Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Chevrolet Malibu LT 2009 - 3510 CC / 220HP / V6

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מציע למכירה את הרכב שלי אחרי תקופה דיי קצרה, לאחר שהבנתי שעשיתי טעות שפרשתי מתחום הדו"ג, שכן זו האהבה האמיתית שלי

:)

זה הולך להיות פוסט מעט ארוך, שכן אני מעדיף לחסוך זמן יקר בטלפון על שאלות חוזרות ונשנות.

למי שיש בכל זאת שאלות נוספות - שיתקשר.

מדובר בדגם האמריקאי (עם כל הכבוד, לא הזבל הקוריאני של שברולט בסגנון הקרוז או שאר הדגמים הקוריאנים של המאליבו).

אולי הרכב הכי מפנק שקיים בשוק בטווח מחירים שלו. כיסא נהג חשמלי מתכוונן, הנעה מרחוק דרך השלט, נסיעה שקטה עם אטימה כפולה בשמשות הרכב למניעה של רעשי רקע מבחוץ, ג'אנטים מגנזיום מקוריים (17" אם אינני טועה).

הרכב נקי מתאונות.

פרטים טכניים:

שנה: 2009

ק"מ: 83000

יד: 3

גיר: אוטומט

רמת גימור: LT

נפח מנוע: 3510 סמ"ק מנוע V6

הספק: 220 כ"ס

תוספות / הערות:

- מערכת גז איטלקית של חברת LOVATO, חדשה לחלוטין (עם אחריות מקיפה בתוקף של גזפרו ישראל לעוד קצת יותר משנה וחצי, או 60 אלף ק"מ, המוקדם מהשניים).

- רביעיית צמיגי מישלין כמעט חדשים.

- מצלמת רברס.

- חיישני רברס (חיישן אחד מתוך 4 מנותק).

- הרכב מטופל אך ורק בסוכנות UMI מורשת של שברולט (ספר טיפולים מלא ומתועד).

תוספות אופציונליות:

ברכב מותקנת מערכת סאונד בשווי של כ-13 אלף ש"ח, חדשה לחלוטין ועצמתית. מערכת הכוללת שני מגברים (מונו + מגבר 4 ערוצים), סט קומפוננט קדמי, סאבוופר ומערכת מולטימדיה איכותית.

זו לא מערכת סטנדרטית בכלל, והיא תימכר ככל הנראה בנפרד (כמובן שאם ימצא קונה שירצה לכלול את המערכת - הוא יקבל מחיר מעולה, אבל אני לוקח בחשבון שמערכת כזו לא מתאימה / מעט מוגזמת לרוב האנשים)

פרטים מפורטים על רכיבי המערכת ינתנו למי שמעוניין.

מבחינה קוסמטית:

מעבר לקילוף קטן מאוד בפגוש האחורי, אתם יכולים להתרשם לבד מהתמונה (שנלקחה לא מזמן, לפני שהתחיל השיגעון של מזג האוויר הזה). מצב פשוט מושלם לכל הדיעות.

תקינות:

***מתחייב על כל בורג בבדיקה*** (כולל כמובן גיר/מנוע/שילדה). ריג'קט שיתגלה (מה שלא יקרה, אבל נניח) - יטופל על חשבוני לפני המכירה בסוכנות UMI.

החלפות:

אני רוצה למכור את הרכב כדי לחזור לדו"ג. אם יש למישהו הצעה על אופנוע מעניין (בנפחים של 600 עד ליטר. העדפה לאופנוע נייקד חזק בלבד) - הוא מוזמן להציע וההצעה תישקל ברצינות.

מחיר:

לפי לוי יצחק, המחירון של הרכב כולל המערכת גז החדשה, הוא 59 אלף ש"ח. אני דורש 54 אלף ש"ח, ומוכן להתגמש בגבול הטעם הטוב אך ורק במעמד המכירה. אין לי זמן ורצון להתמקח על המחיר בטלפון :)

מספר טלפון:

052

575

0549

מתן

תמונות:

1.jpg2.jpg20150802_144833 (Small).jpg

עריכה אחרונה על ידי Milk-Inc

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

UP

סופ"ש שעבר נעשה לרכב טיפול (ב-UMI כמובן)

שקט לעוד כ-15K ק"מ (;

6ffd921c-0574-46c3-ba73-de51d462b7e5 (Medium).jpg

71ffb9ac-aae5-43b9-9dee-05165f73d767 (Medium).jpg

בעקבות ההודעה הבאה:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גמיש במחיר בגבול הטעם הטוב. הרכב במצב חדש - בבקשה בלי הצעות מגוכחות.

מי שמעוניין במאליבו ב-40 אלף, מוזמן לגשת ליד 2 ולבחור את אחת מהמאליבו שמוצעות שם עם ק"מ של מונית שירות בנתב"ג :wink:

בעקבות ההודעה הבאה:

• תוכן חדש...