן הפשוטים לא נותנים מענה.

פורסם

בתחנת דלק טן ובג'טלמן מוכרים את המוצר ב-300 ש"ח.

הכי זול שראיתי עד עכשיו בארץ.

אני לא חושב שהוא מוצר הכרחי. קורה נניח מצב שהאוטו נתקע, מבקשים מאנשים כבלים, ומיד מחליפים מצבר. היום בכל חור יש מצברים במחיר שפוי.

פורסם
יש איתם בעיה בהנעת רכבי דיזל, ההנעה היא מאוד קשה לכן הפשוטים לא נותנים מענה.

אשמח לדעת איזה מוצר מסוים ראיתם ב-ebay שיכול להתאים.

ככל הנראה לא יהיה צורך לדיזל.

פורסם

אני לא ממש מכיר את הצעצועים הקטנים האלו. אך הדבר שאני יכל להמליץ לך זה "בוסטר קלאסי", מחירו מתחיל מאלף ש"ח.

http://www.cartools.co.il/cat-5-1/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D

לא יודע אם זה כלכלי בשבילך כי אפשר להזמין שירות מצברים עד לאוטו בחצי מחיר.

פורסם

כבלים יש לי, למרות שאני לא יודע אם לסמוך על יכולתם, למרות שהנעתי איתם רכב אחר שנתקע והיה צריך עזרה.

רציתי דעה על הקומפקטיים דווקא. האם הם יכולים לספק את הסחורה ביום הדין כהמצב שלי ימות (וזה יכול לנוע מ-60A ל-100A)

העניין הוא שאם אתה נתקע היכן שהוא ואין רכב מזדמן עם מצבר בגודל שלך, לא בטוח שתצליח להניע.

פורסם

עם מוצר שקניתי מעלי אקספרס ב11.11 בסכום סביב 40 דולר הנעתי כבר שישה רכבים. אני לא חושב שיש מה לחשוש יותר מידי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אתם עושים פה קצת "סלט" עם נושא הזרמים.

למצבר יש 2 פרמטרים חשובים :

קיבול - נמדד ב אמפר שעה (Ah) , לדוגמה 65Ah או 95Ah .. כלומר מצבר 65Ah יוכל לספק זרם קבוע של 65A למשך שעה , או 32A למשך שעתיים .

זרם התנעה - נמדד באמפר (A) להנעת רכב משפחתי צריך בערך 200-300A . צריכת זרם זו היא בדרך כלל לזמן קצר מאוד 2-3 שניות עד שהרכב מניע.

הבוסטרים הקטנים מבוססים על סוללות עם קיבול נמוך ~ 10-15Ah אך יש להם מעגל חשמלי שמאפשר ליצר זרם ריגעי של כמה מאות אמפר למשך זמן קצר מאוד - 2-5 שניות .

זה בדרך כלל מספיק להנעת רכב תקין .

בדיזל לפעמים לפני ההנעה נדרש חימום הסלילים , וזה צורך המון זרם למשך כמה שניות לפני ההנעה עצמה שגם היא דורשת זרם הנעה גבוה יותר ממנוע בנזין , לכן לדעתי בדיזל יהיה ממש קשה לבוסטרים הקטנים להניע .

מה אתם אומרים על המוצר הזה?

https://no.co/gb40

לפי חישוב זריז המוצר הזה יכול לספק ~200A למשך 3 שניות ! - זה לא רע בכלל ולדעתי יוכל להניע רכב משפחתי בקלות .

פורסם

היי,

אני קניתי את המוצר הזה מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/391277543152?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עד כה, עדיין לא הטענתי אותו מאז שקיבלתי אותו, והוא הניע לי את הסקודה פאביה שלי 3 פעמים בטווח של חודש שלם.

עלה לי ממש בזול, מגיע עם ערכה שלמה של מתאמים ויש בו גם פנס.

אני מאוד ממליץ עליו.

אגב, לפי מה שראיתי בפרסומים בארץ, השיט הזה עולה סביבות ה600 שקל.

פורסם

ליתר דיוק: מנוע דיזל מודרני עם הזרקת מסילה משותפת בלחץ גבוה כבר מזמן לא משתמש בסליל לחימום לפני התנעה, אלא בטמפרטורות מאוד נמוכות, קרוב ל-0 מעלות, נדיר בארץ.

מה שכן, למנוע דיזל יחס דחיסה גבוה ממנוע בנזין מקביל, לכן המתנע צורך זרם גבוה יותר ממנוע בנזין מקביל.

• תוכן חדש...