Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 531, תהיות וסתירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל שלפחות לא יזיק! הרמזורים בפרדס משותף סותמים אותו וזה אחד מצירי התחבורה העיקריים בשעות האלו.

פורסם

היום יצאתי ב 9:18 מהבית לפארק המדע בנס ציונה. נסיעה של 45-65 דקות בשעות האלה. החנתי את האוטו בחניון בפארק המדע ב 9:50!!! אני מזכיר שירד גשם בשעות האלה באיזור הרצליה\רעננה\רמת השרון\רמת גן וכביש 4 היה עמוס בהתאם.

צר לי על תושבי רעננה שסובלים מהכביש אבל לי הכביש הזה עושה שירות אדיר.

פורסם
אנחנו לא סובלים מהכביש, אנחנו סובלים מהרמזור הדבילי בגישה אליו.

אוקיי. לא מצליחים להנות ממנו כמו תושבי הרצליה. לא משנה מה הסיבה.

אני מניח שיעשו לכם fine tuning עם הזמן והתלונות שלכם.

פורסם

מצטער, חצי שעה מרעננה לרחובות לא נשמע לי הגיוני.

גם בהנחה שירדת מכביש 4 ל-431, יש לך עוד כמה וכמה רמזורים שצריך לעבור מהמחלף של באר יעקב ועד לגשר של תחנת הרכבת ברחובות (איזור פארק המדע).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מצטער, חצי שעה מרעננה לרחובות לא נשמע לי הגיוני.

גם בהנחה שירדת מכביש 4 ל-431, יש לך עוד כמה וכמה רמזורים שצריך לעבור מהמחלף של באר יעקב ועד לגשר של תחנת הרכבת ברחובות (איזור פארק המדע).

כל מה שנותר לי זה להשתתף בצערך.

ועכשיו ברצינות, מה אתה מצפה שאני אגיב על כך? לא מאמין, עיניין שלך. אם הייתי יכול להעלות סרטונים של הנהיגה שלי לשירשור הזה, הייתי מעלה לך את כל הדרך מהחניה התת קרקעית של הבית שלי ועד החניון בפארק המדע אבל אין לי כוח לעוד שלושה עמודים על האם שמרתי מרחק או האם עקפתי מימין או לא.

פורסם
אין לי כוח לעוד שלושה עמודים על האם שמרתי מרחק או האם עקפתי מימין או לא.

מתוך סקרנות עשיתי בדיקה בוויז עכשיו והוא נותן לי 30 דקות בדיוק לפארק המדע.

זה בעשרה לחצות, בלי גשם ובלי כביש 4 עמוס.

אני דווקא כן מאמין שעשית את זה, אבל איך, זו שאלה אחרת... ;-)

פורסם
כרגע לא רואה שום תועלת לרוב תושבי רעננה. הנהנים היחידים הם תושבי הרצליה .

העיקר שעיריית הרצליה נלחמה בשיניים שלא יפתחו אותו

פורסם
הייתי מעלה לך את כל הדרך מהחניה התת קרקעית של הבית שלי ועד החניון בפארק המדע אבל אין לי כוח לעוד שלושה עמודים על האם שמרתי מרחק או האם עקפתי מימין או לא.

ולשלושה עמודים על כל נושא תעבורתי אחר יש לך כוח?!

באמת מצטער שאני (ואחרים כמוני) גורר אותך לנושא היחיד בתוך כל האנדרלומוסיה האוטומוטיבית הזו שיש לו משמעות...:x

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מתוך סקרנות עשיתי בדיקה בוויז עכשיו והוא נותן לי 30 דקות בדיוק לפארק המדע.

זה בעשרה לחצות, בלי גשם ובלי כביש 4 עמוס.

אני דווקא כן מאמין שעשית את זה, אבל איך, זו שאלה אחרת... ;-)

תראה, אני יודע שהפכתי פה לילד הרע של הפורום על נסיעה בזיגזוג ב 40 קמ"ש אבל גם לי יש קווים אדומים. בשוליים אני לא נוסע לא משנה מה הנסיבות.

לא בדקתי מתי יצאתי מהחניון של הביניין שלי אבל אני זוכר בוודאות דבר אחד, אם אתה מכיר, על הבריגדה היהודית, ממש לפני הפניה שמאלה לרעננה, קראתי את הנתונים הבאים:

על השעון היה כתוב 9:20 ובווייז זמן הגעה משוער 9:58. זה כמובן כבר הפתיע לטובה אבל במרחק של ק"מ או שניים מהחניון בפארק המדע, הווייז כבר הציג 9:50.

אבדוק היום בערב אם סרטון הנסיעה כולה נשמר ואם כן, אדווח על הזמן המדויק. אני מניח שאם במקום 32 דקות שהצהרתי עליהם, אגלה שעשיתי את זה ב 34 דקות, לא נלך לבית משפט.

אני גם אעלה את הסרטון של היציאה מהחניון והסרטון של הכניסה לחניון בפארק במדע בתקווה שתאמין לי שלא ערכתי את השעה והתאריך של הסרטונים ובתקווה שלא יזמינו לי משטרה על הנהיגה בקטעים האלו,

פורסם
העיקר שעיריית הרצליה נלחמה בשיניים שלא יפתחו אותו

לדעתי עיריית הרצליה התנגדה לקטע של בין שדרות ירושלים ואיילון.

אתה צריך להבין שיש אנשים שהיה להם שקט בבית (אני יודע, גרתי שם לפני) ועכשיו הכביש יעשה להם רעש. במקרה שלי ההיפך הוא הנכון. פתיחת הכביש הזה תוריד משמעותית את התנועה בבריגדה היהודית ותגרום לי להרבה יותר שקט.

פורסם
ולשלושה עמודים על כל נושא תעבורתי אחר יש לך כוח?!

באמת מצטער שאני (ואחרים כמוני) גורר אותך לנושא היחיד בתוך כל האנדרלומוסיה האוטומוטיבית הזו שיש לו משמעות...:x

בשירשור יעודי כן. לא בשירשור על כביש 531.

לגבי החלק השני של ההודעה שלך, אם הייתי מספיק חכם כדי להבין מה כתבת, הייתי עונה לך בכייף :lol:

• תוכן חדש...