Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימי חצתה צומת ורכב בא מולה ונכנס ברכב. היא אומר שהיא נסעה באור ירוק ולכן הרכב הפוגע נסע באור אדום.

שני הצדדים פונו לבית חולים לבדיקות. והמשטרה גררה את הרכב לחנייה לרכבים שעברו תאונות.

יד לי כמה שאלות:

1. אני צריך דברים מהרכב איך אני לוקח אותם?

2. איך אני לוקח את הרכב לתיקון? פשוט מביא גרר או שהמשטרה צריכה לשחרר אותו? האחסנה עולה כסף?

3. מי משלם על התיקון? מה הפרוצדורה הכי טובה?

4. הרכב בן שנה מן הסתם יש ירידת ערך משמעותית, איך קובעים כמה היא? מי משלם עליה?

תודה!

פורסם

הרכב השני בוודאי יטען שהוא נסע בירוק ואימך באדום.

שאימך תפנה לביטוח הרכוש שלה לדווח על התאונה וכן לביטוח החובה בגלל הפגיעה בגוף שאני מקווה שהיא מינורית בהחלט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פנה למשטרה תזקק למסמכים שלהם לצורך תביעות הביטוח. לגבי מי חצה באדום - צריך לברר בעיריה אם יש מצלמות אבטחה. אם כן צריך לקבל את הצילומים, כנראה רק באמצעות המשטרה.

לגבי התיקון וירידת הערך (וגם לגבי תביעת ביטוח החובה) - פנה לסוכן הביטוח שלך. בין שחרור הרכב מהמגרש המשטרתי לבין תיקונו יהיה צורך לבצע שמאות - קביעת הנזק והדרישות לתיקון על ידי שמאי - והוא שיקבע מה לתקן ובאיזה מחיר. הוא יקבא גם מה ירידת הערך, ואם הנזק מעל 50% מערך הרכב יורה על השבתתו (אבדן להלכה או אבדן גמור, תלוי במידת המזק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנתיים הגיעה לחקירת משטרה שם אמרו לה שהיא חשודה בפגיעה והם דרשו הוכחה שהיא לא נסעה באדום.

יום ראשון יש שימוע בעניין הרשיון.. יש לכם טיפים?

פורסם

כן, להתייעץ עם עורך דין לענייני תעבורה, לחפש עדי ראיה, לבדוק אם יש צילומים מהאיזור מאיזה עסק שיש לו מצלמות או מהעירייה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שתכחיש נמרצות ותטען כי היא זו שנסעה בירוק והרכב השני נסע באדום.

המלצתי

לכו לצומת המדוברת רצוי באותה שעה שבו קרה המקרה, ותראו את מופעי הרמזור, מתי נדלק ירוק בכיוון הנסיעה של אמא שלך ומתי לרכב השני.

ניתן להבין מזה לפעמים מי פיקשש רמזור או גנב רמזור.

האם לא היו עדים לתאונה מכלי רכב אחרים? .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לנו ברור ב 100 אחוז שעברנו בירוק, הם עמדו ברמזור אדום וברגע שהתחלף ביצעו פנייה.

הרכב השני נסע בכביש ישר

מנסים לאתר עדים..

פורסם

הם , השני ממש ברור למי הכוונה:shock:

יש רכב א' של אימך, יש רכב ב' של הנהג האחר.

נסה מחדש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ההמלצה שלי זה להתקין מצלמת דרך בעלות של 200/300

ש''ח שיכלה לחסוך לך טונה של בלאגן.

אאמממ משהו לא ברור לי.במקרה של נפגעי גוף אמור להגיע חוקרים

של ת''ד לזירה ולמלא דו''ח מקצועי,

היו? מילאו?

מקווה שאמך בסדר.. יש לדווח מיידית לחב' ביטוח ולמשטרה ולהצהיר

הצהרה ברורה וחד משמעית על מה שאירע שם.

ציטוט:

''

יש רכב א' של אימך, יש רכב ב' של הנהג האחר...''

נסה להצמד להסבר הזה שהובא מעלי,קשה קצת להבין אותך.

לפני שאתה רץ לעו''ד תבדוק כיסוי משפטי בפוליסת רכב שלך..

בד''כ הפוליסה כוללת גם עו''ד.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...