Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמיג מסלול אינו הופך אותו לחוקי לכביש.

אה? איפה כתבתי דבר כזה?

כתבתי שה-R888 הם "צמיגי-מסלול-חוקיים-לכביש".

יש עשרות צמיגי מסלול שאינם חוקיים לכביש. שזה ברור כשמש.

פסקה ראשונה בעמוד השני: http://www.tirerack.com/images/pdf/warranty/HOOSIER.pdf

לא הבנתי.

שלחת אותי לקרוא קטע בו כתוב שהצמיגים הנ"ל חוקיים לכביש, אבל היצרן לא ממליץ עליהם לשימוש כזה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפילו Hoosier R6 חוקיים לכביש.

הסכמתי לגבי הטויו, לא הסכמתי לגבי ההוזייר.

שלחת אותי לקרוא קטע בו כתוב שהצמיגים הנ"ל חוקיים לכביש, אבל היצרן לא ממליץ עליהם לשימוש כזה.

נכתב שם בפירוש הצמיג אינו מיועד לשימוש בכבישים ציבוריים (וספציפית גם לגבי כבישים מהירים), וכי סימון ה-DOT תקף עבור הסימונים על הצמיג והביצועים שלו בלבד (מניח שהכוונה לדירוגי UTQG).

אשמח לעמוד על טעותי, למרות שהדיון הזה עקר ולא ממש רלוונטי עבור פותה"ש.

פורסם

נכתב שם בפירוש הצמיג אינו מיועד לשימוש בכבישים ציבוריים

שזה, שוב, ברור כשמש.

זה לא משנה את העובדה שהם חוקיים לתנועה בכביש ציבורי.

פורסם

קובי, אתה מתייחס ל-R888 שכבר היתה הסכמה הדדית לגבי הענין או ההוזייר R6 (שאגב, עם עומק חריצים, המעט שיש לו, של 3.2 מ"מ כאשר המגבלה החוקית היא 2 מ"מ)?

פורסם (נערך)

מאוד מעניין לקרוא את מה שאתם רושמים.

אם אין דבר כזה חיי צמיג ארוכים מסוג כזה - אין לי בעיה.

יש בעיה לאשר 185/60/15 ? במקום 55? כביכול החתך קטן גדול יותר אז אולי יש הקלות לגבי זה?

אגב אני לא מצליח למצוא את הr888 במידות שציינתם. התקשרתי גם ל ג.מ פורטל והוא לא זוכר שיש דבר כזה (היה מחוץ לעסק אז לא היה יכול לבדוק)

עריכה אחרונה על ידי Razor1991
פורסם
מציע לקבל אסמכתא עדכנית לענין המידה הגדולה יותר, בשרשור שציינתי או במכון הרישוי הקרוב לביתך (בו תצטרך לבצע את השינוי ברשיון ממילא).

אבל מידת הצמיג שלו כרגע היא 175/60R14 והאפשרות הנוספת היחידה שלו כנראה היא 185/55R15.

...אלא שגם המידה שאינה מאושרת תשלול את האפשרות הזו ועשויה לזכות אותו בהורדה בהתאם אם יעצר ע"י שוטר שיבדוק זאת. וודאי שיש דרכים לעקוף זאת או להכשיר זאת, רק רצוי להבהיר את מהות הדברים.

במילים אחרות קומבינה במכון רישוי לאישור מידה שאינה מופיעה כמאושרת לרכב.

עונה על השאלה שלך?

פורסם

אגב אני לא מצליח למצוא את הr888 במידות שציינתם

הוא קיים ב-185/60/14.

לאחר בירור קצר, זו מידה שניתן לאשר בקליאו דור 1. בניגוד למה שנכתב כאן קודם.

.Case closed

פורסם

לא הייתי נוסע עם R888 ברכב יומיומי. הR1R שלי על רטוב (למרות שבחו"ל הם פופלריים בתור צמיג גשם לימי מסלול) - עלולים להפתיע (במיוחד עם שלוליות עמוקות שיש בכבישים מהירים).

כמו - כן, צמיגים כאלה לא עובדים כשהם קרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחזק ומוסיף - על האחיזה המשופרת משלמים מחיר בדמות אבדן אחיזה חד יותר, ועם פחות סימנים מעידים בדמות רעש החלקה מהצמיגים.

זה גם יכול להתברר כ-Overkill לרכב, ובעיקר למתלים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא הייתי נוסע עם R888 ברכב יומיומי. הR1R שלי על רטוב (למרות שבחו"ל הם פופלריים בתור צמיג גשם לימי מסלול) - עלולים להפתיע (במיוחד עם שלוליות עמוקות שיש בכבישים מהירים).

כמו - כן, צמיגים כאלה לא עובדים כשהם קרים.

זה לא אמור להיות רכב יומיומי - אמור לשמש רק להתגרזנות בחמישי - שישי.

מחזק ומוסיף - על האחיזה המשופרת משלמים מחיר בדמות אבדן אחיזה חד יותר, ועם פחות סימנים מעידים בדמות רעש החלקה מהצמיגים.

זה גם יכול להתברר כ-Overkill לרכב, ובעיקר למתלים.

האחיזה בסמי סליקס תהיה משמעותית טובה יותר לעומת צמיגים אחרים? או שאני מסכן את עצמי מבחינה בטיחותית בשביל תמורה לא גבוהה כל כך באחיזה?

פורסם

התשובה היא כן, הבדל משמעותי מאד, שמעתי סיפורים על משולשים\בושינגים שהתעקמו\קרסו בגלל שהצמיג ידע לייצר כוחות שהרכב לא כל לעמוד בהם.

ממליץ לך לעשות את המעבר באופן הדרגתי יותר אם אין לך נסיון בצמיגים כאלה. חפש משהו כמו הR1R/AD08 בקיצור בעלי מקדם שחיקה (THREAD WEAR) של כ140-200 (ולפני שיקפצו עליי אני יודע שזה מאד מעורפל כל עניין מקדם השחיקה - אבל זה עומדן מספק), הם הרבה יותר פרוגרסיביים באיבוד האחיזה, יודעים לטפל במים טוב יותר ובעלי אורך חיים הגיוני הרבה יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...