Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבי HR מול bosch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי רכב פחות מבן שנה, המגבים התחילו לחרוק.

אמרתי לעצמי מוזר אבל בטח שמו לי זבל והלכתי לאוטו דיפו לקנות bosch.

לצערי לא היה להם במידה שלי והמוכר שיכנע אותי לקח HR, אזל קחתי...

הם חורקים בטרוף, וזה משגע אותי בנסיעה. ניסיתי לנוקות את השמשה טוב טוב, ניסיתי לנקות את המגב עם WD40 כמו שהומלץ באיזה אתר וכלום. הדבר היחיד שמשתיק אותם זה להשפריץ קצת סבון אבל זה מחזיק לדקה או שתיים!

מה עושים??

פורסם

אם יש לך פלסטלינה, תנקה היטב את השמשה על רטוב ושטוף עם מים.

אחרת - קח סקוטש-ברייט ירוק ושטוף עם שמפו לרכב או ספוג קצף לבן (קצף מלמין) עם מים ונקה היטב.

כל האפשרויות הנ"ל מתאימות לניקוי השמשה מכל משקע שדבק בה ומקפיץ את המגב, מה שמשמיע את החריקה.

בעיקרון מגבי בוש או מגבי ולאו הם הטובים ביותר ואמורים להחזיק מעמד לפחות שנתיים גם בתנאי חשיפה לשמש. כל השאר (וממש לא משנה המותג), הם מגבים לעונה אחת והמחיר בהתאם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מתעלק על השרשור,

קניתי לפני חודשיים בערך מגבי bosch aerotwin ,

ועכשיו המגב הימני לא נדבק טוב לשמשה כאילו בקצה שלו הוא לא מנגב את המים ורק מורח אותם,

זה הגיוני שזה קורה אחרי חודשיים ?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
אם יש לך פלסטלינה, תנקה היטב את השמשה על רטוב ושטוף עם מים.

אחרת - קח סקוטש-ברייט ירוק ושטוף עם שמפו לרכב או ספוג קצף לבן (קצף מלמין) עם מים ונקה היטב.

כל האפשרויות הנ"ל מתאימות לניקוי השמשה מכל משקע שדבק בה ומקפיץ את המגב, מה שמשמיע את החריקה.

בעיקרון מגבי בוש או מגבי ולאו הם הטובים ביותר ואמורים להחזיק מעמד לפחות שנתיים גם בתנאי חשיפה לשמש. כל השאר (וממש לא משנה המותג), הם מגבים לעונה אחת והמחיר בהתאם.

דווקא HR זה אותו מחיר כמו בוש, פשוט לא היה...

פורסם
מתעלק על השרשור,

קניתי לפני חודשיים בערך מגבי bosch aerotwin ,

ועכשיו המגב הימני לא נדבק טוב לשמשה כאילו בקצה שלו הוא לא מנגב את המים ורק מורח אותם,

זה הגיוני שזה קורה אחרי חודשיים ?

אצלי עם מגב סיני זה קורה הרבה פחות מחודשיים. מה לעשות, אין פה חורף , השמש של נובמבר-אוקטובר מאוד חמה ונראה לי שלהחליף מגבים אפילו בדצמבר הם יתקלקלו מהר. תסתכלו לפני הסערה הנוכחית איזה ימים חמים היו ביום ?

בעבר קניתי מגבים של בוש בהום סנטר ב70 שקל, אחרי כשבוע התחילו למרוח ולהרעיש באחד מהם ומאז אני קונה סיני זול ומחליף כל חודש חודשיים (או שלא מחליף בכלל, כי השמש ה*** הורסת ).

פורסם

מגבים טובים בארץ לעונה אחת וכדאי להפנים את זה כי השמש שלנו בקיץ מייבשת כל יצור חי או דומם. קונים בתחילת החורף מגבים טובים מסיליקון שההבדל בינם לבין מותגי מדבקה סינים זולים הוא כמה עשרות שקלים בלבד ונהנים מראות טובה ונסיעה בטיחותית יותר. בסוף הקיץ בודקים ואם יש סדקים בוישר מחליפים שוב.

פורסם

אני פעם בשנה קונה מגבים מסילקון בכמה ב50 שקל בערך,וכול שנה מחליף,חבל לבזבז הרבה כסף על מגבים יקרים שגם אחרי שנה יכולים להתייבש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי מחזיקים מגבים לפחות שנתיים שלוש. עכשיו החלפתי אחד רק מפני

שנפל לו הפלסטיק בצד שגרם לקריעת הגומי. אחרת המגב היה נשאר לעוד שנה. (בסה"כ 3 שנים)

המגב שהרכבתי ממש איכותי (בדיקת גשם) ועלה 30 ש"ח ליחידה.

פורסם

לא ממליץ בכלל להשתמש בסקוץ' על השמשה, עדיף בהרבה צמר פלדה בדרגה הכי נמוכה 0000 (או 000) ולעבור על השמשה, זה מה שאני עושה לפני יישום חומרים דוחי מים.

לגבי המגבים לפני שבועיים הרכבתי קדמיים של בוש מסיליקון והם פשוט מעולים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...