Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אחרי שנמכרה הסוויפט, הגיע הזמן לחפש את המחליפה.

45 ק"מ ביום - בעיקר בינעירוני אבל חציו פקוק, ~13000 בשנה.

התקציב הוא 80K (ניתן לחרוג קצת).

כיום אין לי צורך בתא מטען גדול או מרווח פנים (רווק), אבל בגלל שהסוויפט נמכרה תוך שנה וחצי, הפעם אני מנסה לקחת קצת מקדמי ביטחון.

את האופציות החדשות אני מכיר די טוב:

1. פיקנטו - לא חסכונית, יותר רכב משאר המיני, יחסית מאובזרת, תא מטען קטן.

2. ספייס סטאר - מאוד חסכונית, מאוד מאובזרת, לא ממש חוויית נהיגה, מושבים לא נוחים, תא מטען סביר.

3. מיקרה - חסכונית, תא מטען סביר

כמובן שהייתי מעדיף לעלות קצת לכיוון סופר מיני, שתתן קצת יותר מרווח, תא מטען, ביחד עם נוחות.

שזה אומר ללכת לכיוון של משומשת. ופה אני צריך את עזרתכם, מה האופציות המשומשות שיכולות להתאים?

תודה רבה.

פורסם

פיגו 208 תהיה מרווחת ונוחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מבצעים של יד שניה 0 ק"מ על הרנו קליאו החדשה ב85 אלף ש"ח, שווה אולי לחרוג ולקבל רכב חדש, עם ביצועים טובים, מאובזר וצריכת דלק טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה שנה ה- 208?

אולי באמת שווה לעשות נסיעה על הקליאו ולראות אם היא מתאימה. למרות שהדעות הקדומות שלי על קליאו/פיג'ו עדיין קיימות. לא יודע אם בצדק או לא.

פורסם

לא בצדק, מניסיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תסתכל ביד 2,למרות שלדעתי אני בדעה של דור לקנות 0 ק"מ מיד 1:

http://www.motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%92%D7%95_208/168

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא גיר רובוטי אלא פלנטרי פשוט,היא ממוצעת לשאר הסופר מיני עם מנוע דומה,לחבר שלי יש כזה רכב מחר אשאל אותו לצריכת דלק מדויקת.

פורסם

אתה יכול לנסות גם את האיביזה המחודשת.

ב-85 אפשר להעלות את הרכב לכביש וזה לפני הורדת המע"מ הקרובה.

במקרה הזה מדובר ברכב חדש ישירות מהיבואן.

פורסם (נערך)

איביזה, פאביה, ושות' אני לא לוקח סיכון עם הגיר.

הקליאו כבר רצה שנתיים בערך עם הגיר שלה.

אגב לגבי ה 208 החדשה - מישהו כתב פה בפורום שלשילוב מנוע-גיר כבר יש כבר ניסיון ברכב אחר?

עריכה אחרונה על ידי niger21
פורסם

בדקתי לגבי הצריכה בבין עירוני עם אזורים הררים 1/13.

פורסם

ככה אתה פוסל את הפיקנטו על חתיכת בצל מהמפסקת? :)

לדעתי היא האופציה הטובה יותר מבין השלוש והיתרונות בה עולים על החסרונות.

אני הייתי הולך על פיקנטו ולא מסתפק ברכב יד שניה. בהצלחה

פורסם (נערך)

ממש לא פוסל, בטח שלא על חתיכת בצל :)

האמת שהפיקנטו היא הבחירה הטרויאלית. הוא כרגע יספק אותי. ולדעתי גם נראה טוב, אבזור שמתאים לי.

אבל, צריכת דלק בינונית (שאגב, בנסועה שלי אני לא בטוח שכל כך תשפיע) ובנוסף זה בכל זאת עדיין רק רכב מיני, גורמים לי לפזול לרכבים אחרים.

כמובן שעדיף חדש, אבל אם אני יכול למצוא רכב קצת יותר גדול, שיתאים גם קצת לטיולים פעם ב, והצריכת דלק תהיה אותו דבר, אז למה לא?

הקליאו נשמעת לי מעניינת במחיר של 85k.

שוקל גם למתוח קצת את התקציב ואולי ללכת על ה 208 החדשה. החשש שלי מרכבים בסכום כזה, ובפרט הפיג'ו הוא הירידה הגדולה במחיר הרכב, שתאכל למעשה כל חיסכון בדלק.

נ.ב תודה יוליאן על הבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי niger21
פורסם

עשה סיבוב בקליאו. נוחות הנסיעה מאוד קופצנית. אני הייתי הולך יותר לכיוון של ה-208 שמעניקה תמורה עדיפה.

לגבי ירידת הערך, כל השוק במיתון והכל נמכר במחירי ריצפה כולל דגמים שבעבר נחשבו חזקים כמו מאזדה 3.

• תוכן חדש...