Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו שפורסם לאחרונה - תביעה שהוגשה לאחרונה נגד וויז

חברה אמריקנית תובעת: "וויז גנבה את מסד הנתונים שלנו"

החברה האמריקנית טוענת כי שתלה דיווחים שקריים במסד הנתונים וגילתה אותם בשירות וויז שנרכש על ידי גוגל. כעת היא תובעת את גוגל ודורשת לסגור את השירות (חדשות הטכנולוגיה)

אם זה נכון אז הם דיי עקביים ב WAZE, לקחת דברים מאחרים לנכס אותם לעצמם ולא לשלם עליהם כלום.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני קיבלתי את ההצעה ודחיתי בנימוס.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

גם אני נרשמתי. מכל הנסיעות שהוצעו לי עד כה, רק שתיים היו רלבנטיות - אחת באמת יצאה אל הפועל ואחרת בוטלה לאחר שאישרתי אותה.

אגב, קחו בחשבון שיש תשלום עבור הנסיעות הללו. אם תוך חודש הצטברו לזכותכם לפחות 100 ש"ח, הכסף יועבר אל חשבון הבנק שלכם, ואם לא אז הסכום יצבר לחודשים הבאים עד שתגיעו ל-100 ש"ח. לי זה שווה, בהנחה שהנסיעה היא באמת בזמנים שבהם ממילא אני בכביש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם WAZE הייתה באמת רשת חברתית שיתופית ללא מטרות רווח כפי שהייתה בראשיתה הייתי רואה את הטעם בלעזור להם בניסוי כזה. אבל כמו שהחברה הזו נראית היום ? בשום אופן.

שייקחו עובדים ישלמו להם כסף ויעשו את ניסיונות המעבדה שלהם בתשלום.

+מליון. הם ידעו לנצל את הקהילה טוב מאוד בראשית דרכם, אבל את כל הרווחים שמרו לעצמם.

מפתחי הפלטפורמה לקחו קוד חופשי של תוכנה (freemap) שמישהו כתב ושם תחת רישיוןן GPL לטובת כולם, השתמשו בה לבניית תוכנת הניווט שלהם, הבטיחו לכל מי שהשתתף במיפוי שזה יישאר תמיד חופשי (הקוד והמפות) ושל הקהילה. קבוצה מאד גדולה של אנשים (ביניהם אני) נסעו מאות קילומטריםם ובילו שעות מול המחשב בהזנה של נקודות GPS ושמות רחובות.

לומר שהם לא חייבים לנו שום דבר זה קצת מוגזם.

צודקים.

מאז שגוגל רכשה את וויז כבר אין שום שיפור או שינוי לטובה באפליקציה ואני לא אתפלא שביום בהיר אחד הם יהרגו אותה.

וויז הצליחה בזכות הקהילה וראוי שהקהילה תזכה להערכה המגיעה להם.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מסכים שעדכוני התוכנה האחרונים של ווייז לא שיפרו או חידשו שום דבר. אבל שוב פעם נושא הקהילה...

ווייז היא תוכנה שנועדה לקהילה, רוצה רוצה לא רוצה לא רוצה, ברור שהיא הצליחה בזכות הקהילה, בדיוק כפי שהקהילה נהנית מווייז כשהיא מדלגת על איזה פקק נוראי.

עדיין, ווייז לא חייבת שום דבר לקהילה בדיוק כפי שהקהילה לא עזרה לווייז לפתח את הפלטפורמה (עדכון מפות זה לא פיתוח פלטפורמה, זה שימוש נטו) שבה הקהילה משתמשת.

ווייז לא הצליחה בזכות הקהילה, ווייז הצליחה כי היא פלטפורמה מצויינת לשימוש הקהילה.

זהו, ספרתי 9 פעמים קהילה :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

Uber ניסו להחיל קונספט דומה ונכשלו. סביר להניח שגם RideWith תהפוך ללא רלוונטית מאוד בקרוב.

אין כיסוי ביטוחי במקרה של תאונה חו"ח ובדף הפייסבוק של ווייז מעדיפים פשוט להתעלם כשמעלים את התהיה הפשוטה והקריטית הזו.

פורסם
מה רע, אם יוצא אותו מסלול בדיוק ואפשר לעשות כמה מאות שקלים לדלק

תאר לך את המצב שבו אתה עושה תאונה, הנוסע שלך נפגע או נהרג, ואתה צריך לשלם הון תועפות לפיצויים לו או למשפחה שלו, בגלל שביטוח החובה שלך לא מכסה הסעת נוסעים בשכר.

שאלה אחרת - האם יש בארץ שירות מסוג Carpooling שעובד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השתמשתי בתוכנה במשך כחודש פלוס מינוס. הנסיעות מבחינתי לא עשו לי עיקוף גדול מהמסלול הרגיל שלי והייתי סקרן לגבי השירות. הצטברו לי 100 ש"ח בחשבון ואני ממתין לקבלת הכסף ב 15 לחודש הזה. אני לא ממשיך להשתמש בשירות כי וואלה, אין לי כח לפטפט עם אנשים על דה ועל אה בדרך הביתה, מעדיף לשמוע מוזיקה בשקט מאשר להרוויח עוד 15 ש"ח.

פורסם (נערך)

אני לא משתף פעולה עם שירותי גוגל שבכול דרך אפשרית מנסים לאסוף עוד פיסת מידע על המשתמש והרגליו. לדעתי כרגע אתם לא יודעים במדוייק מהי מטרת 'השירות' האמיתית ואיך זה משרת את גוגל. ימים יגידו.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
גם אני נרשמתי. מכל הנסיעות שהוצעו לי עד כה, רק שתיים היו רלבנטיות - אחת באמת יצאה אל הפועל ואחרת בוטלה לאחר שאישרתי אותה.

אגב, קחו בחשבון שיש תשלום עבור הנסיעות הללו. אם תוך חודש הצטברו לזכותכם לפחות 100 ש"ח, הכסף יועבר אל חשבון הבנק שלכם, ואם לא אז הסכום יצבר לחודשים הבאים עד שתגיעו ל-100 ש"ח. לי זה שווה, בהנחה שהנסיעה היא באמת בזמנים שבהם ממילא אני בכביש.

כאשר כסף מעורבב בסיפור אתה עובר על הוראות תקנה 84א' דינה, הזמנה למשפט , והשבתת הרכב .

בקשר לביטוח חובה אפשר להרחיב, לא נראה שיתפוס לגבי הסיטואציה כאן.

מטרה עסקית של הסעת נוסעים ברכב, כנגד תשלום, שכר או תמורה אחרת, ובלבד שהמטרה צוינה במפורש בתעודת הביטוח . = מכוון לנהג מונית או מסיעים אחרים בשכר.

לא ברור איך חברה כמו וויז וחברת האם שלה גוגל מצפצפים ככה על החוק, או אולי הם יודעים ומבינים משהו שאנחנו פשוטי העם לא מבינים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...