Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוצרו לי כמה בעיות בהתנעת בוקר מיד לאחר ההתנעה המנוע נכבה,לאחר שהוא חם הכל בסדר- מתניע כרגיל.

קיבלתי הסברים אבל יש שאומרים שהרכיב שמסומן בתמונה הוא "המנוע צעדים" ויש כאלה שאומרים שזה המגנט של הצ'וק האוטומטי.

חשוב לומר שישנם מצבים של "קפיצות בטורים" של 500 עד 1000 סל"ד בניוטרל,ולאחר שאני משחרר את החלק המסומן טיפה בבוקר מיתאפשרת ההתנעה.

מישהוא יכול לישפוך אור על העינין?

(מחירים,חלקים תחליפים וכ"ו)

בתודה רועי

DSC00485.JPG

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

מנוע צעדים-עלות חדש כ-1000 שקלים

יש אפשרות חאפרית לנסות לפתוח אותו ולנקות

מה שקורה הוא מקבל אדי שמן ועם הזמן זה מפריע לעבודה התקינה שלו!

בהצלחה

פורסם

בהנחה שזה מנוע צעדים ניתן לפרקו (כמו שאמר כאן לפני)ולנסות לנקות עם ספריי ניקוי מצערות

אם יש לך חיישן חמצן בדוק שכתוב על הספריי שהוא אינו פוגע בחישן חמצן

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה חשיבותו או תפקידו של "הצעדון"(אדון מנוע צעדים).

ולמה עכשיו שאני מנתק את פיקוד החשמל אליו הרכב מתניע כרגיל? ועובד בצורה חלקה.

זה מחזק את הטענה שהמכשיר הנ"ל יכול ליהיות המגנט של הצ'וק האוטומטי,ולכן ישנה בעיה רק בבוקר.

עוד נאמר שמנוע הצעדים נמצא בקו ישר למיצערת (בתמונה מ"ס 2),ותפקידו לידאוג לכמות דלק מאוזנת לפיא צריכת המנוע.

DSC00484.JPG

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

במחשבה שניה ...היתכן שזה חיישן מצערת?

הוא ממקום מול המצערת.

מנוע צעדים עוקף את המצערת/פרפר בסרק ונותן אוויר למנוע בצורה מדודה שתשמור על סל"ד רצוי.

הוא לא קשור לדלק.

כשאתה מנתק אותו המחשב בוחר בברירת מחדל שלו שרשומה אצלו וייתכן שהיא טובה מספיק כדי לייצב את המנוע

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מנוע הצעדים הוא החלק שממוקם מתחת למה שסימנת,עליו רשום MAGNETTI MARELLI

ואליו מתחבר קונקטור.

פורסם

מנוע צעדים עוקף את המצערת/פרפר בסרק ונותן אוויר למנוע בצורה מדודה שתשמור על סל"ד רצוי.

לכל הידוע לי מנוע צעדים לא עוקף את פרפר המצערת, אלא פותח אותו במידה מדודה הניתנת בפקודה ע"י מחשב המנוע.

ובנוסף גם המנוע פעיל גם בהילוך, כאשר המחשב 'מרגיש' לפתע שהמנוע עומד להכבות הוא נותן פקודה לפתוח עוד את פרפר המצערת או כמובן בהפעלת מדחס המזגן.

ואמנם הוא לא קשור לדלק, אך כמובן שהכנסת האויר המוסף למנוע גורמת להזרקה נוספת של דלק (במידה מזערית).

אנא תקנו אותי אם אני טועה!

בברכה ותודה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...