Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על שדרוג מ 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כמו כל חולה במחלה, מדגדג לי לאחרונה לשהתדרג, אך לא בא לי להוסיף הרבה ( או אולי אפילו לעשות החלפה ).

ברשותי 206XS 2002 במצב מעולה יד 01 מטופלת כמו שעון עם 180K ואני מאוד נהנה ממנה. הבעיה שקשה לי למצוא רכב שיתן לי את מכלול היתרונות שיש לי ב 206. צריכת הדלק שאני משיג היא בסביבות 1/16 , האחזקה לא יקרה וההתנהגות כיפית. יחד עם זאת, בא לי משהו חדש.

חשבתי על הכיוון של 307 XS ידנית. חשוב לי להשתדרג באיכות הגימור הפנימי ונוחות הנסיעה ( כמו גם שקט בשיוט ואבזור ).

האם יש בכך שדרוג? האם כדאי להישאר כבר עם הרכב שלי?

פורסם

ה307 תספק לך אבזור, מרווח...

בכל השאר היא נופלת מה206 שלך, היא לא מהנה כמותה, חסכונית...

תישאר עם שלך או שתחסוך כסף למחליפה אחרת בתקציב גבוהה יותר

פורסם

אני מבין אותך מצד אחד, אבל מצד שני כמו שכתבת - קשה יהיה להשיג את התחושה של הפיג'ו 206 XS. מה גם שאם הרכב שלך שמור ומטופל, בשביל מה לחפש צרות אחרות (אלא אם כן זה באמת בכיון של שידרוג משמעותי).

פורסם
אם כבר 307 אז XSI.

ה xsi נחמדה אבל אני חושש קצת ממושבי עור. מה גם שחלון בגג לא ממש עושה לי את זה. ראיתי xs 3 דלתות שיחסית מאובזרת יפה.

האם ה com2000 באמת הרבה יותר בעייתי? לשמחתי אצלי מותקנת מערכת החשמל היותר מוצלחת...

פורסם

כן, ה 307XSI זו בהחלט אופציה. חייב לציין שאני לא מתגרזן עם הרכב. רוב הזמן נוהג רגוע. האם הרכב מרגיש "חזק"? איך הוא מבחינת איכות חומרים ובנייה ( אחרי 10 שנים כמעט ). כמה נוראית ידית האיתות? מחלות נוספות?

• תוכן חדש...