Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש ברשותי סיאט איביזה 2012.

בימים האחרונים אני מרגיש שהברקסים לא מגיבים כמו פעם, אננ אנסה לתאר מה שאני מרגיש... בלחיצה על הברקס זה מרגיש כאילו בעבר לחיצה קטנה הייתה מביאה לעצירה טובה יותר, היום אני צריך ללחוץ יותר חזק, כאילו הדוושה צריכה לרדת יותר כדי שתיהיה תגובה.

חשוב לציין שזה מורגש מבחינתי כאשר אני רוצה ללחוץ מעט על הברקס, לחיצה חזקה כן עובדת כרגיל.

מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון ומה טווח המחירים של הפתרון? כל כמה זמן בערך צריך להחליף ברקסים...

תודה!

פורסם

אם אתה מרגיש בעיה בבלימה, קודם כל תיגש למוסך לבדיקה.

מאחורה יש לך בלמי דיסק ( כמו מקדימה) או תוף?

כמה זמן וקילומטרים עבר מהחלפת בלמים קדמיים ואחוריים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למוסך.

זה לא דבר לאבחון דרך המחשב.

גש למכונאי שבודק עובי רפידות ומצב הצלחות, ומחליט פי הממצאים.

וכמובן, רענון נוזל עפ"י הנחיית היצרן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

נוזל בלמים הוחלף ב 40 אלף קילומטר, כרגע הרכב על 53, תכף טיפול גדול... למיטב ידיעתי לא הוחלפו בלמים או רפידות ברכב מעולם, הבלמים הם לא בלמי תוף אלא דיסק.

חשוב לי לציין שהבעיה היא לא מסיבית, פשוט אני מאוד רגיש לשינויים ברכב וזה מרגיש כאילו הבלם פחות מגיב בנגיעה הראשונה אבל ממש במעט.

דרך אגב אני מהקריות.

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

שאלת אם ההרגשה החלה לאחר החלפת נוזל בלמים ועניתי שלא, הנוזל בלמים הוחלף לפני 13 אלף קילומטר (קצת יותר משנה), וההרגשה החלה לפני כמה ימים.

• תוכן חדש...