Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כבר כמה חודשים פולסווגן גולף בשנתונים 2013-2014.

יצא לי לפגוש גולף שנת 2013 במחיר מחירון, אך הבעלים (הרכב נמצא כרגע במגרש) הציג בפניי 2 עובדות שאני לא יודע אם שווה להיכנס לכאב ראש הזה, ואילו כן האם עדיין הרכב שווה מחיר מחירון ?

בעל הרכב אמר לי שהחליפו לרכב אגן שמן (לדבריו כנראה עלה על מדרכה והאגן נפגע), ובנוסף היה תיקון צבע של 2 שריטות של עגלות שהורידו את הצבע לשחור (מהצבע הלבן של הרכב) בטמבון הקדמי.

מה דעתכם ?

העובדות שציינתי הן מזעריות או שכדאי לרדת מהרכב הזה או אולי להוריד במחיר ?

תודה רבה.

פורסם

במידה ויש קבלה עם חלק מקורי זה בסדר ושריטות זה כי אנחנו חיים בארץ ישראל אבל עדיף לבדוק במוסך מתחת לליפט אם משהו אחר לא ניזוק עקב ה"מכה".

אין רכב ששווה מחירון אלא עם הק"מ נמוך בצורה מגוכחת ומטופל בזמן.

פורסם

יש לרכב 30k קילומטר לדעתי שימוש סביר +-.

החלפת אגן שמן זה משהו נפוץ ?

החלפתו יכולה ליצור בעיות במקומות שכדאי שאני אשים לב בבדיקה לפני הקנייה ?

פורסם

השאלה הנשאלת מה הנזק שנגרם לאגן השמן. נניח והאגן קיבל מכה קטנה ממדרכה או מאבן שגרמו לסדק ולנזילה קטנה של שמן מנוע ובעקבות כך הוחלף האגן ללא שום נזק נוסף אז אין שום בעיה ברכישה.

ייתכן מקרה שהאגן קיבל מכה רצינית והמנוע התרוקן משמן ובעל הרכב המשיך בנסיעה ללא שימון מספק דבר שעלול לגרום נזק למנוע אם בטווח המיידי או בעתיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה מגרש ?

כדי לחסוך את כל השאלות והבדיקות הבאות.

יענו - עבור לרכב הבא.

(אם הרכב כ"כ טוב, רק מה - הוחלף קצת הקארטר והמנוע נסע רק קצת בלי שמן, וקצת שריטה מ"עגלה" - שמא נאמר תאונה חזיתית עם משאית / מערבל בטון...).

אם הרכב הזה היה כ"כ טוב - ברור שלא היה עומד במגרש !

(והתשובה היא לא לבר72 כמובן, אלא למי שמתלבט ברכישה)

alfa 156 2.5.

פורסם
למה מגרש?

כי ספציפית לדגם הגולף רוב האנשים הפרטיים דורשים מחירים ב 10k מעל מחיר המחירון,עכשיו אם להיות ריאלי אני לא מאמין שאני אצליח להוריד את בעל הרכב למחיר שהוא מתחת למחירון.לעומת זאת במקרה הספציפי הזה הדרישה היא מחירון וידוע לי שאפשרי להוריד אותו מתחת למחירון בתנאי שהנזק אכן מזערי, עדיין היה נזק ולכן זה משהו שגם בעל הרכב יבין ויוכל לבוא לקראתי...

פורסם

אני מופתע שיש מישהו שדורש מחירון על רכב כזה. תעזוב את הטמבון . בעיית האמינות של המכלולים שצריך להיות ממש מבין כדי לא ליפול על תקלה סידרתית שלהם. אם אתה אוהב לשלם : זה הרכב בשבילך במיוחד כשהוא יצא מאחריות. דבר ראשון תבקש צילום של היסטוריית טיפולים ואז תחליט הלאה

• תוכן חדש...