Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו סדרה 1 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן לי לסכם לך את זה בדרך קצת אחרת.

במידה ותידרש בסבירות גבוהה מאוד מתישהו במשך תקופת האחזקה שלך, להשאיר במוסך (לא משנה איך נקרא לזה מצבר/צמיגים/צלחות/מראה/ג׳אנט, ימצאו לך משהו) 5K-10K בלתי צפויים, האם תוכל לעמוד בזה בלי יותר מדי דרמות?

אם כן, אז אין לך מה לחשוש.

אבל אם לא, ואין לך מוכנות/כיס עמוק לספוג סכומים כאלה בהפתעה - חפש לך מותג אחר.

אני מעריך את התגובה שלך ושלא תחשוב שאני עיוור אבל מה קשור מצבר מי מחליף במוסך מורשה, צמיגים כנ"ל, מראה גאנט למה להחליף ?? וצלחות זה 500 ₪ ליחידה איפה אתה מגיע ל10 אלף ?

ולעניין ההוצאה הבלתי צפויה אני קונה רכב חדש באחריות 3 שנים , מראה .... זה קשור כנראה לתאונות וזה בביטוח מקיף , מה שלא באחריות זה רק דברים מתכלים וטיפולים שהעלות שלטיפולם סבירה ורפידות בלם וצלחות גם כן.

אז מה עוד יכול להיות ???

גם ברכבים זולים בהרבה נתקלתי בבעיות שעלותם בן ל5 ל10 ושוב לדוגמה החלפת מותחנים ללאון 6 אלף , שיפוץ גירלV5 כ14אלף , מראה לC4 פיקאסו 3500 ₪,מאוורר לגולף 1500 ₪ , החלפת קלאצים לסיטרואן רובוטית 4500 ₪ ....

אבל כל זה היה גם לאחר תקופת האחריות.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בהחלט יכול לקחת בחשבון תקלה של 5 אלף וזה דומה למה שקרה לי עם הלאון הגולף והסיטרואן ....

ואצל כולם זה קרה לאחר תקופת האחריות ברכבים שנסעו הרבה יותר ובמחיר לפעמים כפול (10) .

אני מניח שמדובר גם במשהו תאורתי מיכוון שסגנון השימוש של ברכב משתנה מרכב ראשי לרכב משני שיסע הרבה הרבה פחות ואני לא אחזיק אתו מעבר לתקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

יקר לכם? אל תטפלו במוסך של היבואן.

טפלו בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, דרשו חלקים מקוריים של BMW ושמרו קבלות עם מק"ט על החלקים.

על פי החוק, האחריות שלכם תשמר.

פורסם

רפידות בבמוו החדשות לא מחזיקות יותר מ30000ק״מ,פעמיים רבות יש להחליף גם את הרפידות האחוריות בק״מ דומה,חומר

רך,בקרת יציבות רק ״עוזרות״ לרפידות להיגמר מוקדם מהצפוי,

אשמח לחשבוניות מחירי טיפול שהבם בוצעו עבודות מעבר לטיפול שמנים , מלקוחות במוו אמייתיים ולא מדומיים,שהחזיקו במוו

באמת,ולא ניזונים משמועות.

פורסם

שאול,

אני מאלו שהמירו את דתם מתוצרת VAG ל- BMW.

אינני מצטער על כך ולו לרגע.

העלויות המצטברות הינן גבוהות יותר בסדר גודל של כ- 25%, אולם התמורה לכך היא משולשת:

א. אתה נוהג ברכב פרימיום הממוקד בחווית הנהיגה. זו אינה סתם הצהרה אלא מורגש בכל עת.

ב. סופסוף הגעתי אל המנוחה והנחלה. לא עוד מצמדים, מכטרוניק, מותחן טיימינג, רעשים מטרידים בהנעה, שלומיאליות ובערות מקוממים, ועוד ועוד. דמיין מציאות של שקט תחזוקתי עבור רכב חדש, וטיפולים שוטפים ע"י אנשי מקצוע המכבדים את עצמם.

ג. דמיין מצב הזוי במציאות הישראלית בו אתה כלקוח נמצא במרכז. אתה לקוח פרימיום של חברת פרימיום. לא עוד תחנונים לצ'מפיון וניסוח מכתבים בגרמנית ליצרן, לא עוד כדרור מאחד לשני ובין מוסכים שונים, לא עוד חוסר יושרה והנחת עבודה שאתה סתום. כל כל פשוט וכל כך בסיסי להיות לקוח מחוזר, לקבח הטבות מצטברות, לקבל יחס אישי ואנושי.

האם כל אלה לא שווים עוד קצת זוזים?

לטעמי כן רבתי.

בהצלחה.

פורסם

במוו סדרה 1 אינו רכב פרימיום,אתה טועה ומטעה.

אשמח לחשבוניות טיפולים שכוללות ברקסים רפידות פילטר פילטר מזגן וכו,ולא להצהרות חבר שיש לו 9 הודעות.

פורסם

אתה מצפה מאיתנו שנבין האם תצליח לעמוד בעלויות האחזקה של הרכב,אבל בוא תגיד לנו קודם כנה אתה מרוויח,האם אתה בחוזה ומה ההוצאה החודשית שלך.. נו באמת כל בנאדם שרוכש רכב צריך להכין קופה קטנה בצד לכל מקרה,עדיף לדעתי שתלך על אופצית החלפה בליסינג כל 3 שנים גם שם יש רכבי פרימיום

פורסם
שאול,

אני מאלו שהמירו את דתם מתוצרת VAG ל- BMW.

אינני מצטער על כך ולו לרגע.

העלויות המצטברות הינן גבוהות יותר בסדר גודל של כ- 25%, אולם התמורה לכך היא משולשת:

א. אתה נוהג ברכב פרימיום הממוקד בחווית הנהיגה. זו אינה סתם הצהרה אלא מורגש בכל עת.

ב. סופסוף הגעתי אל המנוחה והנחלה. לא עוד מצמדים, מכטרוניק, מותחן טיימינג, רעשים מטרידים בהנעה, שלומיאליות ובערות מקוממים, ועוד ועוד. דמיין מציאות של שקט תחזוקתי עבור רכב חדש, וטיפולים שוטפים ע"י אנשי מקצוע המכבדים את עצמם.

ג. דמיין מצב הזוי במציאות הישראלית בו אתה כלקוח נמצא במרכז. אתה לקוח פרימיום של חברת פרימיום. לא עוד תחנונים לצ'מפיון וניסוח מכתבים בגרמנית ליצרן, לא עוד כדרור מאחד לשני ובין מוסכים שונים, לא עוד חוסר יושרה והנחת עבודה שאתה סתום. כל כל פשוט וכל כך בסיסי להיות לקוח מחוזר, לקבח הטבות מצטברות, לקבל יחס אישי ואנושי.

האם כל אלה לא שווים עוד קצת זוזים?

לטעמי כן רבתי.

בהצלחה.

מזכיר לי נשכחות ... וכיף לשכוח אותם :lol:

אני חושב שמגזימים קצת , מדובר על רכב חדש מהחברה , עם אחריות מיבואן (על פניו שעומד מאחורי האחריות) ולכן באופן ריאלי העלויות היחידות הן 1-2 טיפולים בשנה. אז גם אם הטיפולים יהיו ב50% יותר יקרים מVAG , זה לא כזה נורא (עם כל הכבוד לBMW זה לא טיפול בפרארי שיקחו לך 5K$ רק בשביל להזמין תור :lol:).

מי שרוכב רכב חדש בכמעט 200K יעמוד בעוד 2K-3K בשנה (במיוחד שהוא יקבל רכב יותר טוב ואמין {שלא יהיו לו הוצאות מחוץ לאחריות}).

פורסם

אבא שלי, בעברו החזיק- טיטי חדשה (2010, קנה אותו ב2010), האמר, C200 חדשה, ועוד כל מיני מיוחדים למיניהם.

כיום נוהג על I118 הדגם המאובזר (לאקצ'רי) עם ה170 כ"ס לדעתי וגיר אוט'.

לטענתו- הרכב הכי טוב שהחזיק עד היום. מבחינת אבזור, אחזקה, פינוק ונוחות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

dts2,

לשיטתך אם ביבי קיבל 30 מנדטים אז יש לנו רוה"מ טוב....

מ... מ... מ...

גם בזה אנו כנראה חלוקים.

יחד עם זאת, דרישתך לראות קבלות, גם אם מקוממת, עדיין בעלת היגיון סביר.

אנסה לאתר ולא לאלתר כשיטתך.

אגב, את הסדרה 1 החלפתי בסדרה 2, וזוהי לשיטתי ההוכחה המשמעותית באמת למידת שביעות הרצון שלי כלקוח.

כמו כן, נא רשום לפנייך כי לא הייתי צריך להחליף רפידות גם ב- 50,000, ואני מבין האחרונים שלא ממצא את יכולות הרכב.

יום טוב ו... קצת יותר אדיבות במטותא.

פורסם (נערך)

ניכר שאתה מתקשה בקריאת והבנת עברית על בוריה,אני סולח לך.

נחכה לחשבוניות גם אם זה מקומם אותך,בתור יוזר חדש בפורום ,חובת הוכחה עליך.

מכיון שאני מתמצא היטב במחירי טיפולים וחלפים של במוו,נותר לנו רק לחכות.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם
במוו סדרה 1 אינו רכב פרימיום,אתה טועה ומטעה.

אשמח לחשבוניות טיפולים שכוללות ברקסים רפידות פילטר פילטר מזגן וכו,ולא להצהרות חבר שיש לו 9 הודעות.

אין סטנדרט חוקי ורשמי בנוגע למונח "פרימיום".

אחרי 9 רכבים בבעלותי, פשוטים עד מותגי יוקרה - BMW סדרה 1 F2X הוא רכב פרימיום חד משמעית, בצורה הרגילה וכפליים בגרסת הM.

שימו לב: יש לימונים חמוצים בכל חברה ובכל דגם, גם בסדרה 1. יתכן שתיפלו על רכב מלא בתקלות ויתכן שלא תצטרכו להגיע למוסך חוץ מטיפולים שוטפים.

עצה שלי, אל תטפלו במוסך היבואן. המחירים הזויים וזמן ההמתנה לא קצר. אין שום סיבה הגיונית לטפל במוסך היבואן, אלא אם כן אתם ממש אוהבים לזרוק את הכסף מהארנק או לחילופין אם אתם עולים חדשים ואתם עדין מאמינים להפחדות הישראליות-בשיטת-מצליח בסגנון "מה קרה לך? מה עם האחריות? האחריות תוסר!!! עדיף לך לשלם רק 500% יותר ולהיות עם ראש שקט".

• תוכן חדש...