Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

קניתי לא מזמן סיוויק 2000 שהיה מותקן עליה מערכת שכוללת

רדיו דיסק: פיוניר דולפין

מגבר: lightning audio strike s4.600.4s

מונובלוק: lightning audio strike s4.500.1רמקולים אחורה 6X9 jbl 100rms

קומפוננטים קדימה (דגם לא ידוע)

עכשיו היה סאבוופר פאנצ פי 3 שנקרע לו חוט מסויים בעת האזנה לאחר הוצאה עשיתי לו הלחמה והוא ניקרע שוב במקום אחר הסיבה לא ברורה אולי כיוון לא נכון דרך אגב הוא ישב בתוך תיבה אטומה (שקניתי את הרכב נאמר לי שהיא תיבה אמריקאית שעשויה מעץ מלא)

עכשיו השאלה שלי היא איזה סאב יכול להתאים לי למערכת (למונובלוק הספציפי הזה) בתקציב עד 1500 ש"ח ואם יש חבר פורום פה שיוכל לעשות לי כיוון למערכת כמובן שאני ישלם לו (איזור באר שבע והסביבה).

נכון לעכשיו יושב בבאגז סאב של לאנזר 300W אולד סקול (אצלי מעל 6 שנים) תיבה לא אטומה עושה עבודה יפה אך לא מספקת

תודה מראש לכל העוזרים

עריכה אחרונה על ידי Shahar Tammam
  • תוכן חדש...