Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם משהו נתקל או לבעלי קנגו מי שמכיר :

כשאני מסובב את ההגה מצד לצד במצב עמידה לא נסיעה נדלקת נורה בצד השמאלי של לוח השעונים נורה של סליל בצבע כתום זו לא נורה של פלגי החימום שמראה מתי סיימו להתחמם ולא נורה של המצבר זה קורה גם כאשר מד הטמפ' מגיע לאמצע הנורה נדלקת ל4 שניות בערך ונכבת מישהו מבין ויכול לומר מה זה אומר

תודה מראש בנוסף מתחת למושבים הקדמיים יש חוטי חשמל שלדעתי שנכנסים לתוך המושב אני חושב שזה חימום לכיסאות אין לי מושג מהיכן מפעילים את החימום אם משהו מכיר תודה מרא

פורסם

לגבי שאלתך המישנית...

החוטים יכולים לשמש גם כמפעיל סוויצ' אינדקציה לישיבת אדם בכיסא : לצורך העיניין להדלקת נורית על אי חגירת חגורת בטיחות (ובמכוניות יקרות יותר - למניעת הפעלת כריות אוויר כשאין נוסע)

...ולא רק לחימום כסאות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מישהו פעם הסביר לי שאלה חוטים של מנגנון הקדם מתיחה של רצועות הבטיחות (של החיישן)

למקרה של תאונה חו"ש

אם הנורה דולקת יש לבדוק את חיבורי המושב לשילדה כניראה שיש בעיה במגעים למינוס

אם לא מנסים לא מצליחים

פורסם

אם החיווי הוא כזה :

0-79x-20.jpg

אז בכל זאת מדובר בסליל החימום המוקדם של תאי השריפה.

אם לא - נסה למצוא בספר הרכב .

למק הגדול - תוכל להרחיב מעט על החיישן המופלא אליו כיוונת בהודעתך ? טרם שמעתי על הפטנט הזה...

פורסם

המחברים מתחת לכיסאות שייכים לקדם מותחנים של מערכת כרית האויר, שבצרפתיות הם חלק מתפס חגורת הבטיחות.

נורת סליל שנדלקת בזמן עבודת מנוע מצביעה על תקלה במערכת ניהול המנוע, יש לגשת למוסך מתמחה לביצוע אבחון עם סורק תקלות יעודי.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צריך שירטוט של הנעילה מרכזית והאימובולייזר,מה זה משנה איזה קוד? כולה קנגו שנת 2000 עם דלת צד אחת

כל שירטוט חשמלי של רנו קנגו כזאת תשלח לי ואני כבר אסתדר

המון תודה

פורסם

החוטים מתחת למושב הם של נורית חיווי חגורת בטיחות,דניאל גם הוסיף-אני לא יודע אם נכון-שזה חלק מהקדם-מותחנים של כריות האוויר.

הנורה הסוררת -יכול להיות שזה חיישן חום שמן\שמן הגה(אישית עוד לא שמעתי על נורת חום שמן הגה.אבל לא חשוב...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם החיווי הוא כזה :

0-79x-20.jpg

אז בכל זאת מדובר בסליל החימום המוקדם של תאי השריפה

נדלקת נורה בצד השמאלי של לוח השעונים
שמר,בקנגו הנורה של הסליל נמצאת מצד ימין של הדש וקצת למטה,בין השעון חום לבין הספידומטר.

אלא אם כן אנחנו מדברים על 2 דברים שונים-הצורה של הסליל היא קצת שונה:

()

()

-

או במילים אחרות,הסליל פונה כלפי מעלה עם קו בתחתית(די דומה למחזיק כוסות פרימיטיבי שניתן לקנות עדיין באוטודיפו...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
צריך שירטוט של הנעילה מרכזית והאימובולייזר,מה זה משנה איזה קוד? כולה קנגו שנת 2000 עם דלת צד אחת

כל שירטוט חשמלי של רנו קנגו כזאת תשלח לי ואני כבר אסתדר

המון תודה

קיימים הרבה מאד תת-תת-דגמים, שאינם מובדלים בצורתם החיצונית.

ההדבלים באים לידי ביטוי בשינויים טכניים כאלו ואחרים שהיצרן מבצע, והם שקופים לצרכנים.

לכן, לכל רכב קיים מספר דגם, המשייך אותו לסדרה מסויימת.

לכל סדרה עלולים להיות שינויים כאלו ואחרים, שיכולים להיות, למשל, צמות חיוט שונות, ברגים שונים ועוד.

לכן לא כל קנגו משנת יצור מסויימת זהה לקנגו אחרת מאותה השנה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
רציתי לדעת אם משהו נתקל או לבעלי קנגו מי שמכיר :

כשאני מסובב את ההגה מצד לצד במצב עמידה לא נסיעה נדלקת נורה בצד השמאלי של לוח השעונים נורה של סליל בצבע כתום זו לא נורה של פלגי החימום שמראה מתי סיימו להתחמם ולא נורה של המצבר זה קורה גם כאשר מד הטמפ' מגיע לאמצע הנורה נדלקת ל4 שניות בערך ונכבת מישהו מבין ויכול לומר מה זה אומר

תודה מראש בנוסף מתחת למושבים הקדמיים יש חוטי חשמל שלדעתי שנכנסים לתוך המושב אני חושב שזה חימום לכיסאות אין לי מושג מהיכן מפעילים את החימום אם משהו מכיר תודה מרא

ציטוט מספר נהג של רנו קנגו : " נורית התראה לתקלה אלקטרונית- מאירה עם סיבוב מתג ההתנעה למצב מופעל וכבית לאחר 3 שניות. אם הנורית מאירה בזמן נסיעה , הרי שקיימת תקלה חשמלית או אלקטרונית. פנה בהקדם האפשרי למוסך שירות מורשה מטעם רנו"

קיים סוג של לוח שעונים ברנו קנגו, בו נורית זו משולבת עם נורית מצתי הלהט ונמצאת בצד ימין של הלוח. כלומר בנורית מופעים שני סלילים וכמובן הבהוב בזמן נסיעה מציין תקלה . בסוג השני של לוח שעונים , שתי הנורות נפרדות , ונמצאות בצידו השמאלי של הלוח. כל זה מתייחס לקנגו דור ראשון (98-03)

• תוכן חדש...