Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי הונדה ג׳אז 2007 גיר רציף

החלפתי לפני כחצי שנה תושבת מנוע במוסך מורשה (לא מקורית) ומאז התחילו לי ויברציות נוראיות באוטו

חזרתי למוסך הם אומרים שאין מה לעשות

יש למישהו המלצה למי לפנות או מה לעשות או מה יכול לגרום לויברציה (קבועה כול הזמן)

פורסם

ראשית עליך להודיע למוסך שאם הם לא יודעים לתקן את הבעיה אתה לא עובד איתם יותר, שנית גש למוסך נוסף לחוות דעת ותן להם את דעתך המלאה על המוסך הקודם- רק ליתר ביטחון.

ווידאת שלא מדובר בויברציות שנובעות מאיזון גלגלים לקוי?

פורסם

רשמת שזה התחיל מאז ששמו לך תושבת מנוע לא מקורית.

הגיוני שזו כנראה הסיבה, התושבת כנראה מאיכות נמוכה. תנסה להחליף לאחת איכותית מספק מוכר.

פורסם

בהונדה יש תושבת ממולאת בשמן (בדרך כלל אחת מתוך כולן)

אם החליפו לך אותה ושמו חליפית ללא שמן אז זה מסביר את מה שקורה לך

קנית רכב שבו חייב מקורי: תושבות,שמן גיר, פילטר שמן מנוע, מי רדיאטור ועוד כמה דברים שאני לא זוכר בשלוף

פורסם

לתושבות מנוע מקוריות אין תחליף רציני כמעט תמיד. החלף לתושבת מנוע מקורית.

פורסם

תודה רבה לעונים

אני אכן פניתי למוסך מורשה אחר באזור - אמרו לי ׳׳מה אתה רוצה מאיתנו הם עשו לך שם לך אליהם׳׳

הפחד שלי שאני אזמין תושבת ב1000 ש׳׳ח וזה לא יפתור את הבעיה, אבל לצערי אין לי באמת דרך לדעת עד שאנסה לכן אני בהחלט אזמין מקורית ואתפלל שהבעיה תיפתר

תודה רבה לכולם

פורסם

כמה מרגיז התשובות האופייניות האלה של מוסכים "אין מה לעשות". העיקר שמגיע לקוח כזה בפעם הראשונה יש מה לעשות...מחליפים תושבת מנוע, גובים תשלום וביי ביי. שלקוח חוזר בטענה שהבעיה לא היסתדרה פתאום אין מה לעשות. כסף לקחתם! איזה עם מגעיל אנחנו..פשוט מבייש ומתבייש בנו כל פעם מחדש!

פורסם

בטח שמו לך תושבת סינית או דר*ק אחר. אל תעז לשים שום תושבת שהיא לא מקורית גם במחיר שתצטרך למכור את עצמך לעבדות.

מי שמזלזל בחלקים מקוריים בחלקים מסויימים ברכב אוכל אותה עם כל הצער בדבר ושאין כסף לפעמים לתיקון כזה או אחר.

אצלי תושבת מנוע מקורית לעומת סינית לא רק פתרה את מרבית הרעידות יחסית לרכב ישן אלא גם גרמה למנוע להפחיד אותי שכן לא שמעתי אותו בעמידה בכלל ובהאצה כמעט ומשם ההמשך יבוא...

פורסם

במקומך הייתי חוזר להרכיב את התושבת באותו מוסך בו הוחלפה התושבת הנוכחית.

כך אם יתברר שזו באמת הבעיה- תוכל לדרוש החזר (שאני מקווה שבאמת תקבל).

פורסם
שלום לכולם יש לי הונדה ג׳אז 2007 גיר רציף

החלפתי לפני כחצי שנה תושבת מנוע במוסך מורשה (לא מקורית) ומאז התחילו לי ויברציות נוראיות באוטו

חזרתי למוסך הם אומרים שאין מה לעשות

יש למישהו המלצה למי לפנות או מה לעשות או מה יכול לגרום לויברציה (קבועה כול הזמן)

למה הוחלפה התושבת? האם הרעידה החלה מיד לאחר שיצאת מהתיקון?

פורסם
תודה רבה לעונים

אני אכן פניתי למוסך מורשה אחר באזור - אמרו לי ׳׳מה אתה רוצה מאיתנו הם עשו לך שם לך אליהם׳׳

הפחד שלי שאני אזמין תושבת ב1000 ש׳׳ח וזה לא יפתור את הבעיה, אבל לצערי אין לי באמת דרך לדעת עד שאנסה לכן אני בהחלט אזמין מקורית ואתפלל שהבעיה תיפתר

תודה רבה לכולם

אני אישית מאוד אשמח לשמוע האם כל הרעידות נפתרו לאחר ההחלפה של שתי תושבות המנוע למקוריות ומה הסכום שגבו לך

האם הרעידות היו קיימות גם לאחר הילוך שני ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - החלפתי היום לתושבת מקורית במוסך הונדה ולמזלי כול הרעידות פסקו לגמרי - התושבת עלתה 800 ש''ח כולל מע''מ (העבודה על חשבון המוסך)

תודה רבה לכול העונים

פורסם

ההונדות רגישות מאד לעניין התושבות,דאי מאד להחליף רק לחלקים מקוריים,רצוי להזמין מחו"ל כדאי לחסוך את הנתח השמן שהיבואן מרוויח.

• תוכן חדש...