Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מה קורה?

תקשיבו המשפחה שלי כעת רוצה לקנות רכב יד שנייה או יד ריאשונה או מהחברה, לא כזה משנה לנו העיקר שיהיה אוטו.

עכשיו כמובן שיש סיבה שאני מבקש את העזרה שלכם, אנחנו לא יכולים לשלם מקדמה וצריכים לחפש מימון.

רוב החברות רוצות מקדמה מסוימת ואין לנו אותה בשביל לשלם אבל אנחנו בהחלט יכולים להתמודד עם הוצאה של 1000 שקל+ בחודש.

מהניסיון היקר שלכם זה אפשרי? יש המלצות על חברות מסוימות?

זה כולל אגב רכב יד שנייה במחיר של 30 אלף שקל וחדש מהחברה במחיר של 70 אלף שקל

פורסם (נערך)

בכל סוכנות יש להם סוגי מימון

למשל שהלכתי לקנות טויוטה יאריס, הם אמרו לי שאפשר לשים מקדמה מ5600, זה המינימום

קיצר היה הצעה ראשונה של מקדמה 5600 ומעלה והשאר לחלק ל5/3 שנים

הצעה שניה זה לשים מקדמה 5600 ומעלה ולשלם 3 שנים ובסוף התקופה לשלם 40 אלף

זאת אומרת שנגיד רכב חדש עולה 104 אלף, שמת 5600 מקדמה

ואתה משלם 1622 שקלים כל חודש ובסוף התקופה, אתה ממשלים 40 אלף או מוכר תרכב לסוכנות או לפרטי (עדיף פרטי, יותר כסף) ואז יש כסף למקדמה והרבה יותר גדולה ואפשר לעשות שוב את העסקה

עריכה אחרונה על ידי Ron7
פורסם
בכל סוכנות יש להם סוגי מימון

למשל שהלכתי לקנות טויוטה יאריס, הם אמרו לי שאפשר לשים מקדמה מ5600, זה המינימום

קיצר היה הצעה ראשונה של מקדמה 5600 ומעלה והשאר לחלק ל5/3 שנים

הצעה שניה זה לשים מקדמה 5600 ומעלה ולשלם 3 שנים ובסוף התקופה לשלם 40 אלף

זאת אומרת שנגיד רכב חדש עולה 104 אלף, שמת 5600 מקדמה

ואתה משלם 1622 שקלים כל חודש ובסוף התקופה, אתה ממשלים 40 אלף או מוכר תרכב לסוכנות או לפרטי (עדיף פרטי, יותר כסף) ואז יש כסף למקדמה והרבה יותר גדולה ואפשר לעשות שוב את העסקה

אחי יש מסלול כזה שבו אני לא משלם את המקדמה הנמוכה?

כי גם את זה אין לנו...

פורסם

אז... למה ללכת על רכב חדש ? מה רע ברכבים בני שנתיים שלוש ?

הלוואה מהבנק במקום ממתווך, פלוס לא תפסיד את נפילת הערך שהיא הוצאה בפני עצמה...

להתחייב על 1600 בחודש ל5 שנים הקרובות (לפני ביטוח, לפני דלק, לפני טיפולים, לפני ירידת ערך) זה לא קצת,

מה יקרה עם מחר מחרתיים נופלת לך הזמנה לחתונה של קרוב משפחה ביד ? מה אם הולך המקרר באותו חודש ? והמכונת כביסה\מייבש ?

הלוואות צריך להחזיר ורכב חדש זה משהו שרוצים לא משהו שצריכים, אם כרגע לא ניתן להגיע למקדמה, אפשר או לחכות עד שכן יהיה ניתן - או לקנות משהו פחות גרנדיוזי בן שנתיים שלוש, לא יקרה כלום ..זו דעתי בכל אופן

אם אתה מתעקש, בכל מקרה, תמיד אפשר ללכת לבנק לבדוק לגבי הלוואה (אפילו כמקדמה לרכב) ולראות מה הריבית שמציעים לך .. תעשה שיעורי בית לפני.

פורסם

במקרה של רכישת רכב חדש: יש אפשרות לקבל מימון של 100% בריבית טובה יחסית ע"י הפניה מהיבואן לבנק. בכל מקרה ההלוואה תהיה כפופה לקבל אישור מהבנק.

במקרה של רכישת רכב משומש: במקרה כזה ממליץ לבדוק רכישה מחברת ליסינג, בד"כ זה לא יהיה רכב ב-30000 ש"ח אלא משהו בין 40-50 מינימום - גם האשראעי הזה כפוף לאישור הבנק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...