Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לזה פתרון איפה שלא תגור תמיד יהיה רעש , שכנים ,שותפים , רחוב סואן , עכשיו אנ גר בכפר בבית בלי שכנים צמודי קיר , ועדיין יש ילדים בסביבה יש כלבים שנובחים בלילות . תגיד תודה שזה רק פעם בשבוע ושאר הזמן יש לך שקט . יש אנשים שהילדים האלו הם השכנים הקבועים שלהם .

פורסם

פוסט שפרסם בחור בשם רועי קורן בפייסבוק. מביא את הדברים כפי שנכתבו:

הנסיעה ברכבת מתחנת הוד השרון לתחנת כפר סבא נמשכת כארבע דקות. אלו היו ארבע הדקות השקטות היחידות בנסיעה עד לתחנת בני ברק, כי בתחנת כפר סבא עלו בצרחות אל הרכבת שישה ילדים חמושים בשתי אמהות, ומכל שפע המקום הפנוי בחרו להתנחל דווקא בקרון האופניים. ואז נפתחו דלתות הגיהינום.

לא עברו אלא 15 שניות ופסטיבל האוכל החל. משני תיקי ענק שלפו האמהות חדר אוכל קצינים מתנפח הכולל שלל כריכים, חטיפים, שתייה קלה מרובת צבעי מאכל ואף קינוחים בצורת קרמבו שמתקבל ממש יפה כשהוא נמרח על ריפוד המושבים. למותר לציין שפח האשפה נותר מיותם וריק, שכן הרבה יותר פשוט לזרוק ניירות ובקבוקים על הרצפה. כל המאסטר שף הזה לווה בשאגות וצרחות שמחה וגיל כששתי הדוגרות מפטפטות בעליצות. באותו הזמן, ששת פרשי האפוקליפסה גילו שהמושבים בקרון האופניים קפיציים (כמה משעשע) והקפיצו אותם חזור והקפץ בבעיטות נמרצות כשהן מלווים כל העת במבטים אוהבים מהמבוגר האחראי. למותר לציין שאף אחת משתי הגראציות לא עשתה דבר כדי לרסן את הסייחים העליזים. השעשוע קיבל תפנית מעניינת כי גם הצלונים שעל החלונות קפיציים המה. שוב ושוב ושוב ושוב נמתחו הצלונים האומללים והוטחו בחזרה למקומם. רכבת אל האושר.

בתחנת פתח תקווה אזרתי אומץ ופניתי אל המלכה האם בבקשה כי תדאג לרסן מעט את יוצאי חלציה. מבטה אמר הלם ותדהמה על כי העזתי להעיר משהו בקול ענות חלושה.

אחרי שהתגברה על השוק, קיבלתי שיעור מחכים שהתמצה במילים: "אדוני, זה מקום ציבורי וככה זה ילדים". לא יכולתי לסתור את טענתה בדבר ציבוריותו של המקום, אך ציינתי בנימוס כי למיטב ידיעתי גם אני חלק מהציבור. בתגובה: "יאללה יאללה!!! אם לא היית אשכנזי והיו לך ילדים אז".... וכו' וכו'... ההמשך מובן מאליו.

טוב, מכיוון שהנושא גלש אל תוך הבקבוק של השד העדתי, לא נותרה ברירה בידי אלא לשלוף את נשק יום הדין.

"תגידי", עניתי, "את בכלל יודעת למה אין לי ילדים? את יודעת כמה רציתי ילדים ואין לי ילדים רק בגלל שיש לי זרע דליל? הנה, אסביר לילדים שלך מה זה זרע דליל".

זה לקח חמש שניות. התיקים והילדים נאספו חיש קל והשקט חזר אל קרון האופניים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה יופי לקרוא את המשך הפוסט הזה, אני ארשה לעצמי לתמצת את הדברים, הנכדים של השכנה מרעישים, השכנה מבטלת את דברייך בזלזול אז אתה רוצה להשמיע באוזני הילדים התמימים קולות של סקס??? במשך שעות?!

אצל מי החינוך יותר מקולקל? :shock:

פורסם

זה היופי ב'משחקים' (סיטואציות) מהזן הזה, כאשר יש צד אחד שמפר את האיזון - מה הצד השני אמור לעשות? ממש מלכוד 22: או שתשאר בסיטואציה לא הוגנת, או שתגיב ותקבל ביקורת על עצם התגובה.

אז לצורך העניין בסיטואציה בה ילדים מתפרעים מעבר לגבול הסביר (לטרוק דלתות בבית משותף לאורך זמן, לדוגמא), ואחרי שביקשת מההורים מס' לא מבוטל של פעמים שישתלטו על הילדים שלהם, ואחרי ששום דבר לא קרה וניכר שלא יקרה - אם אתה מגיב - אז האשם המרכזי בסיטואציה הוא מי שגרם לה והתעלם לאורך כל הדרך מהנסיונות למנוע את האסקלציה.

דווקא השיטה הזו מעניינת באופן סמי גרוטסקי, כי אף אחד בתכלס לא נפגע, ועם זאת ההרתעה היא אדירה תודות למוסכמות כאלו ואחרות של החברה. זה כ"כ מכוער, ועם זאת - כ"כ יפה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
איזה יופי לקרוא את המשך הפוסט הזה, אני ארשה לעצמי לתמצת את הדברים, הנכדים של השכנה מרעישים, השכנה מבטלת את דברייך בזלזול אז אתה רוצה להשמיע באוזני הילדים התמימים קולות של סקס??? במשך שעות?!

אצל מי החינוך יותר מקולקל? :shock:

תאמין לי שאני בא מבית מרוקאי, מ2 הצדדים.

המשפחה שלי עצומה(!!) יש לי 8 דודים מכל צד, כמות מטורפת של בני דודים, ולרובם כבר יש ילדים בעצמם. משפחות גדולות שמחות ומרעישות זה לא זר לי כלל.

אבל אם נגיע למצב שאחד השכנים יבוא לבקש שקט (וזה לא יגיע לזה, אבל נניח). אמא שלי לפחות תדאג באותה שניה להשתיק את הנכדים.

ואתה לא רוצה לראות אמא מרוקאית עצבנית מאיימת עלייך. גם ילד בן 4 מבין את הסכנה שבדבר?;)

במקרה שלי לפחות, ניסיתי כמו אדם מתורבת ונורמטיבי לדבר עם השכנים של ההורים המון פעמים, בשבתות שונות. נאדה, השכנים באלגנטיות מתעלמים ולהרגשתי גם עושים דווקא.

אז הגיעו מים עד נפש, יש גבול לכמה אפשר להבליג ולסבול.

אם אתה תסבול רעש כזה כל שבת כל השבת, ברמה שההורים העדיפו לבוא להתארח אצלי בשבתות רק כדי שיוכלו לישון כמו בני אדם, וזה למשך יותר מחצי שנה. גם אתה היית נשבר ועובר לנשקים קיצוניים.

לא השמעתי להם קולות של סקס למשך שעות, שניות הספיקו, לזכרוני זה עבד כמו קסם.

אז אם ההורים שלהם נותנים להם חינוך מקולקל בחוסר התחשבות מוחלט בסביבה. למה שאני אדאג לחינוך שלהם?

אם אף פעם לא נפלתם על שכנים שעשו לכם את המוות, אז אתם לצערי לא מבינים במה מדובר.

לדוד שלי יש שכנים בבית הפרטי שצמוד אליו (קיר משותף) ש3 פעמים בשבוע עשו מסיבת קריוקי, לתוך הלילה. במשך חודשים זה היה ככה.

ביקש מהם, דיבר איתם. התאפק לא להזמין משטרה מטעמי שכנות טובה.

עד שכבר נשבר, הזמין משטרה, בצורה מפתיעה נתנו שם דוח (לא זוכר את הסכום) ומאז יש שקט, השכנים כמובן ניחשו שהוא הזמין. אז אין יחסי שכנות, אבל יש שקט.

מצד שני יחסי שכנות צריכים להיות דו צדדיים ולא רק שצד אחד יסבול וישתוק

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אתה צודק בהכל, רק שים לב, אומנם הפתרון הזה הוא יעיל וגם מבדר, אבל לדעתי אפשר לחטוף בגין דבר כזה תביעה על הטרדה מינית... וזה כבר באמת לא מצחיק.

יאללה, הלכתי לשים קריוקי... :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל גם אתה נפגעת מהטרדה מינית. אחרי הכל, הילדים הם תוצאת פעילות מינית של השכנים והם מזיקים לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלכתי לשים קריוקי... :)

פירוש המילה 'קריוקי' ביפנית הוא 'שכן עארס'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...