Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, עם המנוע טורבו של ה 308 אבל מבוססת על הפלטפורמה הקודמת של PSA. האבזור דווקא מצוין- רמה אחת בלבד ויש בה כל מה שצריך ויותר (לדוגמה- בקרת שיוט). המסך קטן קצת אבל נראה מספק, ויש כפתורים פיזיים למזגן (מה שלדעתי עדיף). מחיר באמת מצוין, לא רואה סיבה שלא להעדיף אותה על משפחתומטיות אחרות.

  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזגן חלש בימים חמים. גם לא מבין מה ההתלהבות מהנוחות שלה - היא לא ממש יוצאת דופן. הקקטוס, למשל, נוחה ממנה בהפרש ניכר. גם הדאסטר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, סיאט לאון מאז תחילת השיווק מוצעת במחיר נמוך יותר מרוב המשפחתיות וגם שם יש מבצעים שמוכרים אותה בסביבות 120,000 שקלים (אפילו כיום היא מוכרת במבצע עם המנוע בתקן יורו 6 החדש - 110 כ"ס).

מעניין גם לראות שעם פרסום מחירוני 2016, מאזדה הורידה את המחיר של ה-3 הבסיסית ב-1000 שקלים (אמנם סכום נמוך אבל זה מתחיל לשנות מגמה שהיתה לאורך השנים של העלאת מחיר אוטומטית כל תחילת שנה).

יונדאי שנה שעברה הטילה מחיר של 133,000 שקלים ל-i30 - המכירות שלה נחתכו בהתאם.

 

שינויים קטנים אבל עדין מבורכים - הצרכן אט אט גורם לייבואניות לא להתבייש לחתוך מחירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי שחושב לקנות סופר מיני,לדעתי כבר כדאי לפזול לכיוון הסיטרואן,מחיר מעולה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולחשוב שבלי תופעת הליסינג הבזויה, כל הרכבים המשפחתיים היו מאובזרים כך ומתומחרים כך (ועוד פחות משום שהיתה מתעוררת תחרות), מקווה שאתה מבינים לכן מה היו המחירים האמיתיים של הסופר-מיני או סגמנט המשפחתיות הקטנות... עדנה לרוכש הפרטי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבעיה שהביקוש לרכב הזה שואף לאפס, גם במחיר הנמוך. קשה מאוד למכור רכב זה כיד שניה. השינויי יתחיל שיבואנים כמו טויוטה או מאזדה יורידו מחיר. בכל מקרה, צעד מבורך של לובינסקי למרות שאת ה 308 שהיא בעלת פוט מכירתי כבוהה יותר מהסיטרואן הם לא מורידים במחיר. בכל מקרה שאפו

פורסם

יבואנית סיטרואן ממשיכה באסטרטגיית תמחור חדשה - להוריד מחירים.



היא מורידה את מחיר סיטרואן C4 בלא פחות מ- 18 אלף שקל.

שמביא את המחיר ל-110,000 שקלים –

שזה המחיר הנמוך ביותר עבור משפחתית אוטומטית מסוגה.

 

להלן הפרסום מאתר הרכב אוטו.

 

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33080-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91-110-0.aspx

 

אפשר להסתכל על זה גם אחרת - בעקבות חוסר הצלחה למכור מורידים מחירים. לקוחות שרכשו במחיר הגבוה נדפקו, בעלי מכוניות שכבר קנו, איבדו מערכן כמשומשת באלפי שקלים בבת אחת וכו' וכו'. אבל אני איתך, עדיף לפרגן...

פורסם (נערך)

גם אני חושב ברצינות על רכישה לאור ההורדה. רק דבר אחד מאד מפריע לי שרשמו בכתבה :

"בצד החובה : פעולה לא תמיד חלקה של המנוע בעת עמידה או זחילה איטית במיוחד.

זה די מטריד, מישהו חווה את הענין הזה?

גם נושא המזגן שרשמו פה לא מעודד...

 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי שי.א
פורסם

עד שלא תנסה לבד לא תדע. לי למשל מעולם לא הפריע הגיר של VW, DSG7, ולא הבנתי מה מקשקשים על רעידות בזחילה. כן הפריע לי שהלך המכטרוניק אבל זה סיפור אחר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משהו טוב עובר על לובינסקי.

כל הרכבים הוזלו:

C1 הוזלה ל53 אלף ש"ח, למעשה אם אינני טועה זאת מכונית המיני הכי זולה כרגע (להוציא עסקאות יד שניה 0 ק"מ). התמורה למחיר לא רעה, הרכב מאובזר לא רע יחסית לקטגוריה.

C4 הוזלה ל110 אלף ש"ח, המחיר הכי נמוך בקטגוריית המשפחתיות. גם אם לא מדובר במכונית המצטיינת של הקטגוריה זה עדיין מחיר טוב יחסית למשפחתית.

208 הוזלה ל83 אלף ש"ח, מה שהופך אותה לסופר מיני האוטומטית הכי זולה. לדעתי בין המכוניות הטובות בקטגוריה, שילוב מנוע וגיר מצוין, נוחה, 5 שנות אחריות. כל המתחרות האוטומטיות עולות 20 אלף ש"ח יותר ממנה ואף יותר מזה.

קקטוס הוזל ל86 אלף ש"ח.

 

מעניין מה עובר על לובינסקי. נתקעו עם מלאי? החליטו לשבור את השוק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תשכח את האיביזה שבאותו המחיר עם איבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.


×
×
  • תוכן חדש...