Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בשנה האחרונה אני נוסע את אותו המסלול בכל יום - שעה הלוך ושעה חזור בכביש פתוח ( במאזדה שלי).

היום בנסיעה הרגשתי שמשהו השתנה בגיר -אני חושב שההחלפה עצמה בין הילוך להילוך לוקחת קצת יותר זמן אבל אני לא בטוח במאה אחוז...

יכול להיות גם שהגיר מחליף הילוכים מוקדם מידי...

מישהו נתקל בבעיה ?

מאיפה להתחיל?

לא בדקתי שמן גיר בינתיים בגלל המזג אויר

פורסם
תבדוק את מפלס השמן גיר, ותראה איך הוא ניראה, אם שחור אז תחליף ואם חסר אז תוסיף.

בודקים אחרי נסיעה נכון?

פורסם

כן על מנוע מונע.

בכל מקרה, נפתחו כבר לא מעט שירשורים על הגיר הזה, הוא ידוע בהעברת הילוכים מוקדמת בגז נמוך.

תופעה נוספת מוכרת בגיר הזה, אם אתה מרגיש מכה קטנה בין ראשון לשני זה הזמן להחליף שמן גיר.

יום טוב גם לך

פורסם
כן על מנוע מונע.

בכל מקרה, נפתחו כבר לא מעט שירשורים על הגיר הזה, הוא ידוע בהעברת הילוכים מוקדמת בגז נמוך.

תופעה נוספת מוכרת בגיר הזה, אם אתה מרגיש מכה קטנה בין ראשון לשני זה הזמן להחליף שמן גיר.

כן אני מרגיש את המכה המדוברת בין ראשון לשני ..

בדקתי את השמן , הכמות תקינה והצבע בין כתום לאפרפר ... אתה אומר להחליף הכל?

פורסם

מהנסיון שלי עם הגיר הזה, החלפה חלקית של שמן גיר תתרום משמעותית להעברות חלקות יותר. גם הצבע לא נשמע תקין במיוחד, אמור להיות לכיוון ורוד אדום.

אישית הייתי מבצע החלפה חלקית של שמן הגיר, ובתלות בתוצאה אולי אף החלפה נוספת כעבור זמן מה.

אבל אל תצפה שזה ישנה את תזמון העברת ההילוכים.

יום טוב גם לך

פורסם

היו על זה שני דיונים ארוכים מאוד לפני כשבועיים.

הפקולטה לארכיאולוגיה עדיין בהלם מעומק הדיון שם אבל לצערי את הוורדיקט אני לא זוכר.

ממליץ לחפש אותם.

יום טוב גם לך

פורסם
מהנסיון שלי עם הגיר הזה, החלפה חלקית של שמן גיר תתרום משמעותית להעברות חלקות יותר. גם הצבע לא נשמע תקין במיוחד, אמור להיות לכיוון ורוד אדום.

אישית הייתי מבצע החלפה חלקית של שמן הגיר, ובתלות בתוצאה אולי אף החלפה נוספת כעבור זמן מה.

אבל אל תצפה שזה ישנה את תזמון העברת ההילוכים.

תגיד למה להחליף חלקית ולא את הכל?

פורסם

אז אני זה שחפר על השמן גיר :)

קניתי כמה וכמה שמנים ואחרי זה רק גיליתי שהם לא היו מתאימים, בסוף מצאתי את המתאים,

יש לך פה את השרשור:

קישור

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
אז אני זה שחפר על השמן גיר :)

קניתי כמה וכמה שמנים ואחרי זה רק גיליתי שהם לא היו מתאימים, בסוף מצאתי את המתאים,

יש לך פה את השרשור:

קישור

תגיד איך אני מוצא את השמן הזה ואולי מוסך נחמד שיעזור לי ? אני באזור פרדס חנה

פורסם

דיברתי עכשין עם מוסך מורשה בחדרה , הם אומרים שלפי הגדרת יצרן של מזדה אסור להחליף שמן גיר ...

איך זה?

פורסם

שלום עמית, לגבי הנושא הראשון החלפת ההילוכים. התופעה הזאת נפוצה במאזדות וקיימת גם בסקודה פאביה שלי. כאשר אתה נוהג בצורה רגועה אתה יכול למצוא את עצמך בהילוך 4 כבר ב45-50 קמ"ש. ברגע שטיפה תלחץ על דוושת הגז הוא יוריד הילוכים. במקביל לכך כשתאט, שים לב שההילוכים יורדים לבד מ4ל3ל1 אין ירידה להילוך 2 אין לי מושג למה עשו את השיט הזה . לגבי הדפיקה בגיר בין הילוך 1-2. גם זו תופעה ידועה בחלק מהמאזדות ופותרים אותה ע"י עדכון גרסה למחשב הרכב. תבדוק במוסכי היבואן אם אתה צריך לעשות את העדכון לרכב שלך. לרוב זה מסתכם ב200 שקלים והדפיקה הזאת נעלמת. בהצלחה איש.

• תוכן חדש...