Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי פיג'ו 206 שנת 2004.

לפני 4 שנים החלפתי את הרדיו דיסק לרדיו דיסק של סוני (לא זוכר את הדגם), עם בלוטוס.

עבד מצויין עד אתמול.

הנעתי את הרכב (אני מניע תמיד כשהרדיו כבוי), מדליק את הרדיו דיסק ופתאום הכפתורים לא מגיבים, כולל הכפתור ווליום. הפאנל עצמו דולק כרגיל, ואפילו מנגן כרגיל תחנות רדיו ומUSB.

ועוד מה שמוזר שכדי להעביר מצבים בין רדיו, כניסת אוקס/כניסת USB גיליתי שאני פתאום צריך ללחוץ על הכפתור של ההוצאת דיסקים. הכפתור הוצאת דיסקים הפך לכפתור כיבוי/הדלקה של הרדיו דיסק.

כדי לשנות עוצמת ווליום ניתן ללחוץ על הכפתור הוצאת דיסקים באופן רציף ותוך כדי לשחק עם הכפתור הווליום.

ניסיתי ללחוץ על הכפתור ריסט שמצאתי מאחורי הפאנל הנשלף אך לא הועיל.

אשמח לעזרה,

מה יכולה להיות הבעיה?

הגיוני שזה יהיה פיוז?

פורסם

עדכון,

מכיוון שאף אחד לא ענה לי, לאחר חיפושים רבים באינטרנט הצלחתי לתקן את התקלה.

מצאתי ביוטיוב סרטון שמתאר את התקלה ובתגובות לסרטון יש כל מיני דרכים לטיפול אך המחנה משותף, לנקות עם אלכוהול את המגעים של הפאנל. ולרובם הפאנל השתגע 4 שנים אחרי שקנו את הרדיו דיסק.

אצלי זה לא עזר, אך באחת התגובות מישהו רשם פשוט שהוא לחץ על כפתור ההדלקה הרבה פעמים ברצף. ככה זה הצליח אצלי. ככל הנראה זה איזשהו מיקרוסוויץ' שנתקע.

קישור לסרטון:

• תוכן חדש...