Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי עכשין עם מוסך מורשה בחדרה , הם אומרים שלפי הגדרת יצרן של מזדה אסור להחליף שמן גיר ...

איך זה?

מוכר ולא מחמיא למוסך.

לשאלת ״למה החלפה חלקית״ בצע חיפוש, הנושא נדון לא פעם.

לא הכרתי את עידכון התוכנה שמדובר עליו בפוסט מעלי, אבל החלפת שמן זו תרופה ידועה ובדוקה לתופעה הזו.

יום טוב גם לך

פורסם
שלום עמית, לגבי הנושא הראשון החלפת ההילוכים. התופעה הזאת נפוצה במאזדות וקיימת גם בסקודה פאביה שלי. כאשר אתה נוהג בצורה רגועה אתה יכול למצוא את עצמך בהילוך 4 כבר ב45-50 קמ"ש. ברגע שטיפה תלחץ על דוושת הגז הוא יוריד הילוכים. במקביל לכך כשתאט, שים לב שההילוכים יורדים לבד מ4ל3ל1 אין ירידה להילוך 2 אין לי מושג למה עשו את השיט הזה . לגבי הדפיקה בגיר בין הילוך 1-2. גם זו תופעה ידועה בחלק מהמאזדות ופותרים אותה ע"י עדכון גרסה למחשב הרכב. תבדוק במוסכי היבואן אם אתה צריך לעשות את העדכון לרכב שלך. לרוב זה מסתכם ב200 שקלים והדפיקה הזאת נעלמת. בהצלחה איש.

בדקתי והתוכנה אצלי עדכנית...

פורסם
דיברתי עכשין עם מוסך מורשה בחדרה , הם אומרים שלפי הגדרת יצרן של מזדה אסור להחליף שמן גיר ...

איך זה?

אומרים אבל אם תרצה בכל זאת יחליפו לך בכיף, אני החלפתי לפני שנתיים, במוסך האחים תורג'י מאזדה חדרה, שמן גיר מקורי מאזדה M5 מחיר 90ש''ח לליטר, שחיטה אבל רציתי ראש שקט.

תברר טלפונית קודם שיש להם את השמן במלאי.

• תוכן חדש...