Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש בזה איזה שהם סיכונים או שבאמת "זכיתי" להיות חלק מהניסוי?

האם בהרשמה לניסוי, שבאמצעותה צריך גישה למיקומים שלי בגוגל, הפרטיות שלי נחשפת יותר מאשר בשימוש הרגיל שלי בווייז?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך כוונה להשתמש בשירות הזה?

אם אתה חושב שאתה תפיק תועלת מהעניין, לעיתים קרובות - לפחות מספר פעמים בחודש, אזי כדי לשקול בחיוב.

אחרת חבל בכלל להרשם.

פורסם

אני גם קיבלתי, ונרשמתי לניסוי.

בינתיים אנשים מבקשים נסיעות שהן פשוט לא רלוונטיות.

בנאדם רוצה ב 07:20 נסיעה בבוקר, שאני אקח אותו מהבית, ואביא אותו לת"א, כשעבור שתי העצירות המיותרות שלו, אני עושה עיקוף די רציני. שיסע באוטובוס.

אם המיזם היה שהוא מגיע אלי, או שאני אוסף בדרך ולא עושה עיקוף בשבילו, ומוריד בדרך שלי ושיתסדר משם לבד - אז סבבה. כמו שזה כרגע, אני בודק כל נסיעה שמוצעת, אבל לא מצאתי עד היום נסיעה רלוונטית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז מה ההגיון, אם אין שום סינון?

השיתוף צריך להיות כזה שתצאו מאותה עיר ובאותה דרך כמעט, ושהנוסע יירד במסלול הנסיעה ולא שתצטרך לסטות מהדרך שלך עבורו.

פורסם

יש כוסיות?

סתם, נו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השאלה היא האם המטרה של הפלטפורמה זה ללכת לאסוף אנשים מהבית? אני מאמין שלא.

כשאנשים יראו שזה לא שירות מוניות (ואולי הם משלמים על זה כסף ופספסתי?) אז כנראה שיתחילו להתאים עצמם לנהג ולמסלולו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אם WAZE הייתה באמת רשת חברתית שיתופית ללא מטרות רווח כפי שהייתה בראשיתה הייתי רואה את הטעם בלעזור להם בניסוי כזה. אבל כמו שהחברה הזו נראית היום ? בשום אופן.

שייקחו עובדים ישלמו להם כסף ויעשו את ניסיונות המעבדה שלהם בתשלום.

פורסם

+מליון. הם ידעו לנצל את הקהילה טוב מאוד בראשית דרכם, אבל את כל הרווחים שמרו לעצמם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ללא קשר לניסיון הספציפי, הקהילה של וויז עוזרת לעצמה, זה שאתה ואחרים מדווחים על פקקים ובעיות בכביש זה בשביל הקהילה עצמה - בשבילך, בשבילי ובשביל משתמשים אחרים. עם כל הכבוד, מפתחי הפלטפורמה לא חייבים לנו שום דבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
ללא קשר לניסיון הספציפי, הקהילה של וויז עוזרת לעצמה, זה שאתה ואחרים מדווחים על פקקים ובעיות בכביש זה בשביל הקהילה עצמה - בשבילך, בשבילי ובשביל משתמשים אחרים. עם כל הכבוד, מפתחי הפלטפורמה לא חייבים לנו שום דבר.

מפתחי הפלטפורמה לקחו קוד חופשי של תוכנה (freemap) שמישהו כתב ושם תחת רישיוןן GPL לטובת כולם, השתמשו בה לבניית תוכנת הניווט שלהם, הבטיחו לכל מי שהשתתף במיפוי שזה יישאר תמיד חופשי (הקוד והמפות) ושל הקהילה. קבוצה מאד גדולה של אנשים (ביניהם אני) נסעו מאות קילומטריםם ובילו שעות מול המחשב בהזנה של נקודות GPS ושמות רחובות.

לומר שהם לא חייבים לנו שום דבר זה קצת מוגזם.

פורסם (נערך)

שילמת אגורה עבור וויז ? לא - אז השימוש חופשי.

מדוע בילית שעות מול המחשב אם לא הובטח לך שכר ? כנראה שנהנית מזה בתור תחביב או אמונה בקהילה (בהחלט לא בצחוק, אני גם חובב מפות ובעצמי ערכתי כמה מפות). אתה בטח לא יכול לטעון שהם חייבים לך משהו ותרשה לי לנחש שגם אתה לא ציפית לשכר כלשהו בתמורה.

לקחו קוד חופשי ופיתחו פלטפורמה בעזרתו... מצויין, זה עדיין לא עושה אותם חייבים למישהו משהו.

אתה כל כך כועס ? תוריד IGO, תשלם מאות שקלים (או כמה שזה עולה היום) ותעשה UNINSTALL ל ווייז. או שתתבע אותם בבית משפט, נראה לי שמישהו כבר ניסה את מזלו לא מזמן.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לדעתי ה ridewith זאת הכנה של גוגל ליום שבו יכנסו המכוניות של גוגל (ללא נהג), ואז התפעול שלהם יהיה עם תוכנה דומה ובתשלום פר נסיעה.

ובכדי להתחכם למחוקק הם יטענו שמדובר בשכירות של רכב ולא מונית ואז גם מודל הרשיון יהיה יותר פשוט.

כמו המעבר של אובר משיתוף נסיעות לשירות מוניות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההצעה הגיעה גם אלי, עוד לא הגבתי בכלל. נכון לעכשיו אין לי מסלול קבוע ככה שאני לא יודע אם אצליח לעזור עם זה למישהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שילמת אגורה עבור וויז ? לא - אז השימוש חופשי.

מדוע בילית שעות מול המחשב אם לא הובטח לך שכר ? כנראה שנהנית מזה בתור תחביב או אמונה בקהילה (בהחלט לא בצחוק, אני גם חובב מפות ובעצמי ערכתי כמה מפות). אתה בטח לא יכול לטעון שהם חייבים לך משהו ותרשה לי לנחש שגם אתה לא ציפית לשכר כלשהו בתמורה.

לקחו קוד חופשי ופיתחו פלטפורמה בעזרתו... מצויין, זה עדיין לא עושה אותם חייבים למישהו משהו.

אתה כל כך כועס ? תוריד IGO, תשלם מאות שקלים (או כמה שזה עולה היום) ותעשה UNINSTALL ל ווייז. או שתתבע אותם בבית משפט, נראה לי שמישהו כבר ניסה את מזלו לא מזמן.

לא ציפיתי לשכר אבל כן ציפיתי שהמפות והקוד וכל הקניין הרוחני של כל אחד ואחד שתרם למען כולם, יישארו חופשיים לכל הקהילה, בדיוק כמו שהבטיחו המייסדים.

ולגבי השימוש, אתה מניח שאני משתמש בוויז כשאתה מדבר על UNINSTALL :-), ובכן אני לא. אני משתמש היום בניווט ובמפות של פרוייקט Open Street Map

הוא באמת חופשי ולמען הקהילה התורמת והקהילה בכלל, ויש סביבו הרבה אפליקציות ניווט טובות בכל מיני סיגנונות וטעמים, כל אחד בוחר מה שמתאים לו.

את ווייז אני תמיד אזכור לרעה על הדרך שהם בחרו.

• תוכן חדש...