Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו עושים נסיעת מבחן, מקבלים הצעת מחיר ואז מתלבטים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנוסף למה שהוא אמר^

לספורטא'ז יש מערכות בטיחות שליונדאי אין.

ליונדאי על הנייר יש יתרון קטן של 22 ליטר בתא מטען והוא טיפה יותר קל מהספורטאז'.

מעבר לכך זה אותו מנוע בשניהם והספורטאז' זול ב5000 ש"ח במחירון.

פורסם

אני הייתי בודק בנוסף את ה 3008 שהיא גם חזקה יותר גם חסכונית יותר, אולי גם מהנה יותר ( נוסעת וננהגת יופי, את הקוריאניות החדשות לא מכיר, הישנות היו לא משהו בכלל ). נכון שלצד החובה מוניטין רעוע וכנראה גם ובנובע אובדן ערך מסחרר, אבל אוטו זה לא רק תכנית חסכון.

פורסם
אני הייתי בודק בנוסף את ה 3008 שהיא גם חזקה יותר גם חסכונית יותר, אולי גם מהנה יותר ( נוסעת וננהגת יופי, את הקוריאניות החדשות לא מכיר, הישנות היו לא משהו בכלל ). נכון שלצד החובה מוניטין רעוע וכנראה גם ובנובע אובדן ערך מסחרר, אבל אוטו זה לא רק תכנית חסכון.

 

 

 

 

תאמין לי שהצרפתיות מאבדות מהערך יותר מכל רכב !! מניסיון אישי לקנות היום צרפתית מהחנות זה לזרוק חצי מסכום הרכב לזבל !!

פורסם

מבדיקה ראשונית:

היונדאי מגיע עם בקרת שיוט כבר בדגם הבסיסי.

היונדאי אוורירי יותר מבחינת מרווח ראש.

בקיה יש בלם רגל במקום בלם יד (לא נוח לכולם).

הקיה לטעמי מרגיש בנוי באופן טוב יותר. חומרים מוצקים ותחושה טובה סה"כ.

שני הרכבים מוצלחים ומהווים תמורה לא רעה לכסף.

אישית התחברתי יותר לעיצוב של הטוסון שנראה כמו דגם חדש לחלוטין, בעוד שהקיה (שגם היא דגם חדש לגמרי) מבחינה עיצובית נראית כמו מתיחת פנים של הדגם הקודם.

תעשה נסיעות מבחן ותתרשם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם (נערך)

גם אני התלבטתי בין שני הרכבים ובחרתי בסוף בספורטאז'. הסיבה העיקרית היא שהמושב האחורי של הטוסון צר משל הספורטאז ב-8 ס"מ (בסוכנות יונדאי לא האמינו כשהגעתי עם סרט מדידה והראתי להם שהטוסון אפילו צר מה-I35 ב-5 ס"מ) .היות ואני אמור להכניס כסאות בטיחות במושב האחורי אין לי ברירה אלא לקחת את הקיה למרות שהטוסון מצא חן בעיניי יותר.

עריכה אחרונה על ידי tom7
פורסם

יש עוד הבדל מאוד משמעותי לטובת הקיה. אבזור הבטיחות הרבה יותר טוב בקיה מאשר ביונדאי.

לדעתי יונדאי עשו טעות אסטרטגית שלא הביאו דגמים של הטוסון עם המערכות המקבילות.

×
×
  • תוכן חדש...