Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז חשקה נפשי (האמת שזה בשביל בת הזוג) במדפסת.

אני מחפש פיתרון זול.

איכות סבירה מספקת.

חשבתי לקנות מדפסת לייזר ש/ל פשוטה. בדומה לברדר לייזר שהייתה לי פעם.

אבל שמתי לב שהמחיר של הטונר לא זול בכלל ורוב הטונרים במדפסות הזולות מספיקים רק לסדר גודל של 1000 או 1500 דפים בממוצע. (נתוני יצרן. בטח כמו צריכת דלק בפועל זה קצת פחות טוב).

הקיצר מה דעתכם בנושא.

איזו מדפסת כדאי לי בשקלול של עלויות המכשיר עצמו וגם עלויות ההדפסה?

(אני מודע שזה פונקציה של כמות ההדפסה. הבעיה שאני לא יודע לחזות את זה מראש. אני מניח שזה לא יהיה כמות גדולה במיוחד. אולי 100 דפים בחודש ממוצע).

פורסם

לליזר יש טונר חלופי וזול ויש אבקת טונר חלופי למילוי עצמי שזה ממש זול (אבל מלכלך). מצד שני 100 דפים בחודש זו כמות קטנה.

:turn-l:
פורסם

המדפסות שאני מכיר מגיעות עם טונר "היכרות" שמספיק ל-600-700 דפים, והטונרים הרגילים מספיקים ל-1500-3000 דפים (לפעמים אפשר לקנות דגמים שונים, בהתאם לצרכים ולתקציב).

דרך לחסכון היא שימוש בהדפסה "חסכונית"\טיוטה למסמכים שנועדו לשימוש עצמי ולא להפצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגבתם מהר...

אני צריך אם אפשר שם של דגם ספציפי.

משהו שאפשר לגלוש לאיזה אתר ולהזמין. (או לקנות בחנות "פיזית").

פורסם

לא הגדרת תקציב.

אם לא דרוש פקס קנה מכשיר משולב שיעלה בסביבות 600 ש"ח. אם דרוש פקס הוסף 50%.

מבחינת טונרים כנראה הטוב ביותר יהיה לרכוש בראדר כיון שהטונרים שלהם לא כוללים את התוף. טונר מקורי יעלה סביב 250 ש"ח (ל-2500 דפים), תחליפי בין שליש לחצי. תוף יש להחליף בערך פעם ב-10'000 דפים, במדפסת רגילה או עם סורק זו כבר סיבה להחליף את כל המכשיר, ביותר משוכללים ההשקעה עדיין משתלמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...