Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גלגל התנופה זה מה שהקלאצ'ים מתחברים אליו ומתנתקים ממנו בהעברת הילוכים, זה החיבור בין המנוע לגיר.

גם הסטארטר מסובב אותו בהתנעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי רעידות בתחילת נסיעה ומשיכה בשני לשלישי מה הסיכוי שזה החלק הפגום.

פשוט לא בא לי להוציא סתם על משהו שבסוף הוא תקין

פורסם (נערך)

בDSG הקלאצ'ים לא מתחברים מול גלגל התנופה אלא מול דסקיות הנימצאות בין רפידות הקלאצ'

לכן אני לא רואה קשר בין התופעה שאתה מתאר לבין גלגל התנופה.

עריכה: לא הייתי מודע לכך שיש גלגל תנופה מיוחד לDSG, תודה לאסף על הסרטון

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

גלגל התנופה זה אכן מחלה של ה DSG בנוסף לכל הצרות.

תמתין שחבר הפורום OJETTA יגיב כאן. בנוסף, יש לי חבר שהחליף אצלו באיביזה.

הסרטון הזה מסביר את הנושא:

Stay Dirty

פורסם

גם בדיזלים 1.9 של דור 5 כגון גולף פלוס יש גלגל תנופה מסה כפולה גם בגיר ידני!!!

זה חלק מהשיטה להשיג העברת הילוכים חלקה ובלתי מורגשת. רעש תקתוק חזק בסרק מאזור החיבור גיר והמנוע מעיד על גלגל תנופה פגום.

פורסם

יש אכן רעש בקטנה.

חח זה קצת קשה לשים לב לרעשים קטנים שיש מנוע דיזל.

בקיצור גם מה שקורה שהאוטו קר בבוקר הוא נוסע חלק רק שהוא מתחמם מתחילות הבעיות.

לכן אני לא מבין מה הקשר למצמדים. כי הרבה אומרים לי שהבעיה היא במצמדים וגלגל תנופה.

פורסם

כפי שאסף ציין, אני חוויתי כשל בגלגל תנופה שהתגלה תוך כדי החלפת המצמדים. זה עסק לא זול בכלל, המחיר לחלק בלבד הוא 4000 לפני מעמ.

אגב, ברשת תוכל למצוא את הכתבה הזו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4393777,00.html

גלגל התנופה תקול גם מייצר רעשים, גם רעידות בסרק.

אצלי טענו שהוא התעווט עם הקלאצ'ים הישנים.

איזה מודל הרכב שלך?

פורסם

הרכב מודל 2006 ועכשיו נופל לי האסימון באמת יש לי רעידות מעצבנות בסרק.

אבל השאלה האמיתית שלי האם העניין של הקלאץ עם הגלגל תנופה ישפיע גם על העברת הילוכים כי החלק של הרעידות בסרק פחות מפריע

פורסם

גלגל תנופה כבד מתאים למנועים איטיים יחסית שמספקים מומנט רב בסל"ד נמוך יחסית, וההיפך.

באופנועי ספורט ישנם גלגלי תנופה קלים מאד, מאחר ואין להם צורך במומנט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הוא שומר על תנע- תנועה, כולנו מכירים את המשחקים של מכוניות שממשיכות לנסוע אחרי שדוחפים אותן, זה רעיון של גלגל תנופה

נקודות קצה הן בדרך כלל נקודות מתות שקשות לתנע, לכן דחיפה מהגלגל תנופה עוזרת לזה.

גלגל תנופה יעיל עוזר בצריכת דלק, וולוו פעם פיתחו איזה גלגל תנופה שמקטין את הצריכת דלק ב25% לטענתם.

http://www.gizmag.com/volvo-flywheel-kers-testing/27273/

פורסם

גלגל תנופה אפשר להשיג אצל חנויות חלפים בערך 3000 שקל כולל מע"מ. אני הבאתי אחד מארה"ב ב 370 דולר. הוא בבוידם מחכה ש הישן יתחיל לדפוק יש לי שני מכוניות כאלה

• תוכן חדש...