Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים השתכנעו לעבור לקודי אני רוצה המלצה על קופסת אנדרואיד או וינדוס רק למטרת קודי בסלון, ראיתי את כל הצעצועים הזולים ואני לא רוצה ללכת לכיוון הזה, גם אם משהו טוב יעלה עד 2000 שקלים אני מוכן להשקיע

תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה הדבר היחיד שחשוב לך (מכונת קודי טובה ואמינה) לך על ה-Nvidia Shield Android TV

לא זולה, אבל מצויינת בתור מכונת קודי. גרועה לכל שאר הדברים, אבל זה לא אמור לעניין אותך.

פורסם

בשרשור שהפנו אליו, כתוב שיש תמיכה ב- 24p בקופסאות האנדרואיד כמו Minix Neo ו- nVidia Shield. מנסיוני עד לפני מספר חודשים מועט לא כך היה הדבר, וגם חיפוש קל לא העלה איזושהי הצהרה שהדבר טופל. הייתי בודק היטב.

עקרונית אני ממליץ על ה- Raspberry Pi 2 כדי להזרים תוכן מקומי.

פורסם

חוזר ואומר רק מחשב מבוסס x86 ייתן את הפתרון הטוב ביותר .אנדרואיד עדיין לא בשל ב 100%.

ב 2000 אפשר לבנות יופי של מחשב מדיה סנטר.

פורסם
חוזר ואומר רק מחשב מבוסס x86 ייתן את הפתרון הטוב ביותר .אנדרואיד עדיין לא בשל ב 100%.

ב 2000 אפשר לבנות יופי של מחשב מדיה סנטר.

חוזר ואומר, להוציא 2000 שקל על מחשב מלא בבניה עצמית זה פתרון לעשור הקודם, בטח שאפשר לקבל את אותם התוצאות במחשבי x86 מוכנים מראש (nuc/chromebox/vivo) בסכומים של 120 - 250 דולר

בשרשור שהפנו אליו, כתוב שיש תמיכה ב- 24p בקופסאות האנדרואיד כמו Minix Neo ו- nVidia Shield. מנסיוני עד לפני מספר חודשים מועט לא כך היה הדבר, וגם חיפוש קל לא העלה איזושהי הצהרה שהדבר טופל. הייתי בודק היטב.

עקרונית אני ממליץ על ה- Raspberry Pi 2 כדי להזרים תוכן מקומי.

בשילד עם הבילדים החדשים של קודי ועדכונים של nvidia אין שום בעיה לנגן 24p מנסיון של חברי הפורום שם, לגבי המיניקס אין לי מושג, למיטב זכרוני הניסיון שלך מתבסס על aftv הראשון, ששם הבעיה עדיין קיימת, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
חוזר ואומר, להוציא 2000 שקל על מחשב מלא בבניה עצמית זה פתרון לעשור הקודם, בטח שאפשר לקבל את אותם התוצאות במחשבי x86 מוכנים מראש (nuc/chromebox/vivo) בסכומים של 120 - 250 דולר

בשילד עם הבילדים החדשים של קודי ועדכונים של nvidia אין שום בעיה לנגן 24p מנסיון של חברי הפורום שם, לגבי המיניקס אין לי מושג, למיטב זכרוני הניסיון שלך מתבסס על aftv הראשון, ששם הבעיה עדיין קיימת, תקן אותי אם אני טועה.

אכן, ה- FTV הראשון. אבל מדי פעם בדקתי מה קורה, ולא ראיתי שיש בילד אנדרואיד בכלל שתומך ב- 24p (לא להתבלבל עם 24 הרץ).

מאז התייאשתי וקניתי RPI 2, שם אין בעיה בכלל וזה עובד מושלם.

עקרונית יש לי Shield מסתובב בעבודה, אולי אקח מתישהו הביתה לבדוק.

פורסם
יש לי את ה-Nvidia Shield מחוברת ל-OLED 4K.

קודי מנגן בה הכל.

הבעיה זה לא לנגן הכל, אלא להציג את קצב התמונה הנכון פר קובץ באופן דינמי

לעבור מ 60h בתפריטים של קודי ל 24p כאשר הסרט מתחיל להתנגן, זה למה סרטים נראים כמו אופרת סבון ברוב קופסאות האנדרואיד

פורסם
הבעיה זה לא לנגן הכל, אלא להציג את קצב התמונה הנכון פר קובץ באופן דינמי

לעבור מ 60h בתפריטים של קודי ל 24p כאשר הסרט מתחיל להתנגן, זה למה סרטים נראים כמו אופרת סבון ברוב קופסאות האנדרואיד

אני דווקא אוהב את מנגנון החלקת התנועה של הפלזמה שלי.

הבעיה היא שכאשר הסטרימר עושה המרה של תוכן 24p ל-60 הרץ, הדבר מלווה בקפיצה בתמונה כל אי אילו שניות.

פורסם (נערך)

שמע, עברתי כמה קופסאות אנדרויד ממותגים שונים והמסקנה שלי היא לא לקנות את החרא הזה יותר.

המעבדים איטיים מידי (גם איטיים מידי לאנדרויד וגם לOPEN ELEC או UBUNTU).

יש יותר מידי דליפות זיכרון באנדרויד ובגרסה של הקודי שכתובה עבור האנדרויד שפשוט נתקעת יום ולילה.

אם אתה רוצה שקט נפשי (ותאמין לי שאתה לא רוצה לעשות ריסטרט לאנדרויד המסריח הזה כל יומיים), תקנה Intel NUC i3 (מחשב קטן עם מעבד i3 עוצמתי) שעולה כ300 דולר בארה"ב וסע לשלום. מחשב מלא עם מערכת הפעלה נורמלית (וינדוס) ולא מוגבלת לילדים כמו אנדרויד. על וינדוס אתה יכול להתקין כל מה שאתה רוצה כולל הכל, זה חופשי ופתוח - תוכל לקנפג את המערכת מא' ועד ת'. באנדרויד אתה מאוד מוגבל. הקודי לא נתקע בוינדוס, לעומת זאת באנדרויד מצפות לך חגיגות. מעבר לכך תוכל תמיד לשדרג את הוינדוס הזה ולעשות מהקופסה הזו מחשב אמיתי לבית בקלות, אפילו לשחק משחקים אם תרצה. באנדרויד אתה תקוע כל החיים עם אותה גרסה במידה וצוות הפיתוח לא ישקיע קצת מאמצים כדי לשדרג אותך לגרסה הבאה וגם השדרוג לא יהיה תואם עד הסוף.

אם אתם ברצינות חושבים להעביר את הבית לקודי - רק מעבד של INTEL ורק מעבד חזק מאוד i3 ורק וינדוס. כן, ברור שהרוב יגידו לכם שגם סטיק של אנדרויד עם מעבד עלוב ב75$ מספיק - זה לא מספיק. זה אולי מספיק בשביל חוויה ראשונית ובכדי להבין מה זה לעזאזל קודי אבל לא לשימוש קבוע.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

מעבר למה שכתוב למעלה, אם מדובר בתוכן מקומי בלבד (מורידים טורנטים וכו') שמוזרמים ברשת מקומית ולא תוספים עם הזרמה מהרשת, ה- Raspberry Pi 2 עושה עבודה מעולה בוודאות. לגבי תוספים למניהם לא בדקתי.

בחדר השינה - שם רואים בעיקר סדרות וכו' יש Raspberry Pi 2 שעובד מעולה. בסלון מחובר למקרן יש NUC i5 כי אנחנו צופים בעיקר בבלוריי מלא.

פורסם

דווקא ההפך לא מדובר בתוכן שקיים בכלל, נטו זפזופ. וידעתי שהקופסאות הזולות האלו הן כמו ששבלול כתב, לא רוצה להתקרב לזה אני יקנה מחשב פול-סייז לפני שאני יעשה כזה דבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם זפזופ בלי בלוריי מלא, יש די הרבה מחשבים קטנטנים שעולים בסביבות ה- 100-150 דולר עם חלונות 10 ומעבדי אטום. עושים הכל טוב מלבד בלוריי וכנראה x265 שלא כל כך רלוונטי בהזרמה.

• תוכן חדש...