Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בקורבט C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כפי שכתב נמרוד, ל C4 שלו יש מנוע V8 בנפח 5.7, הספק של 230 כ"ס ב4,400 סל"ד ומומנט של 44.7 קג"מ ב 3200 סל"ד.

המכונית מאיצה מ 0-100 תוך 6.2 שניות, ומגיעה למהירות מירבית של 241 קמ"ש.

מקווה לסחוט עוד כמה סוסים וקג'מים מהמנוע הזה ,למיטב הבנתי זה לא כזה פשוט כמו במנועים של הC3.

Porsche 944 turbo

פורסם

תתחדש!

הקורבט הזאת היא סוג של חלום ילדות שלי, כילד היו לי 3 תמונות תלויות מעל המיטה- סמנתה פוקס, קונטאש אדומה וקורבט כזאת שחורה.

אייקון מוטורי.

תהנה מכל רגע וסע בזהירות, העדר בקרות אחיזה ומומנט בריא ריסקו הרבה קורבטים כאלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תתחדש!

הקורבט הזאת היא סוג של חלום ילדות שלי, כילד היו לי 3 תמונות תלויות מעל המיטה- סמנתה פוקס, קונטאש אדומה וקורבט כזאת שחורה.

אייקון מוטורי.

תהנה מכל רגע וסע בזהירות, העדר בקרות אחיזה ומומנט בריא ריסקו הרבה קורבטים כאלה.

אמרתי לחברה שלי,שאם נעשה תאונה אין כריות אויר ושבטיחות הייתה נושא דיי בתולי בשנות ה80 ,"אבל היי מצד שני את יכולה להיות בטוחה שלא נצא פצועים ונכים על כיסא גלגלים,אלה הרכב הזה יהרוג אותנו על בטוח,ולפחות נמות עם סטייל."

מוזר אבל זה לא הצחיק אותה.

Porsche 944 turbo

פורסם
מקווה לסחוט עוד כמה סוסים וקג'מים מהמנוע הזה ,למיטב הבנתי זה לא כזה פשוט כמו במנועים של הC3.

הבנת נכון.

אמנם המנוע נותר זהה לזה של ה C3, אך את המאייד העצום החליפה הזרקת דלק, ולכן קשה יותר לשפר אותו.

בשלב הראשון היפטר מהממיר הקטליטי המיושן וממערכת ה ERG המיותרת, כך תרוויח עוד סוסים בחינם, בשלב הראשון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הבנת נכון.

אמנם המנוע נותר זהה לזה של ה C3, אך את המאייד העצום החליפה הזרקת דלק, ולכן קשה יותר לשפר אותו.

בשלב הראשון היפטר מהממיר הקטליטי המיושן וממערכת ה ERG המיותרת, כך תרוויח עוד סוסים בחינם, בשלב הראשון.

הממיר כבר אינו בזכות החלפת מערכת הפליטה,השכליני מה היא מערכת הERG?.

Porsche 944 turbo

פורסם

EGR לא? מנגנון של סמולנים להפחתת זיהום באמצעות סירקולציה של חלק מגזי הפליטה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מערכת שממחזרת את גזי הפליטה על ידי סירקולציה, כך שלא נשארים חלקיקי דלק שלא נשרפו.

תאורטית המערכת אמורה להביא לניצולת גבוהה יותר, מעשית היא מסרסת את המנוע ומביאה לצריכת דלק גבוהה יותר, מאחר ועל פי רוב, לפחות במכוניות אמריקאיות, מחוברת לממיר קטליטי חד דרגתי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש ותהנה!

לגבי אוטו-איטליה, גיא וברוך הם מקצועניים אמיתיים. מעבר לכך הם סופר ישרים והגונים - ותמיד ומעניין לבקר במוסך!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מוזר אבל זה לא הצחיק אותה.

כן, קשה לנשים לגלות חוש הומור בנושאים כאלה.

גם אישתי לא צוחקת כשאני אומר לה שלא צריך להלחץ מנסיעה ב-200+ קמ"ש כי אם משהו משתבש לא מרגישים כלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני המום.

רכב מדהים, האם משלמים על שיפורי מנוע בנוסף?

אתה יכול לתת הסבר איך העלויות מסתכמות? אני שוקל גם.

הרכב חייב להיות מוגדר אספנות? אני לא רוצה את הגבלת השעות.

Kia Niro 2017

• תוכן חדש...