Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לאחר שדרוג אלמנטים

naimer
שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ושבוע טוב,אני כותב פה אחרי הרבה מאוד זמן שלא פרסמתי הודעה בפורום.

רציתי לרשום על התרשמותי מהסט ETON RSR 160

6.5 אינצ' 2 WAY .

כיום אני נוסע על סוזוקי גימני שנת 2008 ברכב מותקן סט קומפוננט קידמי וסאב, מה שמרים אותם זה מונו בלוק ומגבר 4 ערוצים שהכ ל מחובר לרדיו דיסק 1 דין .

האלמנים ברכב הם HU: CLARION 786

COMP: ETON RSR 160

SUB: accident audio 12 מחובר על 8 אוהם

חייווט של 4 גייג'

RSA של חברת STINGER ו Audison

מגבר 4 ערוצים של DLS RA 40

מונובלוק סאונד דאון 1000

בעבר עבדתי עם הסט של DLS UP6I ולפני כחצי שנה שידרגתי לETON המעבר היה משמעותי מיד ברגע ששמעתי את הסט עובד ,כמובן בנוסף לכל האלמנטים יש בידוד כפול בדלתות ובניה של פלטת MDF לבידוד רעש וויברציות כי הגימני לא מצטיין cלהיות רכב בעל פח עבה במיוחד .

ההבדל הראשוני שיכלתי לתת דגש עליו הוא הטוויטרים של הסט שקניתי.רכים הרבה יותר נעימים לאוזן ברמה שלא הכרתי לפני,שאם כמה שחשבתי שהטוויטר של הDLS נעים לי אז גיליתי טווח חדש לגמרי לדעתי בעיקר בזכות טוויטר משי שבהחלט נותן הרבה יותר דיוק שם לב לפרטים הקטנים ויודע גם לא לצרום כאשר שומעים HEAVY METAL ברכב לא משנה לטוויטר הווליום או סוג המוזיקה הנשמעת הוא יודע להתמודד עם הכל לפחות עם מה שהצבתי מולו עד עכשיו.

המידבאס כשלעצמו בנוי מסיבי יותר מהמיד של הDLS מגנב יותר גדול וחוזק מבני הרבה יותר רציני אומנם שניהם 6.5 אינצ' אך ההבדל מורגש מיד עם המידבאס של ETON אני מרשה לעצמי לחתוך את התדרים הנמוכים מ63 ולא מ80 כמו שחתכתי את הDLS. הם יודעים להתמודד הרבה יותר טוב עם באסים גם ללא עבודה עם סאב .לפעמים אני מרשה לעצמי להנות ומכבה בכוונה את הסאב לוודא כמה הם בהחלט מסוגלים לתת עבודה כשצריך גם במוזיקה שחורה או טראנסים .אני חושב שעצם המבנה הפיזי של האלמנט ביחד עם ממברנה גמישה ומסיבית נותן לו הרבה יותר מרווח תנועה שבסך הכל מורגשת בהחלט באוזן .

לסיכומו של עיניין אין ספק שהמעבר לETON היה קפיצת מדרגה מבחינתי הסט הרבה יותר נציל מהמון סטים שניתקלתי בהם הוא מרים את ה"במה " ברכב ובהחלט נותן הרגשה של הופעה חייה מה שתמיד ניסיתי להוציא מהמערכת ברכב שלי ,אומנם הם מחוברים למגבר שמוצהר 75 RMS ליציאה אם כמזה שזה מוזר הם נמוכים יותר מבחינת הספק לעומת הDLS אך כרגע הגיין במגבר קצת יותר סגור לעומת מה שהייתי עובד פעם אבל ההבדל עצום .הרבה יותר חדות הרבה יותר עוצמה והרבה יותר הנאה ותמורה לכסף ששילמתי על המוצר .

במילים אחרונות אני רוצה להודות לסרול שבא לעזרתי וייעץ במקרה בצורך עזרת לי המון וגרמת לי לאהוב סט שבחיים לא הכרתי .

המשך שבוע נעים לכולם

עומר נעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נעים,

קודם כל נא לציין בבקשה כי סרול הינו היבואן של ETON. גילוי נאות קוראים לזה וגם פרסום.

אבל גם אצטרף ואומר כי ETON הינו מותג מבית משובח ביותר ואני לא מתפלא לשמוע שאתה חש שיפור ושדרוג אמיתי.

גיין זה לא ווליום! זה שהוא סגור יותר לא אומר שהמגבר מנגן באמת חלש יותר - הוא מוציא את אותו ההספק רק שהרגישות שלו לאות נהיתה נמוכה יותר וזה נכון יותר לעבוד ככה במובן של אחוזי עיוות - אתה עובד עם ה"ווליום" של המערכת בכדי לקבל אות נקיה יותר ומלאה יותר שלא נחתכת בכניסה למגבר - במצב שכזה הווליום של המערכת וכאן אני כותב ווליום כי זה באמת ווליום ולא "ווליום" - תלוי ישירות בהספק המגבר והיענות הכוח של הרמקולים שלך.

כתבתי "ווליום" לגבי הHU כי זה לא באמת ווליום - זה מנחת, כשאתה מוריד את מידת ההנחתה אתה מקבל יותר ווליום מהמערכת אבל כפתור הווליום בHU שלך הוא בעצם ATT, מנחת.

עוד תיקון קטן יקירי - אסנדנט אודיו ולא אקסידנט - אתה לא באמת קורא לסאב שלך תאונת שמע נכון? וזה סאב וופרים נהדרים דרך אגב, מאוד אוהב אותם.

תעלה תמונות בבקשה.

בעבר היה נהוג לחסום כאן שרשורים שכאלו - אני מעדיף לפרגן ולעודד וליצור כאן רוח חדשה ולראות כאן עוד יבואן.

שמח לשמוע שאתה מרוצה, אי אפשר ליפול כשבוחרים במותג טוב עם וותק ורפרטואר מוכחים בשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש,

אכן מדובר בסט מאוד מוצלח של אטון, שמעתי אותו בהרבה וורסיות והוא תמיד היה נשמע טוב, גם על מגבר של 50 וואט וגם על מגבר של 150 וואט , הסט התמודד מצוין.

ברשותי האח הגדול של הסט, ואני לא מפסיק להתפעל ממנו כל פעם מחדש.

בהחלט מותג משובח.

פרגן בכמה תמונות של ההתקנה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד החברות שאני מתחבר אליהם מבחינת הצליל. זה הסט אשני שלי כבר של איטון ונקנה אחרי סט שהייה לי בעבר eton adventure a1 160. כאשר בעבר הייה לי סלט והפעם הלכתי על ממונוברנד 3 חלקים. אולי,אולי כאשר יקבל רכב חדש יקנה גם סאב שלהם. למרות שעדיין אני חולם על 8W3 בסלון.

ללא ספק. מודבאסים של איטו מאוד משריים. אך בשני חלקים לא ייתי חותך אותו פחוט מ 80 הרץ.

ואם בעתיד תרצה לעשות 3 חלקים,אל תתקמצן על תוספת של כמה שקלים ותקנה eton 3-401 ותקבל במה פנטסטית. אחד המידים הטובים שיש , בטח במחיר שלו.

איך מותקנים הטויטרים? איך מותקנים מידבאסים? מאחורי הדלת או שיש פתח בפלסטיק עם זווית?

תן כמה תמונות מההתקנה של רכיבים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על התגובות .

איני מבין גדול מבחינת שמות מה הולך לאן או לאן מתחבר מה .בהחלט מקבל את הרשום ותמיד טוב ללמוד דברים חדשים אין ספק בזה .

תמונות אני ישתדל לעשות פשוט צריך רק למצוא אותם מקווה שכמה יותר מהר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.jpg2.jpg193023_10200995702388135_1459692530_o.jpg

תמונות מההתקנה שאז ביצעתי

מגברים מתחת לכסאות גם על פלטות עץ מחוזקים עם פלאחים שלא יזוזו

והעץ הלבן כבר מכוסה לבד יפה

תמונות קצת ישנות בגלל לא כלכך עדכני תסלחו לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרג'יו - רוצה 8W7 בסלון? :wink::D

איפה התמונות של הסט המותקן? הרכיבים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...