Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשייה בשפשופ...

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפשופ צמיג....במדרכה..

זהירות חפירה.

אני נכנס למאפיה, שני מקומות חניה דלת לדלת, אשה בספארק כבר נמצאת בימיני, עקום ורחוק, מאוד רחוק, גורם לי להכנס בהטייה שמאלית, נכנסתי הכל טוב, דקות לאחר מכן עם מאפים חמים בדרך לעבודה, מאחורי ומצדדי סוגרים עליי כ-3 רכבים, ממש מאחורי בצד שמאל ממנו נכנסתי נהג פאביה מחכה ברכבו, אני מנצל את ההזדמנות ומסמן לו, זוז קצת שאוכל לצאת בבטחה גם תוכל לתפוס את מקומי אני חושב, הוא לא מגיב מלבד חילוף מבט מהיר, אני קצת ממהר אין לי זמן לדפוק לו על החלון ולהתחיל להתווכח כיאה לכל נהג ישראלי, אני נכנס לרכב, יוצא באטיות ברוורס, מיישר את הרכב, משמאלי הנהג המדופלם, מאחורי שני רכבים אחרים, אני מזדחל באיטיות מסתכל במראות לשני הצדדים לא לפגוע באף אחד מפורעי החוק, אך שכחתי, בדיוק מאחורי במרחק כמה מטרים מצד שמאל נמצאת לה המדרכה, אוף, אחרי כמעט שביעות רצון בהשתלחות החוצה הרכב נעצר ונשמע קול שפשופ מדרכה, פני נאטמות, לחץ הדם עולה, לא אסון אני אומר לעצמי, ננסע לעבודה ונעריך את הנזק, הרכב בדרך נוסע כרגיל, לא מורגש כל שינוי מהותי.

החניתי, יוצא מהרכב מסתכל על סימן השפשופ בגלגל השמאלי אחורי, הוא ניכר אבל לא נראה נזק, אין פגיעה בגאנט, אני עדיין למרות הכל בעצבים על אותו נהג מפגר שלולא היה שם זה לא היה קורה, בטוח, נאנח, עדין לא סוף העולם, לאחר הסתכלות שנייה שמתי לב כי הצמיג נכנס טיפה פנימה באותו מקום שנפגע, זה עניין של מילימטרים אבל בהחלט קיים, האם מעבר לרצון לכרות כמה ראשים יש צורך בפעולה או בדיקה נוספת?

תודה לעונים משיבים וקוראים.

פורסם

תמונה בהחלט תעזור לנו במקרה הזה.

לגבי המקרה, בישראל אין הרבה נהגים אדיבים על הכביש, ישארו ברכב ולא יעזרו לך לצאת בקלות מן החנייה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

הז*ן הכי ישראלי וקטן שאפשר לראות על הכביש: כאילו שעוצרים בצד הדרך בחד סטרי במקום להתקדם עוד כמה מט' להכנס לחנייה ממול מבלי להפריעל אף אחד, אבל למה? בוא נעצור בצד הדרך (בכביש חד סטרי, נתיב אחד) והשאחרים יזדיינו. קורה באשדוד על בסיס יומי קבוע

• תוכן חדש...