Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אז תעבור לאירופה.

יהיו לך שכנים שקטים. (אבל תעבור מהר, זה משתנה שם באירופה)

אנחנו בישראל.

פגשתי לא מזמן מישהו שגר בחו"ל. יש לו בן ובת. מגיל שנה הם בחוגים. היום בני 6 ו 4 דוברים שלוש שפות. אחת קשה מאוד. חוגים תובעניים משמעת וסדר.

הם פי 1000 יותר משכילים מהילדים שלי באותו הגילאים בערך. בזמן שהם עסוקים בחוגים ושליטה על המוח, הילדים שלי גדלים כ...ילדים.

שים אותם באי בודד הם יושבים ומחכים להוראות. שים את הילדים שלי באי בודד, אחרי שבוע יש להם בית ומנגל ודגים על האש.

כשהם יהיו בוגרים, הילדים שלו היו שכירים בחברה של מיליון שכירים, הילדים שלי לא יפסיקו לחשוב מחוץ למסגרת. כי הם ישראלים.

איזה משפט קטגורי "איפה עובר הגבול ומה זה לכבד מבוגרים".

מה זה לכבד מבוגרים? לכבד שכן כמוך? למה בדיוק? מה עשית שאמורים לכבד אותך או להתחשב בך? בכבוד זוכים. לא דורשים.

ככל שאתה כותב יותר אני מבין שהבעיה היא לא בילדים אלא בך.

לא הבנתי מה הקשר, אבל כנראה מאוד עצבנתי אותך ופגעתי בנקודה רגישה...

אתה רוצה להגיד שחינוך סותר חשיבה מחוץ לקופסא או את היכולת להסתדר בחיים?

אם אתה חושב שצריך לכבד רק את אלה שלפי דעתך ראוים לכך אז אנחנו בכלל נדרדר לחיי שבטים אינדיאנים

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מציע לך פעם לנסוע לכפר נופש איפשהו באירופה.

שם תוכל לראות עשרות ילדים שמחים שמשחקים ורצים אבל בגבול המותר ולידם מבוגרים ישנים בחוץ ליד הבריכה או קוראים ספר בלי שום הפרעה.

הילדים יודעים לבד איפה עובר הגבול ומה זה לכבד מבוגרים זרים.

ותאמין לי שכאשר מישהו מהם יתחיל לצרוח ולהשתגע ישר יבוא אלו אחד ההורים וירגיע אותו

כאן זה לא אירופה, כאן זה המזרח התיכון.

פורסם

ברמן תגיד תודה שאין להם תינוק שבוכה כמה פעמים בלילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלא יגיד תודה. שיזמין ניידת כשהתינוק בוכה. הרי אמרו לתינוק לא לבכות, לא? למה הוא לא הקשיב? לא מחונך מספיק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשתינוק בוכה הוא לא עושה את זה 10 שעות רצוף וזה נורמאלי שתינוק יבכה.

אבל כשילד מתחיל להתפתח הוא צריך להבין מה מותר ומה אסור

פורסם

דניאל, במטוטא ממך. אין לך מושג מה זה ילדים ובוודאות בחיים לא גידלת אף ילד, לכן אתה פולט את הררי השטויות שאתה פולט. אני מאחל לך, כשבכל זאת לא תוציא בזמן פעם אחת, שלא יבוא אליך בן דמותך וידפוק בדלת בבקשות של שקט כשלילד בדיוק יצאו שיניים, למשל. או שהוא יהיה יומיים עם חום, לא ירד מאמא שלו ויצרח כך שקטולהו ירצה לצאת מהמעמקים לתת לו מוצץ. נראה עד כמה תצליח לחנך אותו אז.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דניאל, במטוטא ממך. אין לך מושג מה זה ילדים ובוודאות בחיים לא גידלת אף ילד, לכן אתה פולט את הררי השטויות שאתה פולט. אני מאחל לך, כשבכל זאת לא תוציא בזמן פעם אחת, שלא יבוא אליך בן דמותך וידפוק בדלת בבקשות של שקט כשלילד בדיוק יצאו שיניים, למשל. או שהוא יהיה יומיים עם חום, לא ירד מאמא שלו ויצרח כך שקטולהו ירצה לצאת מהמעמקים לתת לו מוצץ. נראה עד כמה תצליח לחנך אותו אז.

אני לא חושב שהבנת אותי.

וזה בכלל לא המקרה שקורה אצלי.

אני מדבר על ילדים בוגרים שמודעים למה שהם עושים ואני גם מתאר הורים שיודעים שהמעשים של הילדים מפריעים לאחר.

אני שואל עוד פעם מה הבעיה לגשת לילד בן 7-8 ולהגיד לו להפסיק לצרוח בלי הפסקה?

פורסם (נערך)

שיגיד תודה שאין לו שכנה מדהימה שגונחת כל יום מ-24:00 ועד 02:00 לפנות בוקר (אי שם לאחר הצבא, כשהתגוררתי במזואל היל, צפון לונדון).

https://www.google.co.il/maps/@51.5893791,-0.140446,3a,20.1y,113.5h,105.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxmLLMkAxOVGCFj40_40UcA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

שיח של חירשים, בעיקר מטריד לראות את כמות הסובלנות האפסית ששוררת כאן...

או כמו שנאמר

כאן זה לא אירופה, כאן זה המזרח התיכון.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

דניאל,

RK לדעתי הבין אותך מצויין. כמעט כל הורה כאן הבין אותך מצויין.

תבין, אנחנו לא חושבים שמצב בו מגיעים ילדים ב 09:00 בבוקר ומייצרים קקפוניה בלתי נסבלת עד 18:00 היא מצב תקין.

אני בטוח שכל ההורים כאן יודעים היטב לרסן את הילדים שלהם.

אני רק לא בטוח שאתה מבין את ההבדלים בין ילדים שמשחקים וזה נורמלי, לבין ילדים מפרקים את הבית וזה לא נורמלי.

רוצה לידך ילדים עם חינוך אירופאי - סע לאירופה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הבנתי למה אתה מצטט אותי?

אתה מחפש אותי או משהו מאז השרשור עם הצמיגים?

זה היה בהלצה אם לא הבנת.

פות"ש חזר כמה פעמים על כך שבאירופה זה אחרת.

אז הזכרתי לו שכאן המזרח התיכון.

ד.א כאדם שמאוד רגיש לרעש אני יכול להבין את פות"ש.

אבל כאבא ל 2 ילדים אני מבין גם את כל יתר המגיבים.

(מופנה למשתמש ORYO.)

פורסם

דניאל, זו לא בעיה ולכן אני מבקש ממך ליישם את רעיון הפאזל\משחק חשיבה זול אחר ולבקש מהם באופן אישי בהסכמת ההורים\סבים, זה יכול לעזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וכמו שאמא שלי אומרת (וגם אני לפעמים אפילו שאני סבא צעיר יחסית)

"עם הנכדים שמחים פעמיים - פעם כשהם באים, ופעם כשהם הולכים" ו...כן, גם אני הייתי מאמץ בשמחה שילוב של אוזניות טובות, ופאזל או משחק קופסה אחר לנכדים של השכנים למעלה.

וכשאתה אומר "מה אכפת לי אני פה רק לשנה" אנחנו במדינה קטנה - יתכן שבפעם הבאה כשתרצה לשכור דירה תגלה שבעלי הבית הם השכנים שלך מלמעלה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחפש אותך...?

אם לא הבנת, אני מסכים עם הציטוט שלך, או לפחות עם התוכן המילולי שלו.

לדעתי אין ספק שנטמענו בנוף המזרח תיכוני היטב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...