Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר נוחות בפג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי C1 במשך שנתיים, המושבים לפי דעתי נוחים מספיק לנסיעות ממושכות, רעש הרוח היה חזק מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה שאני רוצה לומר זה שכנראה יש או חוסר הלימה בין מה שציפית שהאוטו יהיה לבין מה שהוא בפועל, או שיש בעיה ברכב שיכולה להיות כמו בולמים גמורים וכד'.

או שהפיסיולוגיה של פות"ש לא מי יודע כמה...

אני יודע על עצמי, כשאני במצב בטטת-כורסא, מגיעים הכאבים והאי נוחות וההצקות.

כשאני מתחזק עצמי יותר טוב, הכל טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ה 107 לא אופטימלית לנסיעות ממושכות ; אני בהחלט הרגשתי את הגב התחתון לאחר יותר משעת נסיעה.

מי שכן הרשימה אותי מאוד לטובה היא ה i10 החדשה. תנוחת ישיבה על הצד המעט נוקשה, אך לא מתיש, בידוד רעשים ושיכוך מהמורות טובים מאוד בשביל רכב מיני. לטעמי הנוחה ביותר בקטגוריה עד כה. יופי, יונדאי!

גם הפיקנטו בסדר גמור.

אמנם השיכוך לא מי יודע מה ודיי מזכיר את הפג'ו, אבל המושבים באמת בסדר גמור.

פורסם

הבעיה העיקרית ב107 זה שהמושבים קצרים יחסית (זה היה הדבר המציק)

האמת מתרגלים לתנוחת ישיבה קצת שונה תוך בערך שבוע שבועיים ושוכחים מזה.

היה לנו 107 + C1 בתור רכבים משפחתיים במשך שנתיים שלוש - לכולם שלום כולל טיולים ארוכים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני נוהג בפנדה 2014, מאד נוחה לי, נהדרת בעיר ונינוחה גם מחוצה לו (עד 130 קמ"ש הכל טוב...), אנחנו מארחים עכשיו אורחים מחו"ל ונוסעים 3 מבוגרים ומתבגרת בת 14 לכל מקום בארץ, נחמד +.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
או שהפיסיולוגיה של פות"ש לא מי יודע כמה...

אני יודע על עצמי, כשאני במצב בטטת-כורסא, מגיעים הכאבים והאי נוחות וההצקות.

כשאני מתחזק עצמי יותר טוב, הכל טוב.

כשאני הייתי בטטת כורסא הייתי מעביר שמונה שעות בתחבורה ציבורית ומרגיש כאילו הרגע קמתי משינה.

היום, כשאני קצת יותר פעיל (נקרא לזה בטטה מהלכת), השרירים שלי מתחילים לרטון אחרי רבע שעה של הכנסת האורחים של אגד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...