Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה נורא קורץ לי.

אני בהתלבטות כבר המון זמן לגבי איזה רכב לרכוש, עד עכשיו חיפשתי סוקוזי סוויט GLX אוטומט מעניינת אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בנתיים.

בכסף שאני קונה סוויפט 2008/9 אני יכול לרכוש מיקרה 2011/12 ממה שקראתי המיקרה מאוד מאובזרת וחסכונית יותר מהאלטו.

הצרכים שלי ברכב זה נסיע של 10 קילומטר לכל כיוון לעבודה וחזור ו2 פעמים בשבוע נסיע בין עירונית קצרה של חצי שעה (נס ציונה אשדוד).

אני לא גבוה (175), רווק וללא ילדים ולכן אני לא חושב שגודל אמור להיות בעיה בשבילי מבחינת גודל.

אני מחפש את הרכישה ההגיונית אבל מצד שני לא אכפת לי להשקיע עוד כמה גרושים בשביל הכיף האישי שלי.

מה הייתם ממליצים לי לרכוש? יש אופציות טובות יותר מהמיקרה? לוותר על זה ולחזור לחפש סוויפט?

פורסם

לפי מה שנראה,אתה מדבר על סכום של 40-45,בנוסף אתה לא נוסע הרבה.

המיקרה חדשה יותר וחסכונית יותר,ובכל אופן הסוויפט אינה מאובזרת ואני לא מוצא בה שום יתרון.

במחיר הזה אולי שווה לבדוק פולו,איביזה..רכבים קצת יותר איכותיים,ואולי גם יותר מאובזרים.

פורסם

תודה על התגובה העניינית. הסכום הוא אכן 40-45 עם אפשרות להתגמש ל50 במקרה וזה ממה כדאי.

עלות האחזקה של פולו או איביזה אוטומיות גבוה משמעותית משל רכב יפני וגם כאן לא ארוויח בשנות כמו שארוויח במיקרה.

יש סיכוי להסבר מה ההבדל בין הדגמים של המיקרה ומה הרמות איבזור בכל אחת מהן?

פורסם

המיקרה אכן חיסכונית,אך עם מושבים לא נוחים לי לפחות.

אני מצרף לך קישור כדי שתיראה את הרמות האיבזור

http://m.icar.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F_%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F_%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94_%D7%97%D7%93%D7%A9/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח בחשבון שאם התקציב כזה, בחריגה קלה אתה יכול לרכוש רכב ידני חדש. כמו שברולט ספארק או סיטרואן C1.

אני לא התלהבתי מהמיקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא כ"כ הצלחתי להבין ממך מה בדיוק הדרישות מהרכב.. חסכוני? חזק? איכותי? חשוב שתגדיר את זה לעצמך.. כי אין רכב שיענה על הכל,וכל רכב מצטיין במשהו אחר (או שהוא פשרה של הכל,כמו i20)

פורסם (נערך)
תודה על התגובה העניינית. הסכום הוא אכן 40-45 עם אפשרות להתגמש ל50 במקרה וזה ממה כדאי.

עלות האחזקה של פולו או איביזה אוטומיות גבוה משמעותית משל רכב יפני וגם כאן לא ארוויח בשנות כמו שארוויח במיקרה.

יש סיכוי להסבר מה ההבדל בין הדגמים של המיקרה ומה הרמות איבזור בכל אחת מהן?

המיקרה האוטומטית היא אחת מהמכוניות האוטומטית הכי חסכוניות בדלק שתוכל למצוא במסגרת התקציב שלך. צריכת הדלק שלקוחות שלנו מדווחים נעה בין 14 קילומטרים לליטר אצל לקוחות שעומדים קבוע בפקקים ועד 19 קילומטרים לליטר אצל לקוחות שנוסעים מחוץ לעיר. אם אתה משווה למשל לסוזוקי סוויפט, אז היא פחות חסכונית מהמיקרה בצורה משמעותית. בשנים האלו הסוויפט מגיעה עם מנוע 1.5 ליטר וגיר אוטומטי 4 הילוכים - זה שילוב שהוא אולי קצת יותר מהיר וזריז אבל פחות חסכוני בדלק. בנסיעות עירוניות אתה תרד עם סוויפט לאזור ה-10-11 קילומטרים לליטר.

מבחינת רמות אבזור - בשנים האלו יש שני דגמים - רגיל (ויזיה) ומאובזר (אסנטה). התוספות שיש באסנטה הן בקרת שיוט, מחשב דרך יותר מפורט, בקרת אקלים במקום מזגן רגיל, תא כפפות מפוצל, חיישני חניה מקוריים, עוד מראה בסוכך שמש של הנהג וידיות בצבע הרכב.

6 כריות אוויר, רדיו מקורי, שליטה מההגה, כיוון גלגל הגה, דיבורית בלוטות' ומשענת יד לנהג יש בשני הדגמים כסטנדרט.

אתה מוזמן להגיע אלינו לאחד הסניפים ולעשות סיבוב, להתרשם בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי קרסו טרייד אין
פורסם

עד כמה שזכור לי בויזיה שנהגתי עליה ב2012 היו מראות ידניות. באסנטה כמובן מראות חשמליות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המיקרה האוטומטית היא אחת מהמכוניות האוטומטית הכי חסכוניות בדלק שתוכל למצוא במסגרת התקציב שלך. צריכת הדלק שלקוחות שלנו מדווחים נעה בין 14 קילומטרים לליטר אצל לקוחות שעומדים קבוע בפקקים ועד 19 קילומטרים לליטר אצל לקוחות שנוסעים מחוץ לעיר. אם אתה משווה למשל לסוזוקי סוויפט, אז היא פחות חסכונית מהמיקרה בצורה משמעותית. בשנים האלו הסוויפט מגיעה עם מנוע 1.5 ליטר וגיר אוטומטי 4 הילוכים - זה שילוב שהוא אולי קצת יותר מהיר וזריז אבל פחות חסכוני בדלק. בנסיעות עירוניות אתה תרד עם סוויפט לאזור ה-10-11 קילומטרים לליטר.

מבחינת רמות אבזור - בשנים האלו יש שני דגמים - רגיל (ויזיה) ומאובזר (אסנטה). התוספות שיש באסנטה הן בקרת שיוט, מחשב דרך יותר מפורט, בקרת אקלים במקום מזגן רגיל, תא כפפות מפוצל, חיישני חניה מקוריים, עוד מראה בסוכך שמש של הנהג וידיות בצבע הרכב.

6 כריות אוויר, רדיו מקורי, שליטה מההגה, כיוון גלגל הגה, דיבורית בלוטות' ומשענת יד לנהג יש בשני הדגמים כסטנדרט.

אתה מוזמן להגיע אלינו לאחד הסניפים ולעשות סיבוב, להתרשם בעצמך.

המון תודה! עזרת לי מאוד!

פורסם

עם הנסועה כמו שלך (פחות מ-10K בשנה) עניין החסכון בדלק הופך להיות שולי.

אין לי דעה על המיקרה אבל לא במקרה הסוויפט עולה יותר מהמתחרות. רכב מאוד מאוד אמין, זריז וכייפי לנהיגה עם התנהגות כביש טובה ואחזקה זולה. אני מדבר על 1500 שנמכר עד 2011. אם עניין האיבזור פחות חשוב לך תוכל למצוא בתקציב את ה-GLS 2010 או להגדיל טיפה את התקציב.

פורסם
עם הנסועה כמו שלך (פחות מ-10K בשנה) עניין החסכון בדלק הופך להיות שולי.

אין לי דעה על המיקרה אבל לא במקרה הסוויפט עולה יותר מהמתחרות. רכב מאוד מאוד אמין, זריז וכייפי לנהיגה עם התנהגות כביש טובה ואחזקה זולה. אני מדבר על 1500 שנמכר עד 2011. אם עניין האיבזור פחות חשוב לך תוכל למצוא בתקציב את ה-GLS 2010 או להגדיל טיפה את התקציב.

זאת בדיוק הבעיה.

זאת בדיוק הדילמה בתקציב הזה אני ארכוש סוויפט 2008 אולי 2009 GLX. אני לא מוכן לוותר על ה6 כריות אוויר.

מצד שני אני יכול בכסף הזה לקנות מיקרה 2011-2012 אני מרוויח 3-4 שנים.

השאלה מה יותר משתלם לי לקנות. אני מחפש רכב סבבה, בתקציב כזה אני לא דורש משהו מיוחד אבל אני מנסה לעשות את הבחירה ההכי משתלמת.

המיקרה גם טיפה יותר מאובזרת, בקרת אקלים, חיבור USB למערכת, בקרת יציבות שאין בסוויפט.

אני לא מתכוון להוסיף כסף, "להוסיף עוד טיפה בשביל לקבל יותר טוב" זה משהו אין סופי, זה התקציב שיש לי לרכב, ולפי דעתי 50 אלף זה מספיק כדי לרכוש משהו נחמד.

השאלה מה עדיף לי? ללכת על שנתון יותר ישן של סוויפט או ללכת על מיקרה די חדשה בת 3-4.

פורסם

אני גם חושב ככה האמת,הסוויפט נוחה יותר,המיקרה חדשה יותר,קנה למי שאתה מתחבר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...