Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שיח של חירשים, בעיקר מטריד לראות את כמות הסובלנות האפסית ששוררת כאן...

זה עדיין מדהים אותך?

תרשום משהו רע נגד רכב X וכל בעלי המותג יצאו נגדך שערערת את דוגמתם.

תרשום שאולי יש ילדים שלא בסדר, וכל מי שיש לו ילדים יחליט שטעית מבלי שיודע חצי דבר על העובדות.

הכי מצחיק שפות"ש אמר לא פעם שהוא מבין שילדים מרעישים וזה בסדר, רק מה שמפריע לו זה מידת הרעש והשעות [שהן גם עבירה על החוק]. ועדיין, מתעלמים באלגנטיות וממשיכים לטחון צדק. אינטרנט רבותיי, אינטרנט.

לפות"ש אמליץ לפעול בדרך שהומלצה כאן 50 פעמים.

אם לא יעזור תחשוב על פתרונות אחרים [מוסיקה או אזניות, לאמץ את אחיינים שלי שיתנו רעש נגדי, רמקולים עם עומר אדם בפול ווליום כנקמה וכדומה].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

it's all in the game though, right?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תרשום שאולי יש ילדים שלא בסדר, וכל מי שיש לו ילדים יחליט שטעית מבלי שיודע חצי דבר על העובדות.

לא זה העניין. ברור שיש ילדים שהם לא בסדר. מה שלא ברור זה מה, אופרטיבית, יכול פות"ש לעשות גם אם אלה ילדים רשעים שלא ברא השטן. התשובה היא שקרוב לוודאי כלום. לכן, במקום לחשוב שכל העולם חייב לו, ייעצו לו להתחשב או לחשוב על משהו יצירתי, בעוד הוא מנסה להוכיח לכולם שהוא צודק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא זה העניין. ברור שיש ילדים שהם לא בסדר. מה שלא ברור זה מה, אופרטיבית, יכול פות"ש לעשות גם אם אלה ילדים רשעים שלא ברא השטן. התשובה היא שקרוב לוודאי כלום. לכן, במקום לחשוב שכל העולם חייב לו, ייעצו לו להתחשב או לחשוב על משהו יצירתי, בעוד הוא מנסה להוכיח לכולם שהוא צודק.

אתה כבר פעם שלישית מפרש את הדברים שלי לא נכון...

אני סה'כ ביקשתי עצה

פורסם
אני סה'כ בי

לא שופט, תהנה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה כבר פעם שלישית מפרש את הדברים שלי לא נכון...

אני סה'כ ביקשתי עצה

לאחר שצחקנו על המיסטייפ מקודם, ברצינות - אני יכול לפרש רק את מה שאתה כותב. אתה נכנסת, מוקדם מאד, לפוזיציה של אחד שמחנך ומתלונן על חינוך. גם היציאה שלך על כך שאתה שם רק לשנה ולא מעניין אותל מה יהיו יחסיך עם השכנים לא בדיוק עזרה לך.

העצה הכי מעשית שקיבלת היא לנסות ולדבר בדרכי נועם עם השכנים. לא יעזור - תתמודד בעיקר עם עצמך, את הילדים לא תפקידך לחנך ואין לך שום סטנדינג בכך, ולגבי המבוגרים ממילא אבד הכלח.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
כשהם יהיו בוגרים, הילדים שלו היו שכירים בחברה של מיליון שכירים, הילדים שלי לא יפסיקו לחשוב מחוץ למסגרת. כי הם ישראלים.

עכשיו אני מבין למה ארה"ב, גרמניה, דנמרק, יפן ודרום קוריאה מדינות כושלות וישראל היא גן העדן שהיא.

עם אלתורים ותחבולות עושים אנטבה, לא מדינה. הרבה מההתקדמות שרואים במדינת ישראל היא בגלל שבחלק מהמקומות הבינו שצריך עבודה מסודרת ותבניתית עם תכנון מסודר ולא רק הקרצות מחוץ לקופסה.

חשיבה מחוץ לקופסה היא חשובה, אבל צריך גם מערכת שיודעת ליישם, ודא עקה, זה דורש מתודיות וסדר.

שיגיד תודה שאין לו שכנה מדהימה שגונחת כל יום מ-24:00 ועד 02:00 לפנות בוקר (אי שם לאחר הצבא, כשהתגוררתי במזואל היל, צפון לונדון).

https://www.google.co.il/maps/@51.5893791,-0.140446,3a,20.1y,113.5h,105.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxmLLMkAxOVGCFj40_40UcA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

האודי שכן! אני בהייגייט

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שיגיד תודה שאין לו שכנה מדהימה שגונחת כל יום מ-24:00 ועד 02:00 לפנות בוקר (אי שם לאחר הצבא, כשהתגוררתי במזואל היל, צפון לונדון).

https://www.google.co.il/maps/@51.5893791,-0.140446,3a,20.1y,113.5h,105.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxmLLMkAxOVGCFj40_40UcA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

בטח שגונחת, תראה איזה זיהום אוויר נמצא לפני הבית:

diesel.jpg

פורסם
חשבתי שבלונדוניסטאן אומרים מרחבא

שכונה של הביוקר, עדיין מדברים אנגלית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עברתי לא מזמן לבניין בשכונה די מסריחה, בניין גדול יחסית עם איזה 60 דירות שבנוי בצורת ריבוע עם בריכה וגינה במרכזו, יש פה המון ילדים, שחורים ומקסיקנים, הם רועשים בשבת, את הצרחות של "מרקו\פולו" מהבריכה שומעים בכל הבניין, אבל הם גם מנומסים, פותחים לך דלתות ואומרים תודה על כל מחווה יומיומית.

אבל, יש משפחה מקסיקנית אחת בקומה שלי, 2 דלתות ממני, דירת 2 חדרים עם איזה 10 נפשות, הם שמים מוזיקה תחת בפול ווליום כשהדלת פתוחה, ת'כלס מותר להם, מה עשיתי? הרכבתי מערכת הגברה מקצועית שמרעידה את כל הבניין, כל פעם שהם הפעילו מוזיקה רועשת, שמתי דאבסטפ או רוק כבד, שלושה פעמים ומאז הם שומעים מוזיקה בצורה מתונה.

מה הפואנטה?

תזמין משטרה, רוב הסיכויים שתתחיל לשמוע רעשים כל הזמן שהחוק מאשר זאת ולא רק בשבת לכמה שעות.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אתה תמיד יכול להחביא את הסטאש שלך בדירה של המקסיקנים ולהתקשר למשטרת ההגירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דניאל 1983 - אני מבין אותך.

לצערך אין לך הרבה מה לעשות. המשטרה לא תעשה יותר מדי.

או שתתרגל או שתצא בכמה שעות האלו ללמוד אצל ההורים או חבר.

למזלך זה לא משהו קבוע.

פורסם
דניאל 1983 - אני מבין אותך.

לצערך אין לך הרבה מה לעשות. המשטרה לא תעשה יותר מדי.

או שתתרגל או שתצא בכמה שעות האלו ללמוד אצל ההורים או חבר.

למזלך זה לא משהו קבוע.

זה שהמשטרה לא תעשה הרבה אני יודע.

שאלתי את הבעל בית מה הוא חושב לגבי שוטרים, הוא אמר שלפני 30 שנה כאשר הוא היה גר עם משפחתו בדירה הזאות ונוצר סכסוך בינו לבין השכן על רעש אז השכנים התחילו לקלל ולהציק לבן שלו שהיה אז בדיוק בגיל של הנכדים שלהם.

הוא אמר שהם כמו חיות שמצריכות אילוף ארוך, בסוף הם יעשו את מה שמבקשים מהם.

השאלה אם הביקור של השוטרים יעזור או יחריף את המצב?

• תוכן חדש...