Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוזר ואומר, להוציא 2000 שקל על מחשב מלא בבניה עצמית זה פתרון לעשור הקודם, בטח שאפשר לקבל את אותם התוצאות במחשבי x86 מוכנים מראש (nuc/chromebox/vivo) בסכומים של 120 - 250 דולר

נו ומה אני כתבתי אמרתי מחשב מבוסס X86 .

רק לקחת בחשבון את המגבלות שיש בקופסאות X86 הקטנות מבוססת Cherry Trail או Bay Trail או אין תמיכה בפלט 4K מלא ב 60HZ , H.265,

DTS-HD and Dolby TrueHD אין כרגע תמיכה. ספק אם ניתן לנגן SBS מלא של 50GB .

לסטרימיג מ קודי זה די והותר עד FHD.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני אומר לך כי עברתי את זה וטעיתי: אל תסתכן בלקנות קופסת אנדרויד זולה ב150$ כי אתה תמצא את עצמך אחרי שנה של סבל מחפש בנרות עוד קופסה זולה ב180$ שהיא כביכול משופרת מהראשונה (ותגיד לעצמך שבטח המעבדים השתפרו מאוד מאז הראשונה), עד שתבין שזרקת לפח 400$ על שתי הקופסאות והגיע הזמן לקנות מחשב אמיתי ונורמלי פעם אחת ול5+ השנים הקרובות. קנה Intel NUC עם מעבד i3 ומעלה ותתקין רק Windows 10 - הנאה מובטחת.

במיוחד מי שעובר מהוט\יס - אתם מצפים לממיר נורמלי שעובד במהירות ולא לחוויות שימוש שרק טכנאי לינוקס מורשה יוכל לסבול. אתם תתיאשו אחרי שהקודי יתקע 5 פעמים ביום ותעשו לו ריסטרטים עד שתבינו שבכלל עדיף לעשות ריסטרט לאנדרויד ואז תמצאו את עצמכם מחכים לטלוויזיה בערך 10 דקות עד שהכל עולה, פעם ביום. ועכשיו לכו תסבירו למישהו במשפחה איך לתפעל את החרא הזה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
אני דווקא אוהב את מנגנון החלקת התנועה של הפלזמה שלי.

הבעיה היא שכאשר הסטרימר עושה המרה של תוכן 24p ל-60 הרץ, הדבר מלווה בקפיצה בתמונה כל אי אילו שניות.

באמת?! נראה לי אתה מהבודדים שאוהבים החלקת תמונה :) זה תופעה שלדעתי נחוצה אך ורק לגיימינג ואולי לשידורי ספורט

רק להרחיב בקטנה התופעה שתיארת נקראת 24p judder והיא אכן קוראת כאשר יש חוסר סנכרון בין הקצב של הסרט שהוא 24p ואמור להתנגן עם קצב רענון של 24hz במסך לקצב שבוא הAFTV משדר בתכלס שזה 60hz

שמע, עברתי כמה קופסאות אנדרויד ממותגים שונים והמסקנה שלי היא לא לקנות את החרא הזה יותר.

המעבדים איטיים מידי (גם איטיים מידי לאנדרויד וגם לOPEN ELEC או UBUNTU).

יש יותר מידי דליפות זיכרון באנדרויד ובגרסה של הקודי שכתובה עבור האנדרויד שפשוט נתקעת יום ולילה.

אם אתה רוצה שקט נפשי (ותאמין לי שאתה לא רוצה לעשות ריסטרט לאנדרויד המסריח הזה כל יומיים), תקנה Intel NUC i3 (מחשב קטן עם מעבד i3 עוצמתי) שעולה כ300 דולר בארה"ב וסע לשלום. מחשב מלא עם מערכת הפעלה נורמלית (וינדוס) ולא מוגבלת לילדים כמו אנדרויד. על וינדוס אתה יכול להתקין כל מה שאתה רוצה כולל הכל, זה חופשי ופתוח - תוכל לקנפג את המערכת מא' ועד ת'. באנדרויד אתה מאוד מוגבל. הקודי לא נתקע בוינדוס, לעומת זאת באנדרויד מצפות לך חגיגות. מעבר לכך תוכל תמיד לשדרג את הוינדוס הזה ולעשות מהקופסה הזו מחשב אמיתי לבית בקלות, אפילו לשחק משחקים אם תרצה. באנדרויד אתה תקוע כל החיים עם אותה גרסה במידה וצוות הפיתוח לא ישקיע קצת מאמצים כדי לשדרג אותך לגרסה הבאה וגם השדרוג לא יהיה תואם עד הסוף.

אם אתם ברצינות חושבים להעביר את הבית לקודי - רק מעבד של INTEL ורק מעבד חזק מאוד i3 ורק וינדוס. כן, ברור שהרוב יגידו לכם שגם סטיק של אנדרויד עם מעבד עלוב ב75$ מספיק - זה לא מספיק. זה אולי מספיק בשביל חוויה ראשונית ובכדי להבין מה זה לעזאזל קודי אבל לא לשימוש קבוע.

שבלול, אין צורך להתלהם, אין דין קופסת אנדרואיד מאליאקספרס ב60 דולר כמו tronsmart, geebox ושות' כדין nvidia shield

היצרנים הסיניים ממהרים להוציא שלל קופסאות עם נתונים מרשימים על הנייר בלי תמיכה ובלי עדכונים, מה שמשאיר את הלקוחות מתוסכלים, אך אין מה להאשים בכך את האנדרואיד.

תרצה או לא, האנדרואיד TV תופס את מקומו בסלון ונותן חווית שימוש נפלאה עם אפליקציות רבות (כמו למשל netflix, hbo)

משחקים ועוד, כאשר קודי זה רק מכלול קטן מסך כל החוויה, בינינו גם עוד חמש שנים כמות התוספים בקודי לא ישתווה לכמות האפליקציות באנדרואיד.

חוזר ואומר, להוציא 2000 שקל על מחשב מלא בבניה עצמית זה פתרון לעשור הקודם, בטח שאפשר לקבל את אותם התוצאות במחשבי x86 מוכנים מראש (nuc/chromebox/vivo) בסכומים של 120 - 250 דולר

נו ומה אני כתבתי אמרתי מחשב מבוסס X86 .

רק לקחת בחשבון את המגבלות שיש בקופסאות X86 הקטנות מבוססת Cherry Trail או Bay Trail או אין תמיכה בפלט 4K מלא ב 60HZ , H.265,

DTS-HD and Dolby TrueHD אין כרגע תמיכה. ספק אם ניתן לנגן SBS מלא של 50GB .

לסטרימיג מ קודי זה די והותר עד FHD.

יש מצב שלא הבנתי אותך, בטרד הקודם הדעה הרווחת היתה להרכיב מחשב עצמאית ב2000 שקל שזה מיותר לדעתי.

בנוגע למעבדי האטום שהזכרת, אני נגדם לחלוטין, המינימום זה סלרון ולמי שאין תקציב שיסתפק ב rpi2 הנפלא

פורסם

ברור שאין מה להשוות nvidia shield לקופסאות הסיניות - אבל גם מערכת ההפעלה משחקת פה פקטור עצום.

אנדרויד היא מערכת מאוד מוגבלת וצעירה לעומת וינדוס (כמה אבסורד שדווקא אנדרויד מבוססת לינוקס, וWindows היא כביכול "הסגורה") וניהול הזכרון שלה לא מתקרב ליכולות של וינדוס 98 אפילו. אנדרויד פשוט עדין לא שם. אני אומר חבל להתנסות ולבזבז את הזמן כשיש לכם מערכת הפעלה עם נסיון של 30 שנה מול העיניים והיא עובדת בצורה מושלמת מכל הבחינות, פתוחה לכל השינויים והקינפוגים שתחלמו עליהם וניתן לשדרג אותה, להתקין עליה כל מה שתרצו (משחקים, תוכנות מכל סוג ואפילו VM עם מערכות הפעלה נוספות במידה ומשעמם לכם ממש). תאמין לי חרשתי את אנדרויד מא' עד ת', קופסאות מיניקס ומה לא - המסקנה שלי אחרי הרבה נסיון - קנו Intel NUC i3 + Windows 10 + שלט שהוא עכבר Air Mouse ויש לכם 5 שנים (לפחות) של שקט.

אל תתפתו לקנות קופסאות אנדרויד, אתם נכנסים לבור.

פורסם

התמונה נראית לי הרבה יותר מציאותי לעומת 24 הרץ שנראה לפעמים, במיוחד בעת תמונה מהירה כמו מקרן שקופיות :)

אני מכיר הרבה אנשים שאוהבים את ההחלקה. כמובן, יש מימושים יותר מוצלחים ופחות מוצלחים. במקרן שלי למשל המימוש מעולה. גם בפלזמה לא רע, טיפה פחות טוב.

דווקא ראיתי קופסת Cherry Trail שעלתה למישהו כ-120 דולר. שיחקתי איתה כמה דקות. Openelec עובד מעולה, הכל רץ נהדר, כולל תוספים למיניהם. 24p עובד גם נהדר, ויש גם תמיכה חומרתית בפענוח HEVC h265. לא הייתי פוסל כל כך מהר.

אם הקופסה עצמה אמינה עם קירור מספיק טוב - לדעתי קניה טובה.

rpi2 בוודאות הרבה פחות מהיר.

פורסם

למה מיותר ידידי?

מחשב יעודי ל HTPC יותר טוב מכל קופסה שקיימת על פני האדמה,

הוא אמר שהוא מוכן להשקיע 2000 זוזים יופי של מפרט אפשר לבנות בתקציב שכזה עם תמיכה בכל פורמט שאפשר לנגן ה HD530 שיש ב סקייליק נותנים בראש.

פורסם

אכן אם כבר יש איסור מוחלט לקחת וינדוס 10 מסיבה כלשהי, OpenELEC או Ubuntu זה הפתרון אבל עדין מוגבלים יחסית לוינדוס. הם עובדים הכי נורמלי. בכל אופן - להתרחק מאנדרויד.

פורסם

איל, אם תצליח להרכיב לי משהו עם סקיילייק ב2000 שקל שכולל לוח אם עם HDMI נתפשר על 1.4a

wifi (נתפשר על N)

אפשרות שליטה כלשהי עם שלט (BT\IR\CEC)

עם קירור שקט במיוחד\פאסיבי, יצרוך 15TDP וכל זה במארז קטן וחמוד שאפשר להניח על המזנון

אני מבטיח לא להגיב יותר בטרדים שמדברים על חומרה של קודי :D :D

אחרת בחיי שאני לא מבין למה להעדיף מחשב בהרכבה אישית על פני מחשבי מיני מוכנים של אסוס\אינטר\אייסר

נמסיס, יש מצב שפסלתי אותם מוקדם מידי, ראיתי שרוב הסטיקים מגיעים עם וינדוס וזאת מערכת שאני מעדיף לא לעבוד איתה כאשר קודי בתמונה

אם אפשר להריץ עליו OE אז מעולה, לא בדקתי אף פעם לעומק, משום מה הייתי בטוח שאי אפשר להפטר מהוינדוס

פורסם
איל, אם תצליח להרכיב לי משהו עם סקיילייק ב2000 שקל שכולל לוח אם עם HDMI נתפשר על 1.4a

wifi (נתפשר על N)

אפשרות שליטה כלשהי עם שלט (BT\IR\CEC)

עם קירור שקט במיוחד\פאסיבי, יצרוך 15TDP וכל זה במארז קטן וחמוד שאפשר להניח על המזנון

אני מבטיח לא להגיב יותר בטרדים שמדברים על חומרה של קודי :D :D

אחרת בחיי שאני לא מבין למה להעדיף מחשב בהרכבה אישית על פני מחשבי מיני מוכנים של אסוס\אינטר\אייסר

נמסיס, יש מצב שפסלתי אותם מוקדם מידי, ראיתי שרוב הסטיקים מגיעים עם וינדוס וזאת מערכת שאני מעדיף לא לעבוד איתה כאשר קודי בתמונה

אם אפשר להריץ עליו OE אז מעולה, לא בדקתי אף פעם לעומק, משום מה הייתי בטוח שאי אפשר להפטר מהוינדוס

קודם כל לא דיברתי על סטיקים, אלא על קופסאות עם חומרה דומה. קירור טוב יותר.

בנוסף, התכוונתי לחלונות 10 לא ל- OE. אני אישית מעדיף OE אבל פה כיוונו לחלונות 10.

יש מישהו שהתקין OE על איזו קופסה, נתקל בבעיה עם הסאונד. מניח שיפתר עם הזמן. אבל אם רוצים OE, עדיף משהו אחר כמו איזה כרומבוקס.

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=234385

פורסם

זה על אותו עיקרון כמו פופקורן רק הרבה יותר מהיר. הסרט מתחיל לנגן תוך שניות ספורות

וגם זה נותן לך בהרשמה מהירה לשמור סיפריה קטנה שתתזכר אותך לגביי פרקים בסדרות שאתה רואה או בסרטים כשיצאו לתוכנה.

מיותר לציין שהוא ממשיך לנגן מאיפה שהפסקת אם הפסקת.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...