Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 45K פורד פיאסטה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי למוסך מורשה של פורד לפני מספר ימים וקיבלתי הצעה לטיפול הכולל:

*החלפת מסנן שמן מנוע

*החלפת שמן מנוע

*דיסקית נחושת לפקק אגן שמן

*תוסף דלק

*מסנן מים

סכום הטיפול הוא 850 ש"ח כולל מע"מ.

יש לי אחריות על הרכב עד ינואר 2016.

מה ההשלכות של ביצוע הטיפול דרך מוסך רגיל ולא דרך מוסך מורשה?מה מומלץ?

פורסם (נערך)

זה בסה"כ טיפול קטן, ואפשר לוותר על תוסף דלק. אלו המחירים של מוסך מורשה.

האם הרכב ידני או אוטומט? במקרה שידני אני מניח שעדיף לוותר על 3 החודשים הנותרים ולבצע טיפול לבד או במוסך רגיל.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה על התגובה.

הרכב הוא ידני. טיפול לבד אומר לקנות את הציוד ולגשת למוסך כלשהו שיבצע את העבודה בלבד?

תיקון במוסך כזה לא יכול להוריד את הערך של הרכב בעיני הקונה העתידי?

אני זוכר שכשקניתי את הרכב ייעצו לי פה לבדוק ספר טיפולים שבוצע רק במוסך מורשה וכו'. אני אישית לא מאמין בזה אבל בכל זאת..

פורסם

הכוונה לטיפול לבד הוא לקנות את החלפים ולבצע בעצמך את הטיפול ולשמור את הקבלות על החלפים כהיסטורית טיפולים.

אם אתה רוצה להוריד את העלויות של הטיפול ולהיות בטוח בחלפים איכותיים תקנה לבד ותיתן למוסך לעשות את העבודה.

ותשמור את הקבלה על העבודה ועל החלפים.

מהיכן אתה בארץ?

רועי

פורסם

שוב שלום,

תקנה את החלפים פה: http://www.apexmotors.co.il/

או פה:

http://www.justmotor.co.il/

תקנה לבד ותיסע למוסך שאתה סומך עליו, אם תוכל להגיע למרכז (תל אביב-חולון) יש לך את גבע\שאפט\און שרותי רכב\רון,

רק תברר איתם אם זה בסדר שתביא איתך את החלפים.

תיכנס לתת פורום חוות דעת בלי מקצוע יש שם שרשורים ארוכים עם המלצות עליהם.

אם בחרת לקנות ולעשות לבד אני מניח שיש אנשים בפורום שישמחו לעזור לך ללא עלות.

רועי

פורסם

אבל מה זה "מסנן מים" ולמה צריך להחליף אותו ?

בכל מקרה רצוי מאוד לשים מסנן שמן מקורי בלבד ואישית הייתי משתמש בדיוק אותו שמן של המוסך המורשה ("מקורי" פורד, זמין בהרבה חנויות חלפים) ולא מתחיל לחפש איזה תחליפי מתאים. כמה שקלים אקסטרא עליו זה לא מה שישנה לך מדי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

היי חברים,

רוצה להצטרף לפידבקים שקראתי כאן ולומר שאין לי מילים על העזרה של אסף האלוף(asfasaf) שהוכיח שכסף זה לא הכל בעולם.

רמת הטרחה הזאת לא ברורה מאליו לאדם קרוב אליו אז על אחת כמה וכמה לא ברורה מאליו לאדם זר לו.

טוב לדעת שיש אנשים כמוכם(כנופיית הטיפולים השוטפים) שעושים חיל, זה רק גורם לרצות לתרום עוד ועוד.

תודה תודה תודה!

Screenshot_2015-09-30-21-18-03.jpg

• תוכן חדש...