Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי כבר בן 9 שנים ואני שוקל להפסיק לבטח אותו בביטוח מקיף. מאיזה שווי של רכב כבר לא משתלם כלכלית לעשות מקיף ואפשר לעשות רק ביטוח רכב צד ג? חשבתי לבטח דרכם https://www.clalbit.co.il/insurance/carins/Pages/default.aspx ורציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין חברות הביטוח מבחינת העלות של הביטוח הזה ומבחינת גובה הכיסוי? תודה

פורסם

המדד שלי הוא פשוט

אם בעקבות תאונה טוטל לוס, תוכל לרכוש רכב חדש בלי בעיה, ללא הביטוח המקיף, אז ניתן לוותר עליו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שווי הרכב וכמה עולה לך ביטוח מקיף ? כל מקרה לגופו .

לדוגמא הייתי מבטח במקיף איזה שלבי קוברה ישנה,

אבל לא הייתי מבטח פיאט פונטו 95 במקיף .

Audi A3 8L

פורסם

קח מחירון לוי יצחק, תוריד מזה את ההפרש בין מקיף לצד ג, תוריד מזה את ההשתתפות העצמית.

אם נשארת עם סכום כסף שמבחינתך לא יהווה סיכון, אפשר לוותר על המקיף

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפרש מבחינת עלות ביטוח צד ג' - סביר להניח שיש.

כמה בדיוק ? אתה צריך לעשות סקר מחירים (המחיר תלוי בנתונים הספציפיים של הלקוח).

לגבי גובה כיסוי - רוב החברות נותנות כיסוי בסביבות 400K-500K.

למיטב ידיעתי, הפניקס היא היחידה הנותנת כיסוי ביטוחי הכי גבוה - עד 1M (באתר שלהם רשום כיסוי של 550K, ואח"כ בפירוט לגבי ביטוח צד ג', רשום כיסוי עד 1M שהוא הסכום הנכון).

פורסם
הפרש מבחינת עלות ביטוח צד ג' - סביר להניח שיש.

כמה בדיוק ? אתה צריך לעשות סקר מחירים (המחיר תלוי בנתונים הספציפיים של הלקוח).

לגבי גובה כיסוי - רוב החברות נותנות כיסוי בסביבות 400K-500K.

למיטב ידיעתי, הפניקס היא היחידה הנותנת כיסוי ביטוחי הכי גבוה - עד 1M (באתר שלהם רשום כיסוי של 550K, ואח"כ בפירוט לגבי ביטוח צד ג', רשום כיסוי עד 1M שהוא הסכום הנכון).

אני מבטח בצד ג' על מיליון שקל ומעלה.

אחרי ששמעתי סיפור בלהות על מישהו שעשה תאונה עם מרצדס חדשה וה-500K כיסוי שלו לא הספיק זה אחד הסעיפים שאני לא מוותר עליהם. והאמת שממש לא קשה למצוא , אני עושה בפניקס (דרך וובי) והם הכי זולים (או בין הכי זולים) ונותנים את הכיסוי הכי גבוה.

אולי זאת אגדה אורבנית , אבל לי זה עושה שקט בנשמה :)

פורסם

אצלי רצו ועשו ביטוח צד ג' עד חצי מיליון. לשאלתי מה קורה אם אני פוגע ומחסל איזו פרארי, ענו "אלוהים גדול" - אם כי הסוכנת נשבעה שלא אאלץ למכור כליה במצב כזה ("חברת הביטוח תתחשב בך").

מה נסגר עם זה שפגע במרצדס, השלים את הסכום מכספו? ואם אין לו סכומים כאלה? מדינת חלם.

פורסם (נערך)

הדבר האחרון שהייתי סומך עליו, זה הבטחות של חברות ביטוח.

בכל אופן אחרי הרבה שנים שכן הייתי מבטח רכבים ישנים - הגעתי למסקנה (די מאוחר)

שזה לא שווה. במיוחד שהרכב משמש נהג בוגר וזהיר.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אצלי רצו ועשו ביטוח צד ג' עד חצי מיליון. לשאלתי מה קורה אם אני פוגע ומחסל איזו פרארי, ענו "אלוהים גדול" - אם כי הסוכנת נשבעה שלא אאלץ למכור כליה במצב כזה ("חברת הביטוח תתחשב בך").

מה נסגר עם זה שפגע במרצדס, השלים את הסכום מכספו? ואם אין לו סכומים כאלה? מדינת חלם.

על פי האגדה , כן. הוא השלים את הכסף מכיסו.

זה סיפור ששמעתי על חבר של חבר , אז אני לא יודע עד כמה זה אמיתי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...