Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jl audio 500/1v2 הפסיק לעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמעתי מוזיקה , לא בעוצמה גבוהה, ופתאוםהסאב הפסיק לעבוד, בדקתי את המגבר ראיתי שהנורות לא עובדות אבל יש נורת low ohm מהבהבת פעם ב5-10 שניות למילישניה ומפסיקה, וזה קורה תמיד גם שהרכב מכובה גם שאני מכבה ומדליק , ניסיתי לקרוא אבל לא מצאתי משהו, יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה, אני נואש כבר

תודה רבה לכולם!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

נתק את הסאב וראה אם המגבר חוזר לחיים.

אם חוזר אולי יש קצר בחיווט או בסאב עצמו (אפשר לבדוק באמצעות רב מודד).

נסה לבדוק עם סאב אחר את תקינות המגבר או לנסות לחבר את הסאב הקיים בהנחה ותקין לזוג החיבורים האחר במגבר.

פורסם

אבדוק ואחזור עם תשובה, תודה!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

פתאום זה הסתדר, לא עשיתי כלום, אני אעבור אל הפלוס והמינוס למגבר באור יום, תודה רבה על העזרה, אחזור עם תשובה

• תוכן חדש...