Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עכשיו 208 0ק"מ ב 82~ אלף. אולי אפשר להתמקח עוד קצת ישירות מול חברות הליסינג. יש להם מלאי והם מתים להיפטר ממנו.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

סלח לי שאני קוטע את הדיון ושואל שאלה לא קשורה

מדוע מכרת את הסוויפט? איזה גירסה? איזה שנה?

אני בדיוק לפני קניית סוויפט ידנית 2013 לאחר שפסלתי כל מתחרה שלה

פורסם

מרץ 2014, יש רק גרסא אחת ידנית.

את הרכב ממש אהבתי, אבל אחרי שנה וחצי של הילוכים בפקק יומיומי מאוד צפוף, התחילו כאבים בברך והחלטתי שזהו זה.

פורסם

niger21 - "התחילו כאבים בברך והחלטתי שזהו זה."

למיטב ידיעתי הטיפול בבעיות רפואיות נעשה ע"י רופא.

העלות הכספית נמוכה יותר מהעלות של החלפת רכב כמעט חדש.

לגבי רכב שבו תיבת הילוכים אוטמטית,

ממליץ לך לבדוק את הפיקנטו 1.25 אוטו' EX.

הרכב הנ"ל עומד בדיוק בתקציב שלך.

מאחל לך החלמה מהירה ובריאות שלמה.

מקווה שתהנה מהנסיעה ברכב החדש שתקנה.

פורסם

לא הכל נמדד בשקלים. ברך בריאה עדיפה מאשר טיפולים כאלה ואחרים.

הגעתי למצב שהברך כאבה לי גם כשהייתי עולה מדרגות. לא רציתי להגיע למצב של נזק בלתי הפיך. יכול להיות שהברך שלי יותר רגישה משל אדם ממוצע (כי הקלאץ' באמת רך ונעים)

פורסם

התקציב שלך מאפשר רכישה של פיקנטו או יונדאי I10 חדשה ויישאר לך עודף של 10K - או סופר מיני מפנקות יותר, ותצטרך להוסיף טיפה.

תכניס לרשימה שלך את אופל קורסה החדשה, נמכרת סביבות 83K במבצעי 0 ק"מ מליסינג (הדרך הכי טובה כיום לקנות רכב חדש).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי הצעה ליאריס היברידית 2012 ב 85,000. 60k ק"מ.

עדיין לא ראיתי ולא בדקתי. יש טעם לפזול לכיוון?

או שזה יקר לרכב בן 3?

פורסם

לא רואה סיבה לקנות בכזה מחיר סופר מיני בת 3 במקום רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...