Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי לקנות עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מצב השוק הרעוע.

רוב האנשים עם תקציב כמו שלכם, פשוט לוקחים הלוואה בהחזר חודשי קבוע וקונים כבר מכונית ב-50K ישירות מחברות הליסינג.

כתוצאה מכך, אין ממש טלפונים לרכבים שנמכרים בשוק הפרטי והמחירים נמוכים מאוד.

פורסם

המחירון מנותק מהשוק לחלוטין. במקרים יותר נדירים גם בכיוון אחר (לרכבים מבוקשים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירון הוא פיקציה, מכיוון שהוא נועד לשמר את המחירים של חברות הליסינג. בפועל רוב הרכבים נמכרים במחירים נמוכים בהרבה, בין 15-30% פחות בדרך כלל.

פורסם
המחירון לא נקבע לפי עסקות בפועל?

זה אמור להיות ככה אבל בפועל משפיעם עליו שיקולים נוספים ולכן אני ממליץ להתיחס לשאלה הזו בתור שאלה פילוסופית.

איך מעריכים כמה הרכב שווה? עושים ממוצע של מה שמבקשים בלוחות לאותו שנתון ואותו ק"מ פחות או יותר. מורידים מזה 10-15% (בגלל שרוב המכירות נסגרות קצת מתחת למחיר המבוקש) - זה בערך מחיר שצריך לשלם.

זה משחק לידך בתור קונה, אבל קחי בחשבון שבעוד כמה שנים כשתרצי למכור לא תקבלי יותר מ 50-60% ממחיר מחירון.

אני מכרתי בשנים האחרונות שתי מכוניות רנו קצת יותר ישנות (10-12 שנים על הכביש), שתיהן היו במצב יותר טוב מהממוצע בשוק, בשני המקרים קיבלתי בסביבות 50% מחיר מחירון.

מה שקונים בזול מוכרים עוד יותר בזול.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים:

בזמן שעבר נסעתי עם הרכב של ההורים ויצא שבשימוש טיפוסי הוא עובר כ11.7 קמ לליטר דלק. לא רע, נכון?

ועכשיו לחדשות הפחות טובות, מהביקור לצורך טיפול במוסך היום.

במוסך אמרו שצריך את הדברים הבאים:

"ציריה ימין + תושבת גיר עליונה (מתחת למצבר) + תומך גיר תחתון + נזילת שמן מאטם בית טרמוסטט + משולשים + 4 צמיגים"

הם רוצים כמה אלפים טובים על הנל וגם אומרים שצריך להחליף טיימינג כי בטעות אמרנו שהוחלף ב2010 כשככל הנראה הוחלף ב2013.

בנוסף לטיפולים הנל שצריך לעשות, היום הוחלפו מסננים, מצתים, רפידות בלם אחוריות וצלחות בילום קדמיות ורפידות.

מה אתם אומרים? מה המצב של הרכב? אני לא מבינה בזה, כמה רע הסיפור עם הגיר? כמה יעלה לתקן?

עדיין כדאי לקנות מההורים או שעדיף ללכת על משהו אחר?

פורסם

הדברים נראים כמו בלאי סטנדרטי.

תושבות/תומכים הייתי לוקח תחליפי, ציריה אפשר משופצת.

תושובות גיר לדעתי באיזור 1000-1500 כולל עבודה. רביעיית צמיגים מיצרן טוב באיזור 1100 ש"ח.

ציריה - אין לי מושג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...