Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככל הנראה לא ישתנה, או שיחריף. טוב לא יצא לך מזה.

בשביל כאלה דברים לא צריך שוטר,קרא שוב את התגובות הקודמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיון שלי,הבן של השכנים היה נוהג לשמוע לפעמים מוסיקה בווליום גבוה כשההורים לא בבת,אחרי כמה פעמים נמאס,מדובר על מוסיקה ששמעו בערך עד 1-2 בלילה,הזמנו משטרה,הגיע שוטר ורשם קנס,מאז אין מוסיקה כזאת בכאלו שעות.

לכן או שהסבא והסבתא יפחדו מביקור של המשטרה או שבאמת יעשו דווקא.

אני באמת חושב שכדאי שתדבר איתם קודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
שירעישו כמה שהם רוצים אבל בגבול הסביר.

תשים לב פעם כשאתה באירופה איך הילדים שם מתנהגים.

אירופה... הו אירופה...

בשנה שעברה ביקרתי עם כל המשפחה ב Center Parc Bostalsee בגרמניה. האמן לי, גם שם הילדים משתוללים, רצים, צועקים וכו'. זכור לי במיוחד איזה ילד גרמני טוב שכמעט דרס בריצה את אחת האחייניות שלי - כן כן, גרמני אמיתי מהגזע הארי :lol:.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)
מנסיון שלי,הבן של השכנים היה נוהג לשמוע לפעמים מוסיקה בווליום גבוה כשההורים לא בבת,אחרי כמה פעמים נמאס,מדובר על מוסיקה ששמעו בערך עד 1-2 בלילה,הזמנו משטרה,הגיע שוטר ורשם קנס,מאז אין מוסיקה כזאת בכאלו שעות.

לכן או שהסבא והסבתא יפחדו מביקור של המשטרה או שבאמת יעשו דווקא.

אני באמת חושב שכדאי שתדבר איתם קודם.

אני בטוח אדבר איתם עוד כמה פעמים.

אבל אתה מתאר מקרה שונה לגמרי.

בגלל שהילד היה שומע מוזיקה רק כשההורים לא בבית אז כנראה ההורים הסבירו לו כמה פעמים שזה לא מקובל ומפריע לאחר.

כנראה אחרי קבלת הדוח ההורים העירו לילד.

אצלי ההתנהגות המגעילה של הילדים באה מההורים ובתמיכתם

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אני מבין אותך לגמרי. לא אחת יצא לי לריב עם הורים מ-2 סוגים מאוד מסוימים ברכבת כי ביקשתי בצורה יפה שישלטתו עם ההילדים שלהם שמתפרעים וצורחים ברכבת. דווקא כשהייתי בקבע (חיל האוויר, מדים שדומים לשוטר) ההערות עזרו יותר

רעיונות אמיתיים מה לעשות? לצערי אם השיחות לא יעזרו אז אוזניות אטומות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני לא חושב שההשוואה בין רכבת (מקום ציבורי) לבית (מקום פרטי, עם כל הכבוד לסמיכות מגוריו של פות"ש) היא נכונה. הסטנדרטים המצופים, הן בהתנהגות והן בהתערבות ההורה/סב שונים בתכלית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אני לא חושב שההשוואה בין רכבת (מקום ציבורי) לבית (מקום פרטי, עם כל הכבוד לסמיכות מגוריו של פות"ש) היא נכונה. הסטנדרטים המצופים, הן בהתנהגות והן בהתערבות ההורה/סב שונים בתכלית.

אין שום הבדל!

בכול מקום צריך להתנהג בכבוד לאחר ולעשות הכול כדי למנוע פגיעה באחר.

תאמין לי שאם כולם היו מסבירים את זה לילדים שלהם החיים של כולנו היו יותר טובים

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

יש הבדל מהותי. בעיקר בין הזכות שלך להגיד לאנשים מה לעשות בין כתלי ביתם לבין מה שהם רשאים לעשות במרחב ציבורי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש הבדל מהותי. בעיקר בין הזכות שלך להגיד לאנשים מה לעשות בין כתלי ביתם לבין מה שהם רשאים לעשות במרחב ציבורי.

הילדים צועקים בשטח פרטי אבל הרעש נכנס לשטח ציבורי ולשטח פרטי של אחר!

ההורים שלי גרים בבניין חדש, אני בטוח שגם בבניין שלהם הילדים מתפרעים וצועקים בבית אבל בגלל הבניה והאטימות בדירות סמוכות לא שומעים שום דבר, במקרה הזה אף אחד לא יכול להגיד לילדים שום דבר.

יש חוק ואני חושב שהוא מאוד הגיוני שאוסר על כול מטרד שיוצא מהשטח הפרטי ומפריע לאחר, למשל, עשן ממנגל, מים ממזגן או משטיפת רצפה וגם רעש מכול הסוגים.

פורסם

אתה באמת חושב שהחוק הזה חל על ילדים שמשחקים? בהצלחה.

אני מניח שלא קל לך לחיות עם זאת תפיסת החיים שלך. משום מה אף אחד לא מתיישר לפי מה שאתה חושב, כולם מפרים חוקים, נורמות... בעיה...

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אזניות לא מתאים, אתה תמיד יכול להדביק מזרנים לתקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דניאל, החוק אולי קיים אבל זה לא אומר שהוא נאכף. במקרה כזה, אני ממש לא בטוח שאפילו תבוא ניידת, ובמשטרה יפנו אותך לאיזה שוטר קהילתי, או איך שלא קוראים לזה, שאמור כנראה לעשות את הגישור בינך לבין השכנים שלך.

המלצת הבית שלי היא פשוט לשים לעצמך משהו שמייצר רעש לבן, ופותר את הבעיה. אני אישית מאוד סובל מרעש, גם בלילות וגם סתם כשמזדמן לי לישון איזה 20 דק' בצהריים בסופש. ללכת ולשכנע שכנים שהם לא חייבים לעשות "על האש", או לגרוף עלים דווקא ב2 בצהריים בשבת אני לא יכול. אבל לפני איזה שנתיים קניתי מאוורר די חזק, שגם מייצר רעש לבן אחיד, שמשתיק כמעט כל דבר שמגיע מבחוץ ומבחינתי זה פתרון אידאלי להכל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דניאל אני איתך כי.....

נולדנו באותו יום בהבדל של כמה שנים.

כאשר תהיה סבא , תשמח שהנכדים בכלל באים לבקר.

למזלך אתה סובל רק בשבת , דמיין שמשפחה כזו חיה מעליך.

צא מהבית בשבת , תשטוף את העיניים בחתיכות, שב בבר על בירה, ושים מוזיקה כאשר אתה בבית ותשמע באוזניות.

לצערינו חינוך זו מילה גסה היום ולילדים יש רק זכויות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...