Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי הרגלי נהיגה בחורף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השתנה בנהיגה שלכם בחורף?

אתמול בבוקר שמתי לב שלמרות שאין שינוי באחיזה כי הכביש היה לח ולא רטוב, ואין הגבלת ראות, עדיין כולם נוסעים 90 במקום 110 רגילים של כביש החוף. למה?

בערב כבר כשהמגבים לא עזרו בפול ספיד וצפתי קלות על מי שלוליות כולם נסעו 60 וזה היה מוצדק.

פורסם

בהתאם לתנאי הדרך, החורף בארץ גם ככה זה כמו קיץ רק קצת קר ושני טיפות גשם.

פורסם

אם הגשם היה תדיר יותר בארצנו, כנראה שאנשים היו מתרגלים אליו ומתאימים את הנהיגה שלהם טוב יותר. אז יש את אלו שמגיבים בצורה מופרזת, ונוסעים לאט גם בכביש הפתוח כשאין איזושהי סכנת ציפה.

לטעמי, אלו שתגובתם מעטה מדי ועדיין נוסעים מהר מדי ואינם שומרים רווח (בעיקר באותם מצבים שציינת שבהם הדרך רטובה אך כבר לא יורד גשם) הם המסוכנים יותר, ולכן ממילא אלו שנוסעים לאט גם אם שלא לצורך - פחות מטרידים אותי.

אני חושב שמי שבאמת נוהג בצורה חכמה, לא צריך לשנות הרבה לנהיגה בחורף. נכון שהמהירות אטית יותר ומרווחי הבטחון גדולים יותר אבל באופן כללי סגנון הנהיגה נשאר זהה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בכביש מפותל אני נוסע יותר לאט בפניות,אך במישור רגיל בתנאי שלא מדובר במבול עם שדה ראיה בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאיץ קצת יותר בעדינות כדי לא לעצבן את בקרת המשיכה, ובסיבובים טיפה יותר לאט, בעיקר בגשם לאחר הרבה ימים יבשים...

פורסם

לאחר תחילת גשם כשהכביש עוד מטונף, משתדל להתרחק ממכוניות שמרססות לכלוך 8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...