Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב מנהלים ‚ בגרסת פרימיום סופר מאובזרת ועוד לדגם היברידי (חסכוני בדלק) כל זה ב-159K ‚ אין ספק שזה מחיר סופר משתלם .

הכל טוב ויפה, הבעייה העיקרית שפלח השוק של מכוניות המנהלים נעלם כמעט לגמרי לטובת הכאילו רכבי שטח.

למעט המאזדה 6, שעוד איכשהו מצילחה למכור, שאר מתחרותיה נעלמו כמעט לגמרי מהשוק, כך שאני לא אופטימי לגבי סיכויי הצלחתה, וזה בלי קשר לטיבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונדאי עובדת לא מעט עם חברות הליסינג כך שאם הסונטה תוצע להן במחיר אטרקטיבי אני בטוח שנראה אותה יותר מה-I40.

כהיברידית גם מגיעה לה הטבה בשווי שימוש מה שימשוך אליה לא מעט נהגי ליסינג.

פורסם
מכוניות שמגיעות מיפן/קוריאה/סין נפרקות בנמל אילת.

הסונטה הייבריד מגיעה מקוריאה...

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

160 לפני מבצעים = לא רע. עם הנחה לחברות הליסינג - עשויה באמת להיות להיט שם. כמובן, לא נהגתי... צביקה נתנו לכם סיבוב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שלילי.

הסונטה מגיעה אלינו מארצות הברית.

תבדוק באתר של משרד הרישוי

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לכל המתווכחים על המוצא.

ה-i40 מיוצרת ברוסיה (לשווקים המקומיים) בקוריאה לשאר העולם.

הסונטה מיוצרת בארה"ב וסין (גם לשווקים המקומיים) ובקוריאה לשאר העולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תבדוק באתר של משרד הרישוי

אתה טועה, שים לב לשנים שבא משרד הרישוי התייחס לסונטה 2011 ומטה.

החדשה מגיעה מארצות הברית, אין טעם לויכוח הרכב מגיע בכל מקרה עם תקינה אמריקאית.

פורסם

החדשה מגיעה מארצות הברית, אין טעם לויכוח

חבר, אתה טועה.

אלא אם כן אתה יודע משהו שדווידי פיאמנטה (מנכ"ל חטיבת המכוניות הפרטיות בכלמוביל) לא יודע, הסונטה ההיברידית שמגיעה אלינו מיוצרת בדרום קוריאה ומגיעה עם תקינה אמריקנית.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כמו שקרמבו אמר, הסונטה מגיעה מד. קוריאה.

גרסת לימיטד (179 אלף ש"ח) מאובזרת משמעותית יותר טוב מהקאמרי הבסיסית (178 אלף ש"ח) ומרגישה מעט יותר איכותית ממנה. קצת יותר מוצקה ו"אירופאית". טרם נהגתי אז גם אני לא יכול להגיד איך היא מבחינת נהיגה, שם יש הקאמרי לא רעה בכלל (ביחס למכונית אמריקאית גדולה והיברידית, כן? לא ביחס ל-M235).

גרסת "פרימיום" (159 אלף ש"ח. פרימיום בתחת שלי, רק אומר) מגיעה עם אבזור די מביש בתכל'ס. ריפודי בד בלי חימום/קירור, בלי חיפוי עור להגה, בלי כל מערכות הבטיחות (חוץ מהדברים הבסיסיים - כריות אוויר וכו'), בלי סאנרוף, בלי קסנון, בקיצור - הבנתם את הרעיון.

that being said, המחירים מאוד (!!) טובים. 159 אלף שקל למכונית מנהלים גדולה, חסכונית (מאמין שהיא תוציא לא הרבה פחות מהנתון המוצהר, הקאמרי והאקורד ההיברידיות מחזירות בערך 15-16 קמ"ל) ומפנקת (=גדולה ונוחה, בישראלית). זה 20 אלף פחות מהקאמרי, וזה הרבה מאוד כסף. ובכסף שעולה הקאמרי מקבלים חבילת מערכות בטיחות שנדירה בקטגוריה.

וואלה, שאפו ליונדאי.

גוסטי, לשאלתך על המערכת. כמו שאמר צביקה, זאת מערכת מבוססת אנדרואיד, עם תוכנה של כלמוביל. המסך שלה טוב (הרבה הרבה יותר טוב משאר ה"התקנות המקומיות"), המערכת מגיבה בזריזות ומרגישה כאילו היא מנצלת את האנדרואיד טוב מאוד ובכלל יושבת על "מכשיר" שמספיק חזק כדי להריץ אותה בצורה חלקה. יש ווייז מובנה, ועוד כל מיני ירקות. משימוש של כמה שעות, מלבד מה שנאמר, היא מרגישה קצת מסורבלת עם הרבה מדי תפריטים וקצת בלאגן בממשק שמרגיש לא מאוד טבעי לשימוש (ואני בא מטלפון אנדרואיד, ככה שאני מכיר את כל הטריקים והשטיקים של המערכת). יחד עם זאת, בשימוש "רגיל" (כשלא חופרים במערכת בטירוף) היא בסדר גמור, נכנסת לווייז מהר, מקלידה מהר, יוצאת מהר כשנכנסת שיחה ובאופן כללי מתנהגת בצורה מאוד "צפויה". בניגוד למשל ל"פריצה" של צ'מפיון שמוסיפה ווייז למערכות שלהם שתוקעת את המערכת (עד לרמה שפעם הייתי צריך לדומם את האוטו, לתת לו לנוח דקה ולהניע מחדש, ממש ראוטר של פאקינג בזק...), מפעילה ווייז רק ברברס (נשבע, סיפור אמיתי) ועוד כל מיני שגעונות הזויים. יקח למערכת של כלמוביל עוד איזה כמה עדכונים להיות ממש טוב, אבל נראה שהם בדרך הנכונה והולכים לשם מהר.

היא הייתה באיזה לנסר שנסעתי עליה, מאמין שבכל רכבי ההדגמה (משפחתיות ומעלה) של כלמוביל שלא מגיעים עם מערכת נורמלית תוכל למצוא אחת כזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
החדשה מגיעה מארצות הברית, אין טעם לויכוח

אני מת על זה שבן אדם קובע עובדה לא מבוססת, לא נכונה, ומוסיף שאין טעם לוויכוח... [emoji2]

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, הנתונים פחות מעניינים, לא מכוון לרכוש אחת כזו, אבל...

תשמעו, הרבה זמן לא ראיתי כזה תחת סקסי !!!

attachment.php?attachmentid=440123&d=1444201180

9671045a025b2d516e46833aeacd29f565ace3837caf069cfaf1e527d58cff54.jpg

עכשיו רק נשאר להוסיף 4 יציאות והאוטו הזה יכול להראות מעולה!!!

יונדאי שיחקו אותה, אחלה מעצבים!!!

john-pangilinan-hyundai-sonata-2014-sema-show-2.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מכוניות שמגיעות מיפן/קוריאה/סין נפרקות בנמל אילת.

אתה בטוח? אז כל אלפי הקאיות (באמת, אני לא מגזים) שבנמל חיפה מגיעות מאירופה?

ואיך אתה מסביר שגם מכוניות מסוג MG נפרקו כאן (בחיפה)?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אתה בטוח? אז כל אלפי הקאיות (באמת, אני לא מגזים) שבנמל חיפה מגיעות מאירופה?

ואיך אתה מסביר שגם מכוניות מסוג MG נפרקו כאן (בחיפה)?

גרתי באילת 4 שנים (עזבתי שנה שעברה), ראיתי מספיק מוביליות שעולו מהנמל וגם זיהיתי כל רכב.

הקיות שאתה רואה בנמל חיפה אלה סיד וספורטאג' שמיוצרות בסלובניה, כל שאר הקיות (פיקנטו, סול, פורטה, אופטימה, סורנטו) מגיעות מאילת.

יצא לי גם לראות אופל מוקה גם בתקופה שהם יובאו מקוריאה, לפני שעברו לפורטוגל.

ואפילו יונדאי i10 דור קודם היתה מגיעה מאילת, החדשה כבר לא כי היא מיוצרת בטורקיה.

כמו כן יצא לי לעבור מספיק פעמים בנמל אילת, כל המכוניות שם כללו את מיטב התוצרת של יפן וקוריאה ועוד כמה אוטובוסים של יוטונג, ואפילו יצא לי לראות את הגולדן דרגון שנסעו בכביש הערבה מתי שסופרבוס הזמינו אותם.

לגבי MG, ראיתי כמה פעם אחת מובילית עם רכבי MG350 מאילת, לכן אתן ניחוש מושכל לגבי חיפה.

ייתכן מאוד כיוון שמדובר במותג עם מכירות בודדות, עדיף ללובינסקי לשלב את ההובלה שלהם יחד עם רכבי פיג'ו/סיטרואן, וגם יכול להיות שהם גם ירדו מספינה שאחרי זה מורידה עוד רכבים סיניים במזרח אירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...