Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רכב מסוג מיצובישי לנסר ובו מערכת מולטימדיה(לא מקורית.. אין שם חברה של היצרן)

אני מנסה לצרוב דיסקים לאוטו והוא לא מצליח לקרוא אותם..

הקטע המוזר שכן יש דיסק אחד שהוא מצליח לקרוא שיש בו וידאו מסוג AVI והוא גם מריץ את הוידאו של הקליפים,

איזה פורמטים אחרים כדאי לי לנסות להמיר את הוידאו כדי שיהיה הכי הרבה סיכוי שיעבדו באוטו?

הבנתי יש משהו cda. ו .flac, וכו'.. איזה פורמטים כדאי לי לנסות?

ושאלה נוספת לגבי דרך הצריבה של הדיסק, אני בדרך כלל צורב פשוט דיסק DVD "נתונים",

מה הדרך הכי מומלצת לצרוב אותם ואם יש איזה תוכנה מיוחדת שכדאי להשתמש בה?

תודה לעוזרים

פורסם
כנראה שAVI זה הפורמט שהוא קורא אם זה היחיד שעבד לך, תנסה תוכנות המרה להמיר את הקבצי וידאו שלך לAVI ותהנה.

ניסיתי להמיר את הכל לAVI אבל המערכת פשוט לא קוראת את הדיסק זה נתקע על LOADING

אולי בגלל שאני משתמש בDVD ולא בCD? למרות שלא נראלי שזה אמור להשפיע..

פורסם

AVI זה רק המעטפת של הקובץ במקרה זה, השאלה היא מה הקידוד.

בדוק את כל הפרמטרים של הקובץ שכן עבד - מקודד, רזולוציה, ביטרייט וכו', ונסה ליישם אותם בקבצים אחרים שדורשים המרה (לא צריך לנסות את כולם במכה, נסה אחד שניים). אם לא AVI, נסה לעבוד עם קבצי MPEG (גרסאות 1, 2*, 4).

* בצריבה של קבצי וידאו על DVD בפורמט של DVD-Video במקום Data, תוכנת הצריבה מבצעת המרה לסרטים ל-Mpeg2 ולכן יש התכנות סבירה שגם בתצורת "נתונים" המכשיר ידע אולי לקרוא את הקבצים (אבל כאמור הגבלות אחרות יתכנו).

cda. זה סיומת עבור קבצי אודיו ב-Audio CD. אין קשר לוידאו.

FLAC הינו קובץ מוזיקה לוסלס, ושוב אינו קשור לוידאו, וספק אם המערכת שלך יודעת לנגן אותו.

יש מכשירים שמושפעים גם מענין "סגירת הדיסק".

• תוכן חדש...