Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי i30cw 2010. לפני כשלושה חודשים קראו לי למוסך יונדאי, עשו בדיקה והחליפו לי את ההגה. כשיצאתי ההגה היה רך מאד אבל זה היה נראה לי הגיוני.

לפני חודש וחצי החלפתי צמיגים, לצערי מיהרתי אז שיכנעו אותי לקחת Klebber ועוד במחיר של 1,200 לרביעייה לאחר הנחת חבר של...

בכל מקרה משם עברתי לכיוון פרונט מאחר שהצמיגים הקדמיים היו שחוקים מבפנים. יצאתי ונסעתי.

הרכב בעיקר אצל אישתי אבל לאחרונה נראה לי שההגה מושך קצת שמאלה, לא משהו רציני וגם לא תמיד אבל נראה לי שיש משהו. חזרתי למכון פרונט, בדק שוב, עשינו סיבוב, אמר שהכל בסדר ושזה הגה חשמלי רגיש ולכן אולי נדמה לי.

הרכב נוסע ישר רק במצב שהכביש ממש ממש פלס, אחרת כאילו הוא נתפס עם סטייה קטנה ומושך, גם ימינה לפעמים.

קיצר, אני לא יודע אם אני בסרטים, או שאולי לא, אולי יש בעיה ידועה בדגם הזה. אשמח לשמוע דעות.

תודה מראש

פורסם

קשה לתת לך תשובה כי אתה בעצמך לא ממש בטוח ומה גם שהרכב לא בשימושך ביומיום.

כדי לחזור למוסך המורשה דווקא ולא למכון פרונט כי הם מכירים את המודל הזה יותר טוב ותהיה להם תשובה סופית עבורך, אני מקווה.

פורסם

נתחיל בבדיקת לחץ אויר ,חוסר לחץ אויר גם גורם למשיכת הגה ,הבדיקה הבאה היא החלפה בין הצמיגים הקדמיים במידה והרכב לא ימשוך או יתחיל למשוךלצד השני הסיבה בתקינות הצמיג ,לאחר מכן ממליץ בדיקת כיוון הגה (שפור)

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...